با سلام خدمت دوستان
من میخوام یک کارت TV بخرم ولی با توجه به مدلهای مختلف تو بازار (مشهد) ترجیح دادم یک نظر سنجی از عزیزان central clubs بکنم
یک مدل که فروشنده خیلی تعریف میکرد دیدم Gigabyte بود میگفت 31 هزار تومن چند مدل دیگه هم دیدم که امکانات زیادی داشتن امکان اتصال PS بود مدل External داشت و مارک ها و مدل های مختلف دیگر ولی کاری که من میخوام فقط کیفیت ضبط با کیفیت ورودی فرقی نداشته باشه حداقل به چشم نیاد بقیه امکاناتش به دردم نمیخوره به نظر شما چه مارکی خوبه؟
با تشکر از همه دوستان
کمک در خرید کارت TV
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
knell, جان
مدل هاي Porsche هم از لحاظ کيفيت تصوير خوبه من خودم هميشه با کيفيت dvd ضبط مي کنم عاليه ..
من خودم Porsche Turbo PCTV دارم البته مدل جديدش هم اومده که قطعا از قبلي خيلي بهتره Porsche Turbo 2 PCTV
مدل هاي Porsche هم از لحاظ کيفيت تصوير خوبه من خودم هميشه با کيفيت dvd ضبط مي کنم عاليه ..
من خودم Porsche Turbo PCTV دارم البته مدل جديدش هم اومده که قطعا از قبلي خيلي بهتره Porsche Turbo 2 PCTV
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

چیزایه دیگه که میخواستم پیدا کردم
خیلی ممنون.