9600gt
8800gt
لطفا کمک کنید.
اگه 100 درصد می دونید بنویسید ممنون میشم.

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

JavadRadical نوشته شده:Manfred عزيز .
مسلما كارت گرافيك 9600gt نسبت به كارت گرافيك 8800gt برتري داره چون نتنها بازيهاي حال حاظر بلكه بازيهاي نسل بعد كه تنها برروي كارتهاي سري 9000 پشتيباني ميشوند رو هم پشتيباني ميكنه . و تنها ضعف اين كارت 256 بيتي بودن اون هست كه انهم ميشه با بجاي ظرفيت رم بالاي اون بخشيد
تا 200000 تومان 9600gt بگیر
اما اگه بتونی تا 250000 الی 260000 هزینه کنی ati hd4850 بگیر که تو این رنج سریعترین کارت گرافیکیست.

amiraliof نوشته شده:اصلا دو راهی وجود نداره که شما بینش گیر کنی ببین این درسته که بعضی بازی ها با chip های انویدیا بهتر جواب می دهند ولی بازی هایی هم هستند که با chip های ati بهتر جواب می دهند . ولی تعداد این بازی ها بسیار کمه وقتی شما می بینی که اول یعضی از بازیها اسم انویدیا رو می زنه بیشتراز اینکه نشان دهنده سازگاری بازی با انویدیا باشه جنبه تبلیغی داره
شما به همان لینکی در پست قبلی دادم مراجعه کن حداقل بنچمارک های 10 بازی و برنامه رو می بینی و قدرت کارتهای مختلف رو در این بازی ها می بینی واقعا 4850 در این رنج قیمت رقیبی نداره مخصوصا با قیمت های عجیب و غریبی که کارتهای انویدیا در ایران دارند
باز هم به حرف من بسنده نکن به همان لینک مراجعه کن و با یک سرچ ساده در اینترنت هم می توانی به کلی دیگه از بنچمارک ها و review این کارت دست پیدا کنی و با چشم خودت قدرت این کارت رو ببینی
اصلا به این حرفا گوش نکن که مثلا ati بده nvidia خوبه یا از این دست حرفها باید به قدرت قطعه توجه کنی نه نام سازنده اش تنها راه این کار هم دیدن review ها و بنچمارکهای اون قطعه است.

Manfred نوشته شده:
در قدرت این کارت شکی نیست ولی تو بعضی بازی ها به دلیل عدم سازگاری از یه جیفورس 7 معمولی ضعیفتر کار میکنه![]()
ضمنا شرایط واسه من طوریه که فقط باید یکی از مدل های 8800 یا 9600 را انتخاب کنم.
باتشکر از توجه همتون
ضمنا شما به نظر شما این نمودار تا چه حدی درسته
.)