کشف جسد هيولائي اسرار آميز در سواحل نيويورک (فيلم- عکس)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد طبیعت و محیط زیست به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

سلام...
این رو با user خودم دادم چون قبلی مال داداشم بود مال خودم samanrossonro هست...
من سامان اسکندری یک دانشجوی سال آخر زیست شناسی هستم...
از مطلب فوق العاده حیرت آورت ممنونم.البته ممکنه واسه خیلیا زیاد مهم و عجیب نباشه اما از نظر من که تو این رشته درس میخونم فوق العادست و شاید باورتون نشه من حتی اشک تو چشمام جمع شد...
این عکس من رو برد تو فکر اجدادمون و ایران باستان...
شباهت این جونور با سرستون تخت جمشید باور نکردنی و غیرقابل انکار...
این شباهت خیلی زیاد نشون میده این حیوون حیوون بسیار قوی و باهوش و فوق العاده ای بوده و هست که روی سرستون تخت جمشید مجسمش رو قرار دادن...
اجداد ما از حیوونای خیلی قوی و باهوش به عنوان نماد و مضحر استفاده میکردن و قرار گرفتن این حیوون روی سرستون تخت جمشید نشون دهنده ممتاز بودن این حیوون از هر نظر بوده...
از بعد زیست شناختی این حیوون با داشتن منقار و دندان با هم هم گوشت خوار و هم دانه خوار یا گیاه خوار بوده که این یه قابلیت بسیار بسیار مهم واسه تطابق با هر محیط و شرایطی هست و همچنین در هنکام نبرد میتونسته هم گاز بگیره و هم با منقار عمل پاره کردن رو انجام بده...
وجود دندونای نوک تیز حاکی از گوشت خوار بودن و وجود لگن بزرگ و پاهای عضلانی و دستهای کوچک نشون دهنده جهش های بلند با پا و کارایی دستها بیشتر در گرفتن و نگه داشتن بوده و من شخصآ فکر نمیکنم توانایی بالا رفتن یا زندگی روی درخت رو داشته باشه...
اینا نظرات شخصی من به عنوان یک زیست شناس و ممکنه اشتباهاتی داشته باشم...
باز هم ممنون...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 168 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار

پست توسط AMIR-Z »

چرا همیشه اینجور موجودات استثنایی و عجیب الخلقه در ساحل پیدا میشن ؟ بنده با اطلاعات کمی که دارم دست کم 3 مورد دیگر مشابه همین مورد ( موجودات عجیب الخلقه ) را می تونم نام ببرم که تو ساحل پیدا شدن ( در صورتیکه هیچکدام آبزی نبوده اند ) !!! آخه این موجود که آبزی نبوده ( با توجه به عکس کاملا" مشخص است که فاقد هر گونه بالچه یا اندام شناگری می باشد ) ، به نظر شما قضیه یه کم بودار نیست ؟ یعنی از موجوداتیه که با دستکاری ژنتیکی خلق شده ! و شاید برای یه جور رد گم کردن همیشه این جور موجودات رو تو ساحل رها می کنند که در انظار عموم هم قرار بگیره !!! :-(
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .   
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

بله من هم موافقم

پست توسط hamrazm »

hajahmadi mohammad نوشته شده:سلام ....
به نظر شما اين هيولاي كشف شده به يكي از سر ستونهاي تخت جمشيد خودمون شباهت نداره؟ :-(
[External Link Removed for Guests]
نمي دونم چرا با ديدن اين موجود عجيب ياد اين سرستون افتادم!
روزت را با انديشه مرگ آغاز کن
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

در اصطلاح انگليسي به موجودي با اين مشخصات چهره ((شيردال)) يا Gryffen گفته ميشه شايد اين همون موجود افسانهاي هستش.
معلوم هم هست که ممکنه يه جورائي سقط شده باشه چون مثل نوزاد آدميزاذه که هنوز کامل نشده و پوستش نازکه و رگ هاي خونيش معلومه.

...................سبحان الله....................
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط hamrazm »

به نظر من اين يه موجوديه که ساخته ي دست بشره
يعني باز هم آدذمها دست به خلقت زدن و باز هم موجود عجيب الخلقه اي از آب در اومد
اين فقط نتيجه ي يه تلاش ناکام بوده
براي به وجود اوردن چه موجودي نمي دونم ؟ ؟ ؟
روزت را با انديشه مرگ آغاز کن
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

باسلام اين موجود اگر واقعا حقيقي باشه كه به ظاهر هست يك هيپوگريف ميباشد كه در افسانه هاي تماميه ملل از آنها ياد شده و دقيقا در سر ستونهاي تخت جمشيد هم به كار رفته
در نتيجه فكر كنم بايد منتظر اژدها شيردال پگاسوس(اسب بالدار) و ديگر موجوداتي كه تغريبا تماميه انسانهاي معاسر فكر ميكنند كه فقط افسانه هستند باشيم :P :P
چو ايران نباشد تن من مباد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

با سلام...
به نظر من این منقار تو هیچ پرندهای مشاهده نمیشه که بتونن از ژنمش استفاده کنند...
بیاید خوش بین به قضیه نگاه کنیم...
این میتونه یک گونه جانوری نایاب و بکر باشه...
سامان اسکندری...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 29 بار

پست توسط Mr.MehDi »

درباره ی این عکس میشه خیلی نظرها داد.
1 اینکه سرش خیلی شبیه موجود افسانه ای که دوستان گفتند.اگه فیلم هری پاتر رو دیده باشید همچین موجودی اونجا بود.البته بدن این موجود خیلی شبیه سگ هست.
2 اگه به عکس دقت کرده باشید اصلا نحوه قرار گیری سر و دستهای جلو با بقیه بدن جور در نمیاد و این عجیبه.
3 این احتمال هم هست که چون توی شنزار این ها هست ممکنه از این بقایای جانوری باشه که هر چند وقت یکبار در نمکزار ها پیدا میشه و بدنشون سالمه.اگه کمی دقت کنین میبینین که در شکمش کمی پشم داره و انگار بقیه بدنش سوخته.
4 این احتمال به نظر من از همه بیشتره.ممکنه که این هم مثل همون عکس معروف از جن باشه که آخرش مجسمه از آب در اومد.
راستی به غیر از لینک فاکس نیوز بقیه لینک های صفحه اول کار نمیکنه که این هم عجیبه!!!!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

باسلام اين موجود اگر واقعا حقيقي باشه كه به ظاهر هست يك هيپوگريف ميباشد كه در افسانه هاي تماميه ملل از آنها ياد شده و دقيقا در سر ستونهاي تخت جمشيد هم به كار رفته
در نتيجه فكر كنم بايد منتظر اژدها شيردال پگاسوس(اسب بالدار) و ديگر موجوداتي كه تغريبا تماميه انسانهاي معاسر فكر ميكنند كه فقط افسانه هستند باشيم

دوست عزيز هيپوگريف هم بال داره و هم پر پس اين نميتونه هيپوگريف باشه....بيشتر شبيه به گريفن (شيردال) هستش...البته هيپو گريف و پريفن همه از يه خانواده هستند فقط با اين تفاوت که هيپو جدش عقابه ولي گريفن جدش شير هستش.....
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: کشف جسد هيولائي اسرار آميز در سواحل نيويورک (فيلم- عکس)

پست توسط oweiys »

سلام

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

پست توسط MISSILE »

سلام :razz:

گرچه این پست قدیمی هستش ولی با این حال موضوع، موضوع جالبیست

پیدا شدن این جانور عجیب رابطه تنگاتنگی با یکی از پروژه های سری آمریکا دارد توصحیه میکنم دوستان یه سر به آدرس های زیر بزنند (البته با فیل تخریب کن) :

موفق و پیروز باشید :razz:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
   تصویر     

ارسال پست

بازگشت به “طبیعت و محیط زیست”