باشگاه هواداران استقلال(آبيته)
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
سلام
طبق قانون شمارۀ 32 انجمن؛ارسال پست پیاپی با محتوای یکسان مجاز نمی باشد ....
خواهشمند به قوانین احترام بگذارید و من از شما صمیمانه تقاضا می کنم قبل از شروع فعالیت در انجمن قوانین را بدقت مطالعه فرمایید.
موفق باشید
طبق قانون شمارۀ 32 انجمن؛ارسال پست پیاپی با محتوای یکسان مجاز نمی باشد ....
خواهشمند به قوانین احترام بگذارید و من از شما صمیمانه تقاضا می کنم قبل از شروع فعالیت در انجمن قوانین را بدقت مطالعه فرمایید.
موفق باشید

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=48168
در رای گیری بهترین بازیکن لیگ برتر شرکت کنید...
در رای گیری بهترین بازیکن لیگ برتر شرکت کنید...
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 185 بار

دو بازیکن برزیلی که قابلیت بازی در پستهای هافبک و مهاجم را دارند برای حضور در تمرینات استقلال تا بامداد فردا به تهران خواهند آمد.
رضا رجبی، مشاور فنی امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران با تایید این خبر در گفتگو با خبرنگاران افزود: با توجه تصمیم کادر فنی تیم فوتبال استقلال برای انتخاب بازیکنانی که شایستگی بازی در این تیم را دارند به برزیل رفتم. در این مدت بازیکنان زیادی را دیدم که در نهایت دو نفر از آنها را که قابلیت بازی در پست هافبک تهاجمی و مهاجم را دارند را برای حضور در تمرینات استقلال انتخاب کردم.
وی با اشاره به اینکه فصل یارگیری و آمادهسازی تیمهای ایرانی همزمان با اوج مسابقات باشگاهی در برزیل است و در این مدت نمی توان بازیکن شاخصی را برای حضور در تیمهای خارجی انتخاب کرد، افزود: قرار بود این بازیکنان برزیلی همراه من به ایران بیایند اما برای انجام کارهای فدراسیونیشان در برزیل ماندند و قرار است تا بامداد فردا (یکشنبه) به تهران بیایند.
بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال تهران تصریح کرد: یکی از بازیکنان مدنظر ما قابلیت بازی در پست مهاجم را دارد و بازیکن دیگر هافبکی بازیساز است که می تواند پشت مهاجمان بازی کند و حتی بک چپ یا هافبک چپ تیم هم باشد. یکی از بازیکنان که مهاجم است در تیم فوتبال اسپورتینگ لیسبون پرتغال بازی کرده و مهره شاخصی به شمار می آید.
منبع:مهر
رضا رجبی، مشاور فنی امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران با تایید این خبر در گفتگو با خبرنگاران افزود: با توجه تصمیم کادر فنی تیم فوتبال استقلال برای انتخاب بازیکنانی که شایستگی بازی در این تیم را دارند به برزیل رفتم. در این مدت بازیکنان زیادی را دیدم که در نهایت دو نفر از آنها را که قابلیت بازی در پست هافبک تهاجمی و مهاجم را دارند را برای حضور در تمرینات استقلال انتخاب کردم.
وی با اشاره به اینکه فصل یارگیری و آمادهسازی تیمهای ایرانی همزمان با اوج مسابقات باشگاهی در برزیل است و در این مدت نمی توان بازیکن شاخصی را برای حضور در تیمهای خارجی انتخاب کرد، افزود: قرار بود این بازیکنان برزیلی همراه من به ایران بیایند اما برای انجام کارهای فدراسیونیشان در برزیل ماندند و قرار است تا بامداد فردا (یکشنبه) به تهران بیایند.
بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال تهران تصریح کرد: یکی از بازیکنان مدنظر ما قابلیت بازی در پست مهاجم را دارد و بازیکن دیگر هافبکی بازیساز است که می تواند پشت مهاجمان بازی کند و حتی بک چپ یا هافبک چپ تیم هم باشد. یکی از بازیکنان که مهاجم است در تیم فوتبال اسپورتینگ لیسبون پرتغال بازی کرده و مهره شاخصی به شمار می آید.
منبع:مهر

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال عصر امروز /يكشنبه/ باشگاه استقلال تهران را به پرداخت دو ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
باشگاه استقلال تهران به دليل دريافت پنج كارت زرد از سوي بازيكنان تيم فوتبال اين باشگاه در ديدار برابر ملوان انزلي در هفته چهاردهم ليگ برتر به اين جريمه نقدي محكوم شده است.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال همچنين باشگاه ابومسلم خراسان به پرداخت دو ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
بازيكنان ابومسلم نيز چهار كارت زرد در بازي مقابل برق شيراز در هفته چهاردهم ليگ برتر دريافت كرده بودند.
منبع:ایرنا
باشگاه استقلال تهران به دليل دريافت پنج كارت زرد از سوي بازيكنان تيم فوتبال اين باشگاه در ديدار برابر ملوان انزلي در هفته چهاردهم ليگ برتر به اين جريمه نقدي محكوم شده است.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال همچنين باشگاه ابومسلم خراسان به پرداخت دو ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
بازيكنان ابومسلم نيز چهار كارت زرد در بازي مقابل برق شيراز در هفته چهاردهم ليگ برتر دريافت كرده بودند.
منبع:ایرنا

طالبلو كاپيتان استقلال مقابل فولاد
در شرايطي كه فرهاد مجيدي در تركيب ثابت استقلال قرار نگيرد، وحيد طالبلو در بازي مقابل فولاد كاپيتان تيمش خواهد بود.
استقلال در بازي با فولاد پيروز قرباني را به دليل 3 اخطاره بودن در اختيار ندارد و با اين شرايط طالبلو به احتمال فراوان كاپيتان آبيپوشان خواهد بود. البته مجيدي كاپيتان اول استقلال است ولي او شانس كمي براي قرار گرفتن در تركيب ثابت استقلال دارد.
منبع:خبرگزاری فوتبال ایران

احمق تر از کمک داورهای ایران ندیدم.
اندازه الاغ نمیفمن.
توپی که دفاع دفع کرده چرا باید آفساید باشه؟!!
خدا لعنتشون کنه،الان همه تیم های معتبر دنیا دارن روی فرار از آفساید تاکتیک میریزن اما تو کشور ما این تاکتیک محکوم به مرگ هست.
سر استقلال رو بریدن،گل تقی پور آفساید نبود به خدا قسم.
این داورها نمی تونن گاو بچرونن.
آقای عنایت دهنت رو ببند و برو به داورات کتاب قوانین بده بخونن,
اندازه الاغ نمیفمن.
توپی که دفاع دفع کرده چرا باید آفساید باشه؟!!
خدا لعنتشون کنه،الان همه تیم های معتبر دنیا دارن روی فرار از آفساید تاکتیک میریزن اما تو کشور ما این تاکتیک محکوم به مرگ هست.
سر استقلال رو بریدن،گل تقی پور آفساید نبود به خدا قسم.
این داورها نمی تونن گاو بچرونن.
آقای عنایت دهنت رو ببند و برو به داورات کتاب قوانین بده بخونن,

::mo ::mo ::mo ::mo ::mo