ويندوز سخت افزار را Detectنميکنه

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

ويندوز سخت افزار را Detectنميکنه

پست توسط jannati »

با سلام به دوستان
من موسی دارم که در پورت USBقرار میگیرد.بعد از نصب یک برنامه وقتی که یک گوشی همراه در پورت USBکنار موسم بود سیستم را Restarکردم.از اون به بعد موس کار نمیکنه.حتی یک موس دیگر رو هم که به شکل سوکت سوزنی هست زدم.اما سیستم Detectنمیکنه.بعد رفتم تو Device Managerو Scan for New کردم.اما در بخش System Deviceگزینه Microsoft system management Bios Driverدارای یک علامت تعجب مشکی در یک دایره زرد است.چیکار کنم که بتونم موسم و USBام رو راه بندازم.؟
لازمه توضیح بدم که ویندوز من SP1 بود که روش SP2نصب کردم.اگرSP2رو مجددا نصب کنم درست میشه؟نرم افزارهایی که نصب کردم خراب نمیشه؟من اصلا میخوام موسم را به شکل همین سوکت دارها استفاده کنم.یعنی یک موس جدید بذارم.ولی خود ویندوز Detectنمیکنه. :lol:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

jannati,
اون موردي که علامت تعجب داره رو حذف کنيد و سيستم رو ريستارت کنيد، برنامه‌ و درايورهاي مربوط به گوشي رو هم حذف کنيد، مشکل رفع خواهد شد، در مورد نصب روي همون ويندوز هم هرگز توصيه نميکنم نصب کنيد، چون در ادامه به مشکلات عديده‌اي برخواهيد خورد، هميشه ويندوز رو از نو نصب کنيد، نه روي ديگري (در صورتي نياز)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”