بدترين مديران سايتهاي ايران براي اين سايت هستند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

بدترين مديران سايتهاي ايران براي اين سايت هستند

پست توسط persepolis52-6-16 »

احتراما" به استحضار تمامي اعضاي اين كلوب و مديران آن مي رساند تا بحال نديدم مديراني به اينصورت به كاربران غير محترمانه رفتار كرده و توهين كنند...من هرموضوع ميگذارم چند ساعت بد بدون اطلاع و دليل خاصي حذف مي شود
واقعا" متاسفم دربخش ورزش كه اصلا انگا نه انگار ماهم آدميم...مدير بخش ورزش بدترين اونها هستش...در بخش نيروي هوايي موضوع ايجاد مي كنيم خرابش مي كنن خودشون موضوع ميگذارن...
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

دوست عزیز چرا جار و جنجال میکنید ؟
ممکنه بگید چه پستی از شما پاک شده ؟

ببینید در این انجمن سیستمی برقرار هست که در اون به علت حفظ یکپارچگی و انسجام مطالب انجمن های مختلف ، تاپیکهای جامعی ایجاد شده و مطالبی که در مورد چیز خاصی هست در تاپیک جامع اون مطلب قرار میگیره ، مثلا در انجمن هوافضا ما مثلا تاپیک جامع تصاویر تامکت را داریم و هر مطلبی که حاوی تصاویر تامکت باشه در اون تاپیک قرار میگیره
در مورد بعضی مطالب شما هم چنین کاری انجام شده ، مثلا مطالب پراکنده ای که این چند روزه در مورد دربی ارسال کردید توسط مدیران محترم به تاپیک جامع دریی 65 منتقل شده ، ( مثل تاپیک گل آفساید که اگر به تاپیک جامع دربی 65 مراجعه کنید میتونید ببینید ) :-o
اما ممکنه گاها مطالبی هم حذف شده باشه که امیدوارم خودتون واقف به این مساله باشید که هیچگاه پستی که حاوی مطالب مفید هست و باعث بروز درگیری نمیشه حذف نخواهد شد ، شاید این چندروزه و در خلال بحثهای مربوط به دربی چیزهایی از شما حذف شده باشه که به شما یقین میدهم عین این کار با افرادی که از نظر عقیده شخصی در امر فوتبال در روبروی شما قرار دارند هم انجام شده ، دلیلش را هم که خودتون انشاالله واقفید ، حفظ همدلی و دوستی موجود بین کاربران
فوتبال و امثالهم به نظر بنده تا موقعی ارزش بحث کردن دارند که کاری به رفاقت ها نداشته باشه ، خدای نکرده توهینی در میان نباشه و ...

غیر از این مطالب اگر گمان میکنید پست دیگری (مخصوصا در انجمن هوافضا) از شما پاک شده ، لطفا مطرح کنید . :D
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Junior Poster
Junior Poster

من مخلص شما هم هستم ولي ببينيد من درسايت گفتمان از سال 81 مي رفتم نظر مي دادم و به يكي از اعضاي معروف آن تبديل شده بودم كه بعدا خودشون بستنش واونا هم اينكارو مي كردن ولي اطلاع مي دادن به كاربر بدبخت
مثلا من اولين نفري بودم كه خبر نشاندن هواپيماي آمريكا رو نوشتم ديروز امروز اومدم مي بينم نيست و نابود شده
وگرنه من مخلص همه ايرانيها هم هستم
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

persepolis52-6-16,

دوست عزيز از لطفي که به مديران هوافضا داريد از شما تشکر مي کنم اول تحقيق کنيد مطمئن بشيد بعد جاروجنجال به پا کنيد

من اون پستي رو که گفتيد چک کردم پاک نشده و سرجاش هست به آدرس زير برويد دومين پست ولي خود شما به محتويات اون توجه کنيد

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 55&start=0

لطف کنيد اگر پست ديگري از شما در بخش هوافضا پاک شده اعلام کنيد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

persepolis52-6-16جان

چيه؟ چه خبره؟ جار و جنجال راه انداختين انگار چي شده؟!

اتفاقا بهترين سايت فارسي زبان در جامعه مجازي همين سنترال خودمونه!!!

من توي خيلي از فروم ها عضو بودم و هستم اما فعال تر از اين سايت جاي ديگه اي نديدم
مثلا توي سايت هاي ديگه وقتي يه درخواست مي ذاري ممکنه بعد از گذشت ساعت ها - روزها و ماه ها يکي هم به
پست شما جواب نده اما اين سايت اينجوري نيست...
حداکثر بعد از کذشت 24 ساعت يکي جواب ميده....

شما هم قبل از هاي و هوي کردن يه نيگا به جاهاي ديگه ي انجمن بندازيد و چک کنيد!

تا مطلبي خلاف قوانين نباشه که پاک نميشه! مگه الکيه!!!!!!

لطفا رعايت بفرمائيد...

با تشکر
Junior Poster
Junior Poster

moh-597 نوشته شده:persepolis52-6-16,

دوست عزيز از لطفي که به مديران هوافضا داريد از شما تشکر مي کنم اول تحقيق کنيد مطمئن بشيد بعد جاروجنجال به پا کنيد

من اون پستي رو که گفتيد چک کردم پاک نشده و سرجاش هست به آدرس زير برويد دومين پست ولي خود شما به محتويات اون توجه کنيد

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 55&start=0

لطف کنيد اگر پست ديگري از شما در بخش هوافضا پاک شده اعلام کنيد

بابا ما ديگه اينقدر هم شوت نيستيم
بفرما من اين پست را براي اولين بار ايجاد كردم ولي اين آقاي شهريار دوباره ايجاد كرده پست اول منو حذف كرده ولي پست دوم منو گذاشته باشه پست اول را دوباره خودش گذاشته

کاربر گرامی. دوست عزیز و محترم

شما دومین نفری بودید که پس از پست بنده و با تاخیر بسیار و بدون توجه به پستهای ارسالی قبلی خبری تکراری رو ارسال کردید. اینجا که مسابقه رالی Dayton نیست. اخبار ارسالی ساعت دارند و کاملا مشخص هستند. ضمن تشکر از علاقمندی شما خواهشمندم که قبل از ارسال هر پستی دقت فرمائید که آن خبر قبلا ارسال نشده باشه. تصدیق میفرمائید که 2 خبر متوالی از یک منبع و در یک تاپیک اصلا زیبنده سایت پربازدید کننده سنترال کلابز نیست.

در صورت هرگونه سوال و مشکلی pm بزنید . به نظر میاد امروز روز خوبی رو نداشتید و بسیار عصبانی بودید. امیدوارم موفق باشید. Shahryar
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

persepolis52-6-16 دوست عزیز به نظر من این سایت یکی از عادل ترین مدیران( همه ی مدیران این سایت)رو دارد
شما فقط یک سر به aerospacetalk.ir بزن تا معنی مدیر نا عادل دستت بیاد همین آقای JSF اونجا مدیر است فقط کافی به ایشون بگی بالا چشمت ابرو است انوقت که می خواد جرت بده !!!!
اگر هم اینجا مشکلی پیش اومده این به خاطر صوع تفاهم و ... می باشد مشکل شخصی که مدیران با شما ندارن که !!!

من از تمام مدیران تشکر می کنم که همه رو به آرامش دعوت می کنند !!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

اتفاقا در مورد هواپيماي امريکايي اقا شهريار زودتر تاپيک رو ايجاد کرده بودن و قانونا هم کسي که زودتر خبر رو ارسال ميکنه تاپيک اون باقي ميمون و تاپيک ديگه اگه چيز ديگه اي نسيت به اون يکي نداشته باشه حذف ميشه.
اتفاقا مورد مشابهي هم براي من قبلا اتفاق افتاده بود که من و يکي از مديران( فکر ميکنم همين اقا شهريار بودند) تاپيک مشابهي ايجاد کرده بوديم ولي چون من زودتر ارسال کرده بودم اقا شهريار بزرگواري کرد و تاپيکش رو در تاپيک من ادغام کرد.
در مورد مديران هم سخت در اشتباهيد. من در چندين فوروم عضوم ولي هيچ جا مديراني نديدم که اين قدر بي طرف و منطقي باشن و مطابق قوانين برخورد کنن.
شما به کدوم مدير اعتراض داريد؟ مديران اينجا از بامعلومات ترين افراد فاروم هاي اينترنتي هستند. مديري ثل moh-597 که گنجينه اي از اطلاعات جنگ تحميلي اند مديري مثل شهريار عزيز که اطلاعات بسيار کاملي در خيلي زمينه ها دارند و بر زبان روسي تسلط کامل دارند. مدير محترمي مثل فريبرز عزيز که کوله باري از تجربه اند و در هر شرايطي احترام ساير کاربران رو نگه ميدارند و بسيار مودبانه و منطقي با مسايل برخورد ميکنند مديري مثل reza 313 و keyvan6079
درضمن حذف يه تاپيک مسئله اونقدر مهمي هم نبود که به خاطرش تاپيک زديد ها.
موفق باشيد :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

بابا ول کنيد اين حرف ها رو مگه چي شده خوب پست منم حذف شده بايد بيام و داد و بيداد کنم persepolis52-6-16,
عزيز احتمالا اشکالي پيش امده تقاضا دارم زود داوري نکنيد
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Captain
Captain
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 503 بار
تماس:

پست توسط Capello »

از مديريت محترم و بسيار عزيز Central CLubs که هميشه لطف داشته اند و عدالت رو در همه موارد رعايت کرده اند خواهشمندم همانطور که ما به هيچ وجه اجاره توهين به مديريت و کاربران اين انجمن رو نداده ايم شما بزرگواران نيز اين اجازه رو در انجمن خودتان ندهيد ...

مسائل هر انجمني مربوط به خود آن انجمن است ...

ما انجمن Central را انجمن دوست و برادر خود ميدانيم ...

sand_fighter, عزيز ... اگر مشکلي با مديريت انجمن Aerospacetalk (بنده و يا گروه کاري ما) داريد لطفا و لطفا در اين سايت وزين و عزيز مطرح نکنيد ... چون کاربران اين سايت هيچ اجباري به خواندن اين گلايه ها ندارند ...

و لطفا هيچ انجمني را با ديگري مقايسه نکنيد تا سو تعبير نشود و مثال گرفتن ماهي از آب گل آلود و دشمني شخصي نباشد ...

مديريت محترم Central قطعا همانند گذشته اجازه چنين برخوردي را به احدي نخواهد داد ...

با تشکر
مديريت انجمن هاي هوافضا Aerospacetalk.ir

Capello

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Capello عزيز
صحبت شما کاملا درست، به جا و متين هست.
sand_fighter عزيز
اين موضوع بارها اعلام شده که مسائل هر انجمني بايد در خود اون انجمن مطرح بشه، نه در ديگر سايتها و انجمنها، پس اين انجمن جايي براي اعلام مشکلات و بحث در مورد نحوه‌ي عملکرد ديگران نيست، حتي انهايي که با ما شايد مشکلي هم داشته باشند، AeroSpaceTalk که از دوستان ما بوده و مسلما جاي خود را دارند

پس لطفا اگر مشکلي با هر سايت يا انجمني داريد، با مديران خود اون سايت يا انجمن مطرح کنيد و اگر خواستيد عمومي مطرح کنيد هم به همين شکل در خود اون مجموعه مطرح کنيد، اين انجمن چنين رفتارهايي رو نميپذيره

از اظهار لطفي که به ما و انجمن خودتون داشتيد هم صميمانه سپاسگزارم :razz:

و در مورد موضوع اصلي تاپيک، همونطور که قبلا اعلام شده، هيچ فردي تحت هيچ شرايطي حق نداره در محيط عمومي انجمن اعلام کنه چرا فلان تاپيک من حذف شده يا .... و چنين مواردي بايد با مدير بخش مطرح شده و پيگيري بشه، هر چند در اين مورد ظاهرا بي‌دقتي کاربر عامل جنجال بوده!!
توضيحات داده شده فکر ميکنم کاملا پوچ و توخالي بودن جنجال شروع کننده تاپيک رو نمايان ميکنه، ما در اين موارد معمولا محدوديت‌هايي براي چنين افرادي ايجاد ميکنيم که اين بار رو به بر فرض بي‌اطلاعي از برخي قوانين و موضوعات توسط کاربر ميبخشيم، اما مسلما بار دومي در کار نخواهد بود و قطعا محدوديت‌هايي براي چنين افرادي که فقط باعث ايجاد بي‌نظمي ميشوند اعمال خواهد شد، پس اميدوارم همه‌ي ما مسئولانه عمل کردن رو فرا گرفته و سرلوحه‌ي رفتار قرار دهيم

فکر ميکنم تاپيک به نتيجه رسيده و نياز به بحث اضافي نيست، اگر نياز به بحث و صحبت بيشتري هست، در PM ادامه داده بشه، تاپيک قفل شد
موفق و پيروز باشيد :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”