درخواست راهنمايي براي ساخت يك سايت تجاري و ساده

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

bahram.de نوشته شده:من ميخوام يكسري تغييرات در farsicommerse 1.1 براي خودم بدم واسه همين ميخواستم بدونم امكان داره براي نرمافزار در pc خودم يك سرور مجازي درست كنم تا بتونم تغييرات رو راحتتر چك كنم ؟( يعني افلاين باشم و هر فايلي خواستم تو لين سرور مجازي لپلود كنم بعد نتيجه رو هم افلاين ببينم ) اگه ميشه چطور ؟ ممنون :razz: :?

دوست عزیز شما می تونی از [External Link Removed for Guests] ویا از [External Link Removed for Guests] استفاده کنی.اما ERFAN SERVER راحتر هست فایل پروژه رو در یک پوشه به آدرس

Please Login or Register to see this code

کپی می کنی بعد روی [External Link Removed for Guests] دو بار کلیک می کنی تا مرورگرت اجرا بشه در قسمت لیست پروژه ها , پروژه خودتو انتخاب می کنی تا حال کنی.پایان کار هم erfan رو stop می کنی.

البته باید قبلش CMS خودت رو در همین عرفان سرور نصب کرده باشی (نمی دونم چرا آخر سر از همه یادم افتاد :grin: )
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط bahram.de »

سلام

يک سوال :

چرا وقتي تصوير هاي با سايز کوچک مثلا 3.3 cm رو ميخواي سيو کني مثلا با png حدود 4 kb ميشه اما همونو با jpeg سيو کني و کيفيتش رو low کني بازم از png خيلي حجيم تره اما در مورد تصاوير با سليز بزرگ مثلا 1280.960 اين موضوع بر عکس ميشه يعني جي پگ با کيفيت بالا خيلي کم حجم تر از پي ان جي است؟؟؟!!!
در عجبم از مردمي كه زير شلاق ظلم زندگي ميكنند و براي حسيني ميگريند كه ازاد زيست دكتر علي شريعتي
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

فکر کنم جواب سوال را در مبحث گرافيک بتوني پيدا کني ... :-o
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”