ساوالان اوشاقلاري (فرزندان سبلان)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

قفل شده
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

ساوالان اوشاقلاري (فرزندان سبلان)

پست توسط bbk_agp »

تصویر
asho zartosht (آشو زرتشت )

تصویر
تصویر

تصویر
بابك خرمدين

تصویر
شيخ صفي الدين اردبيلي

تصویر
شاه اسماعيل كبير

تصویر
شاه تهماسب كبيرطهماسب

تصویر
شاه عباس كبير

تصویر
mogadds ardabili مقدس اردبيلي

تصویر
بقعه ي شيخ صفي الدين اردبيلي ومقبره ي شاه اسماعيل كبير در اردبيل

تصویر
صدرالممالک اردبیلی فیلسوف نویسنده شاعر خوشنویس

تصویر
مهندس علی دایی با صدونه گول زده دربازیهای ملی درصدرفوتبالیستهای جهان

تصویر
جهان پهلوان حسین رضازاده

منبع:http://www.freewebs.com/dara-najafi/
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط mardaviz0 »

عزیزم شاید رضا زاده و دایی به اصطلاح ساوالان اوشا قلاری باشند ولی زردشت یک اذری اریایی تبار بوده است نه یک تورک زبان وبابک خرم دین نیز همینطور .در مورد پادشاهان صفوی نیز ایشان در اصل از کردان شافعی مذهب بوده اند .هنوز هم دو بیتی های اذری شیخ صفی موجود میباشد.نکته جالب این جاست که لشگریان تورک خلیفه بغداد بابک خرم دین را از میان بر داشتند .فراموش نکنیم که طبق هزاران اسناد و شواهد تاریخی و باستانشناسی زبان تورکی یک زبان وارداتی و بیگانه در اذربایجان میباشد.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط bbk_agp »

mardaviz نوشته شده:عزیزم شاید رضا زاده و دایی به اصطلاح ساوالان اوشا قلاری باشند ...

شاید... آخرین حرف یک انسان حسود و بخیل نسبت به قهرمانان بزرگ...

افراد نامبرده در دامنه سبلان پرورش یافته اند، بهمین دلیل "ساوالان اوشاقلاری" نامیده می شوند...

من قصد جواب دادن به شما را ندارم، چرا که با اهداف نژادپرستانه یه پستی زدی و رفتی... حالا از کجا آوردی گفتی؟... :-( ... رو چه حسابی معلوم نی...
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

دوست عزيز

اگه انگيليسی بلدی اين تاپيک رو بخون

ولی در اينکه دايی بازيکنهای پارس را کنار گزاشته شک ندارم

فلن سرم شلوقه دارم رويه

ممالک متهده مردمان ايرانی

کار ميکنم

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mardaviz0 »

اقای پان تورکیسم اگه دلیلی داری ارایه کن .راست میگن پان تورکها تشنه تایید هستند .بنده نمیدونم جناب عالی خودت را تورک نژاد میدانی یا اذری اریایی تبار .اگر خود را تورک نژاد میدانی پس روی سخنم با توست.بابک خرم دین محل نشو و نمایش اردبیل یا به اصطلاح شما ساوالان نبوده است .ضمنا پدرش مردی روغن فروش از اهالی مداین بوده است و مهاجر به اذربایگان.زردشت نیز در تکاب امروزی.فراموش نشود زبان تورکی بیشتر مستعد تقسیم کردن یک ملت میباشد تا متحد کردن ان .پیش از ورود تورکان و زبانشان به اذربایگان مردم اذری تبار هیچ گونه مشگلی با ارامنه و تالشهاولزگی ها نداشتند .پیش از ورود تورکان به اناتولی مردم بومی اناتولی نیز مشکلی با یونانیان نداشتند.پیش از ورود تورکان به منطقه بالکان اقوام صرب اختلافی با بوسنیا ییها نداشتند .عقب ماندگی اروپای شرقی مرهون تسلط 600 ساله تورکان میباشد و صدها مثال دیگر . امروزه در حالی که مردم جهان در فکر دهکده جهانی هستند شما پان تورکان به دعوای کهنه تورک و فارس مشغول هستید .تورکان در طول تاریخ بدون اینکه حتی یک برگ به فرهنگ بشری افزوده باشند با کمال جسارت اندیشمندان ملل مختلف را تورک معرفی میکنند .نکته جالب این جاست که در زبان تورکی برای واژه فرهنگ معادلی یافت نمیشود .ای برادر اذری من نژاد پرست نیستم فقط ایرانی و اذری دوستم زیرا خود بنده هم از پدر و مادری اذری به دنیا امده ام .لطفا بدون تعصب تاریخ را مطالعه کنید.پاینده باد جایگاه اتش زرتشت اذربایگان و به دور باشد خاکش از هر بیگانه و بیگانه پرست.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

با تشکر ازmardaviz عزيز,

استعمار پير مثل گرگ زخم خورده، سالهاست که از شکست ايران عزيز نا اميد شده و با پاشيدن بذر نفاق و دامن زدن به تعصبات کور قومي و مذهبي سعي داره يکپارچگي اين خاک پاک آريايي رو از بين ببره اما تا امروز ناکام مونده و گروههاي منحرفي مثل پان تورکها در آذربايجان، جدايي طلبان عرب در خوزستان، جدايي طلبان کرد در غرب و جدايي طلبان بلوچ در جنوب شرق و عده اي در ترکمن صحرا سعي دارن با ريختن آب به آسياب استعمار شکست خورده و جدا کردن مناطقي از اين جغرافياي ده هزار ساله، در خيانتکاري و وطن فروشي از هم پيشي بگيرن. اما اين خائنين وطن فروش بايد بدونن که ملت آريايي تا کنون اجازه ندادن و از اين پس هم اجازه نخواهند داد احدي يک وجب از اين خاک پاک رو از مام ميهن جدا کنه و تا آخرين قطره خونشون از يکپارچگي ميهن آريايي دفاع خواهند کرد.
من هم خودم متولد تبريز هستم از مادري آذري زبان اما با افتخار اعلام ميکنم که ايراني هستم و هر زمان احساس کنم خائن وطن فروشي چشم به ذره اي از خاک پاک ميهن ده هزار ساله ام دوخته، با دستهاي خودم اون چشمها رو از حدقه در خواهم آورد و تا آخرين نفس خواهم جنگيد و ميدونم که همه فرزندان پاکزاده اين خاک اهورايي هم چنين خواهند کرد.

کساني که ادعاي پان تورکيسم دارن از خون شهيدان باکري، فکوري، تجلايي و بسياري ديگه شرم نمي کنن که جان عزيزشون رو در راه دفاع از يکپارچگي ايران، شرافتمندانه هديه کردن؟

شکی نیست که علی دایی و حسین رضازاده از محبوب ترین قهرمانان این مرز و بوم هستن و مشاهیری هم که نامبرده شد از مفاخر ایران زمین هستن و همه ما ایرانیان به اونها افتخار می کنیم. اما مگه همین حسین رضازاده نبود که پیشنهاد فریبنده ترکها رو رد کرد و به مام میهن وفادار موند و بیش از پیش محبوب دلها ی ایرانیان شد؟ کسانی که می خوان عامل استعمار باشن چرا از کیسه مفاخر ملی خرج می کنن؟ اگه این مشاهیر مایه برتری ترکها بر سایر اقوام ایرانی هستن، بد نیست یه نگاهی هم به عملکرد شرم آور سلسله منحوس قاجار (که دست بر قضا اونها هم تورک بودن) بندازیم که جز شهوترانی و بر باد دادن ثروت ایران زمین و انعقاد معاهده های ننگین ترکمانچای و گلستان خدمتی در حق این آب و خاک نکردن!

اگر سر به سر تن به کشتن دهيم از آن به که کشور به دشمن دهيم
دريغ است ايران که ويران شود کنام پلنگان و شيران شود
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Senior Poster
Senior Poster

پست توسط TOPGUN »

اگه دقت کنی و نگاه عادلانه داشته باشی ميبينی که يک جريان پان اريايی

در ايران سر کاره

سياست خارجی ايران از تمام اريييهای فلات قاره ايران همايت کرده و ميکنه

اصلام پوشش است

الهاق افقانستان و تاجيکستان از شرق

فدراتيو با کردها و شيعه ها از قرب

اشقال در جنوب در دريای پارس و دريای هرمز

و بعد ازرپادگان در شمال و قفقاز

اين تره اريايی رد خور نداره يادت باشه از چونه تا سر اريييها بخسوس ايرانيها خيلی بلنده

تره خيلی وقته که داره اجرا ميشه

به مجريهاش زياد توجه نکن ، سامی ها فقت مجری هستن

بعد هم با برادران ارييی اروپايی متهد ميشيم، مسل المان کرواسی بلقارستان

زنده باد

UNITED STATES of IRANIC PEOPLE
Senior Poster
Senior Poster

پست توسط TOPGUN »

تازه ازربايجان اوزاعش داره خراب ميشه

الهام اليف وقتی هفته پيش ديک چنی رفته بود ازبايجان به مهمونی شام نرفته بود

چون از اينکه لوله نفتشو روس ها سر ماجراجويه گرجستان و امريکا زدند خيلی ناراهته

امريکاييها هم ترکيه را فرستادن ارمنستان که با هم دوست بشن

امروزم درن پروندهٔ قره باق را ميکشن بيرون

فلن کلاهتون پس معرکه هست پس بپا باد نبردش

اخرش هم ازريهای اريايی ميان به وتن مادر ميچسبن
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mardaviz0 »

پیش از سخنی از جناب dr mehryو topgun سپاس گذاری میکنم .سخنانتان را کاملا تایید میکنم .همانگونه که در اوستا نوشته این سرزمین را اهورا مزدا به ما اریاییان بخشیده است و پیش از ان به ما اریا ییان در مورد ازدواج و امتزاج با غیر اریاییان هشدار داده زیرا غیر اریاییان حشره خرفستره وپست محسوب میشوند و ذاتا دشمن مردم اریایی.متاسفانه پس از اسلام یکپارچگی ایران از لحاظ نژادی و زبانی حفظ نشد و غیر اریاییان بذر نفاق و دشمنی را در این سرزمین کاشتند .اکنون هنگام ان رسیده است تفاله های بازمانده زبانی و نژادی که یادگار ان غیر اریاییان است را از این سرزمین اخراج و یا نابود سازیم .و پاره های مام میهن را به ان باز گردانیم .به امید ان روز .ضمنا جناب topgun متاسفانه در نوشتارتان اشتباه املایی زیاد است خواهشمندم برطرف کنید وهم چنین بیشتر از واژه های پارسی استفاده کنید .زیرا این گام نخست ماست .پارسی را پاس بداریم .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6131 بار
سپاس‌های دریافتی: 15152 بار

پست توسط zoornachi »

mardaviz نوشته شده:پیش از سخنی از جناب dr mehryو topgun سپاس گذاری میکنم .سخنانتان را کاملا تایید میکنم .همانگونه که در اوستا نوشته این سرزمین را اهورا مزدا به ما اریاییان بخشیده است و پیش از ان به ما اریا ییان در مورد ازدواج و امتزاج با غیر اریاییان هشدار داده زیرا غیر اریاییان حشره خرفستره وپست محسوب میشوند و ذاتا دشمن مردم اریایی.متاسفانه پس از اسلام یکپارچگی ایران از لحاظ نژادی و زبانی حفظ نشد و غیر اریاییان بذر نفاق و دشمنی را در این سرزمین کاشتند .اکنون هنگام ان رسیده است تفاله های بازمانده زبانی و نژادی که یادگار ان غیر اریاییان است را از این سرزمین اخراج و یا نابود سازیم .و پاره های مام میهن را به ان باز گردانیم .به امید ان روز .ضمنا جناب topgun متاسفانه در نوشتارتان اشتباه املایی زیاد است خواهشمندم برطرف کنید وهم چنین بیشتر از واژه های پارسی استفاده کنید .زیرا این گام نخست ماست .پارسی را پاس بداریم .

بیر-ما همه ایرانی هستیم (از نظر جغرافیایی) ایکی-ادب چیز خوبی است و اهورا مزدا هم آن را دوست دارد اوچ-حرف های شما رنگ نزادپرستی داره نه دلیل تاریخی درت-ودر آخر اگر آذربایجان نبود ایران هم نبود زنده باد ایران
ISTA OLSOON
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

zoornachi عزيز

نژاد پرستي در همه اشکال اون و از طرف هر کس که مطرح بشه محکومه.
چه از نظر تاريخي و چه از نظر جغرافيايي اين محدوده مرزي که ايران ناميده ميشه باقيمانده يک امپراتوري ده هزار ساله است که هيچگاه کمتر از ايني که هست نبوده. پس هيچ قوميتي نمي تونه ادعا کنه که بخشي از خاک ايران به اون تعلق داره چون همونطور که گفتم تا بوده خاک ايران از بدو تاريخ به همين شکل بوده که هست و در طول تاريخ قوميتهاي مختلفي در بخشاي گوناگوني از ايارن ساکن شدند. و اگر هم بنا باشه ادعايي صورت بگيره، بايد از طرف ايران در باره بخشهاي اشغال شده و جداشده از مام ميهن بايد باشه مثل آسياي ميانه، قفقاز، عراق، ترکيه، افغانستان و پاکستان و هند و کويت و امارات و بحرين و قطر و عمان که زمان زيادي هم نيست که از استعمار روس و انگليس از مام ميهن جداشون کرده. و باز هم تاکيد مي کنم يک وجب از محدوده جغرافيايي حال حاضر ايران از اشغال و تصرف خاک هيچ کشور ديگه اي حاصل نشده و از بدو تاريخ به همين شکل بوده. منجمله آذربايجان (زادگاه خود من که خيلي هم دوستش دارم). پس اين ادعا که اگر آذربايجان نبود ايران هم نبود غيرمنطقي و متعصبانه به نظر ميرسه.

پيشه وري خائن و عاقبتش هنوز يادمون نرفته!
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

تاپيک قفل شد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”