تانک ذوالفقار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
سپاس‌های ارسالی: 844 بار
سپاس‌های دریافتی: 779 بار
تماس:

تانک ذوالفقار

پست توسط ali nuri »

بازم ممنوم دستت درست. شرمندم میکنی. :o

سوال که نه ولی یه طومار 4 متری پرسش دارم!!!!

بله روسها از بیخ ...... هستند حالا چه با ما چه با رژیم بعث! :grin:

یه انتقاد دیگه از حرفت: :-(

می دونم که تانک یه جنگ افزار مستقیم زنه و منحنی زن نیست مثل توپ نمیشه ازش استفاده کرد. :-O

البته از این کار ارتش تا دقیقه 90 هیچ کس سر در نمی آره والا من که واسه خدمتم تو کارشون موندیم!

یه مثال بزنم:

من نه پدر دارم نه مادر ( یعنی فوت کردن) بعدش واسه خدمت مدارک معافی فرستادم نظام وظیفه ولی دفترچه اعزام اومد! بعدش 2 ماه لشگر 92 آموزشی بودم و2 ماه هم سر پل ذهاب دوره کد تخریب ، جالبش بعد 5 ماه تو یگان بودن یه روز پرسنلی خواست منو بعدشم بهم گفتن : گروهبان با درخواست معافیتت موافقت شد ! درخواست 9 ماه پیش بعد 9 ماه خدمت تو بدترین زمان خردادماه تو خوزستان!معافیم اومد!!!!!!!!!!!!!!!

حالا شاید بگی چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟ فقط خواستم بگم حساب کتابی نداره کار ارتش، هیچکس تا بروز یک درگیری و رو شدن تانک، از فرآیند تولید و تکامل ذوالفقار اطلاع 100% نداره یعنی استادن تو پیچوندن حقیقت در اطلاع رسانی از دواندن فکر اطرافیان و کشورهای دیگر به این سمت که این تانکو دست کم بگیرن. :-o

جدی آبراماز با مرکاوا تو ایران موجود است ؟ یعنی تیکه تیکه کردنشون؟ اگه این جوری باشه که پدر صاحب بچه تانک در اومدس!!!!!!!

می خوان چیکار واسه آزمایش؟

پس اگه تمام تکنولوپی زره و توپ و سیستم پدافندیش رو بشه......... اوه اوه اوه چه شود!

اگه بتونن زره ذوالفقارم مثل آبراماز درارن خیلی عالی میشه.

این عکس بالای صفحه عجب آتیشی از دهانه توپ ذوالفقار دراومده!!!

ذوالفقار از این سیستمی که نمیزاره موشک روش قفلش هم داره؟ یا از مهماتش از اطلاعات خاصش چیزی می دونی؟ :shock:

خدا رو شاکر باشیم که دارن یه تانک متفاوت می سازن و مثل نیرو هوایی ور ندارن M60 دو سه دهه پیشو یکم گندترش کنن بگن تانک جدید و به تولید انبوه برسونن!!!!!!! :???:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

اول از هر چیزی خیلی ناراحت شدم شنیدم جفتشون فوت کردن انشاال.. خدا رحمتشون کنه امشب شب جمعه است واسشون دعا می کنم !!

تا جایی که پدر من به من اطلاعات داده خیلی برای این مسعله روی تانک ذولفقار 1 و 2 تلاش شد حالا نمی دونم تا کجا پیش رفت !!!
درسته خیلی مخفی کاری زیاد است البته اگر از من میشنوی به زودی (2 تا 3 سال دیگه ) همه اطلاعاتش بیرون میاد !!
تاک ذولفقار برای ارتش نیست مال سپاه است (مثل همه ی ادوات جدید )
بله هست ولی مرکاوا 1 دستگاه و آبراماز کمتر از 3 یا 4 تا

یه چیزی به شما بگم صنایع فولاد ایران بسیار پیشرفتس (در منطقه و بیشتر از بعضی دیگر از کشورها) و بسیار ارزون چون گاز همه ی ذوب آهن های کشور مجانی است (تا جایی که من میدونم ) و بهترین فولاد هم به ارتش و سپاه تعلق دارد

توپ تی 72 روش نسب است :shock:

خیلی کم از قسمت الکترونیکش می دونم ولی از دوستای سپاهیم برات می پرسم 100% به شما می گم گلوله ها هم انواع مختلف دارن از زد نفر تا زد زره که همه از نوع جدید است !

:::P خدارو شکر به کوری چشم همه ی کسانی که ایران رو بد جلوه می دن :P
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

ali nuri نوشته شده:از توضيحاتي كه دادي متشكرم. :smile:
ولي اولين انتقادم از حرفت : :-(
اول اين كه تو همين جنگ اشغال عراق ، عراق T-72 هم داشت ( حالا نمي دونم از چه مدليش) ولي نتونستن كاري از پيش ببرن و اين تانكا(آبراماز) با بمبهاي كار گذاشته شده يا خرابكاري و آتش اشتباه از بين رفته يا از كار افتادن .
اينم قبول دارم كه اين مهارت خدمه و همچنين آتش پشتيباني - محافظت و همراهي با نيروهاي پياده و .......... تعيين كننده است.
من كشورمو دوست دارم تو همين ارتشم خدمت كردم .
ولي بعيد مي دونم تانكهاي با تكنولوژي در سطح چيفتن يا T72 ( البته ذوالفقار چون ازبهينه سازي و تغييرات كه در توليدش صورت مي گيرد اطلاع درستي ندارم) اما نسل اول و نسل دوم همين ذوالفقارم نمي تونه كارايي داشته باشه.
چيفتن با بهينه سازيهاي كه جهاد خودكفايي روش انجام داده فقط سيستم آتش و فكر كنم سيستم انتقال قدرت و فكر كنم رو زره اونم كار كردن ولي فكر نكنم زياد موثر باشه.
چون من قدرت يك تانك رو در قدرت آتش ، مقاومت زره ، قدرت مانور ، چالاك بودن (البته با اطلاعات محدودي كه دارم) مي دونم.
دومين انتقادم:
من مطمئن نيستم ديگه روسيه حرف اول رو در صنايع تانك سازي يا داشتن ابر تانك بزنه ! چون ديگه نه ابهت اتحاد جماهير شوروي رو داره و همچنين با بودجه به مراتب كمتر از شوري و با وجود تانكهاي لكرك يا لئوپارد يا مركاوا و ....... تانكهاي در حد T-80 و T-90 مي تونن قد علم كنن. :lol:

مرکاوا که ماليد
Senior Poster
Senior Poster

پست توسط TOPGUN »

renger نوشته شده:ايران تنها كشور در خاورميانه است كه بدون هيچ گونه وابستگي پشتيباني و فني، اقدام به طراحي و ساخت تانك نموده است.اصولا یکی از پیچیده ترین طرح های نظامی ، طراحی تانکهایی کارا که بتواند اهداف زمینی و ...را محقق سازد می باشد . تانك ذوالفقار تانکیست متناسب با شرايط اقليمي و خودروئي است تمام شني با محيط مرئي كم به طوري كه در محافل نظامي اين ماشين زرهي به تانك نامريي مشهور است و به دليل ارتفاع كمتر نسبت به تانك هاي ديگر طراحي آن طوريست كه در فاصله ۸۰۰ متري دارای استتار فوق العاده ایست .در عوض بر عرض آن افزوده شده است كه اين امر باعث افزايش سرعت اين تانك گشته است. نيم رخ كوتاه و همچنين قدرت آتش بالا و قدرت مانور و تحرك با سيستم فشنگ گذاري خودكار تمام اتوماتيك و مسافت ياب ليزري، مجهز به توپ 125 ميلي متري بدون خان و با قابليت پرتاب موشك هاي كور كننده رادار هاي دشمن و سيستم‎هاي دفاعي هشدار دهنده ليزري و راداري و آشكار سازي مادون قرمز و ... . از ديگر خصوصيات اين تانك پيشرفته ايرانيست . طراحي اين تانك در جهان بي سابقه بوده است . ذوالفقار ۳ همزمان توانايي آن را دارد كه با پرتاب راكت هاي دود زا و منحرف كننده الكترونيكي ، ۵ راكت را همزمان از خود دفع نمايد . نيز به دليل ارتفاع كم و زاويه كم پيشاني، از بيشترين حفاظت برخوردار بوده و از قدرت تهاجمي و تدافعي بالايي در مقابله با هر نوع تانك برخوردار است. قابليت حركت در آب در عمق ۶۰/۱ متري آب يكي ديگر از خصوصيات بارز آن مي باشد. گفتنيست مقامات دفاعي نيروهاي مسلح از جايگزيني ذوالفقار ۳ با تانكهاي بيگانه ی به خدمت گرفته شده در ارتش و سپاه خبر داده اند.
یکی از ویژگی های دیگر این تانک پیشرفته که تاکنون اعلام نشده است اینیت که این تانک تمام اطراف خود را بوسیله دوربین های مدار بسته 360زیر نظر دارد . تانک هوشمند ذوالفقار امروز به جرات می توان گفت از پیشرفته تانک های موجود در دنیاست .
در حقیقت نبود دستگاه تبلیغاتی قدرتمند در کشور سبب عدم معرفی درست تسلیحات نظامی ما بالاخص تانک ذوالفقار به دنیا شده است .

نوعی تانک پيشرفته تر از ذوالفقار ۳ كه هنوز جزييات آن منتشر نشده است در دستور كار توليد در وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح قرار گرفته است .
بدون شک ذوالفقار يكي از پيشزفته ترين و كارا ترين تانكهاي دنياست .
تانك ذولفقار ۳ اكنون در اختيار ارتش جمهوري اسلامي ايران است.

سته مقتع برجک زولفقار از سته مقتع شاسيش بزرگتره

برای همين نميشه تو جاهای کوهستانی و تنگ ازش استفاده کرد

مسلن اگر پهلوی کوه باشه بخاد به سا عت سه شليک کنه برجک نميتونه بپيچه چون ته برجک به کوه ميخوره

مثل تانک های قربی

ولی تانک های روسی سته مقتع برجک از سته مقتع شاسی کوچکتر است
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

sand_fighter

مرسي از توضيحاتت. :smile:

البته با نقلي كه اين دوستمون تو جوابش گذاشت ، پس ذوالفقارم از سيستم منحرف كننده موشك مجهزهه. :-(

ملومه كه بهترين اسلحه ها واسه سپاهه!!!

مركاوارو كه گفتي حزب الله سوغاتي آورده ! آبرامازو چي اونم 3 4 تا؟؟؟؟؟ :grin:

بازم ممنوم. :razz:

TOPGUN

دوست عزيز،

مركاوارو همينطور كه مي دوني و تو همين تاپيكهاي سايت هم موجود هست موشكهاي ضد زره قدرتمندي كه حزب الله از سوريه گرفته بود منهدم كرد و مركاوا در واقع موش آزمايشگاهي امتحان اين موشكها بود اون در حالت غافلگيري اصل سوال من رويارويي تان ذوالفقار با آبرامازه نه مركاوا ، مركاوا بخوادم نميرسه اينجا!!!. :-o

تانكهاي ايراني و آمريكايي يا هر كشور صاحب تكنولوژي ساخت تانك، هم اگه اين موشكها قادر به منهدم كردن زره تانكهاي اونها بشه ، نمي شه گفت: تانكه يا تانكاشون ماليد!!!!!! :?
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

در ضمن اينم يادم رفت كه بگم تو نقل قول پست دوم دوستمون TOPGUN يه جا نوشته تانك هوشمند!!!!!!!!!!! :-(
اين ديگه از اون حرفاست.
ببينيد يه مسئاله اي هست كه اينجا مطرح مي كنم و كمتر آدمي هست كه تا حدودي هم راي نباشه چه اونايي كه از كاه كوه مي سازن يا اونايي كه همش آيه ياس مي خونن ، اونم پشتيبانيه. :-O
اگه پاي حرف به اصطلاح كهنه سربازايه بسيجي و فرماندهاي ارتش و سپاه كه تو تلوزيون خاطراتشونو مي گن بشينيد اين مسئاله رو پيش مي كشن كه:
پشتيباني نبود اگه هم بود خيلي كم بود. :-o
حالا اگه تانك ذوالفقار از تمام تانكهاي جهان سر تر باشه تكنولوژيش از همه تانكها به روز تر باشه اما از پشتيباني يه پياده نظام منسجم، مجهز ،منظم ، مسلح به سلاح هاي مفيد نه بهترين!
يا آتش هوانيروز و توپخانه يا از پشتيباني نيروي هوائي بي بهره باشه 1000 تانك فوق مدرن نسل 100 ذوالفقارم باشه ميشه مثل تكهاي سالهاي اوليه جنگ به فرماندهي اون بني صدر خائن!

خودتون بهتر مي دونيد يا اونايي كه مثل من تو ارتش خدمت كردن كه ، باور كنيد لباس و پوتيني كه ارتش اول آموزشي ميداد به درد همون 2 3 روز اول مي خورد خودم رفتنم پوتين و لباسمو عوض كردم بهترشو خريدم چون فقط اين بود اسلحه انفرادي كه J-3 سنگين ، پر گير ، سنگين ، با مهمات كمو يه چاربند فانوسقه قديمي و گاهاً با بندهاي ريش ريش شده با كوله پشتي يه زيلو قمقمه همين با دو سه تا خشاب گلوله.

خوب با اين طور پياده نظام اين تانك مادر مرده با هليكوپترهاي 27 28 سال پيش كه خستگي سازه جون خلباناشو هر ثانيه تحديد مي كنه!

اين ذوالفقار مادر مرده چه كار مي تونه بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :x
Senior Poster
Senior Poster

پست توسط TOPGUN »

ali nuri نوشته شده:در ضمن اينم يادم رفت كه بگم تو نقل قول پست دوم دوستمون TOPGUN يه جا نوشته تانك هوشمند!!!!!!!!!!! :-(
اين ديگه از اون حرفاست.
ببينيد يه مسئاله اي هست كه اينجا مطرح مي كنم و كمتر آدمي هست كه تا حدودي هم راي نباشه چه اونايي كه از كاه كوه مي سازن يا اونايي كه همش آيه ياس مي خونن ، اونم پشتيبانيه. :-O
اگه پاي حرف به اصطلاح كهنه سربازايه بسيجي و فرماندهاي ارتش و سپاه كه تو تلوزيون خاطراتشونو مي گن بشينيد اين مسئاله رو پيش مي كشن كه:
پشتيباني نبود اگه هم بود خيلي كم بود. :-o
حالا اگه تانك ذوالفقار از تمام تانكهاي جهان سر تر باشه تكنولوژيش از همه تانكها به روز تر باشه اما از پشتيباني يه پياده نظام منسجم، مجهز ،منظم ، مسلح به سلاح هاي مفيد نه بهترين!
يا آتش هوانيروز و توپخانه يا از پشتيباني نيروي هوائي بي بهره باشه 1000 تانك فوق مدرن نسل 100 ذوالفقارم باشه ميشه مثل تكهاي سالهاي اوليه جنگ به فرماندهي اون بني صدر خائن!

خودتون بهتر مي دونيد يا اونايي كه مثل من تو ارتش خدمت كردن كه ، باور كنيد لباس و پوتيني كه ارتش اول آموزشي ميداد به درد همون 2 3 روز اول مي خورد خودم رفتنم پوتين و لباسمو عوض كردم بهترشو خريدم چون فقط اين بود اسلحه انفرادي كه J-3 سنگين ، پر گير ، سنگين ، با مهمات كمو يه چاربند فانوسقه قديمي و گاهاً با بندهاي ريش ريش شده با كوله پشتي يه زيلو قمقمه همين با دو سه تا خشاب گلوله.

خوب با اين طور پياده نظام اين تانك مادر مرده با هليكوپترهاي 27 28 سال پيش كه خستگي سازه جون خلباناشو هر ثانيه تحديد مي كنه!

اين ذوالفقار مادر مرده چه كار مي تونه بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :x

در اينجا راجع به نيرو هرف نميزنيم

در اينجا راجع به تانک هرف ميزنيم
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

خوب بله حق باشماست. :smile:

ولي بهتره ، درست پست منو مطالعه كني !!!! :-?

من گفتم اين تانك ذوالفقار كه همه سنگشو به سينه مي زنن بدون پشتيباني هيچي نيست.

هرچقدرم كه تكنولوژيش بالا باشه!

از آرايشات لشگرهاي زرهي در حالات آفندي و پدافندي بايد اطلاعات كامل داشته باشي ، كه بدوني پياده نظام يعني چي؟

لشگرها زرهي و در واقع ادوات زرهي بدون پشتيباني و همراهي پياده نظام هيچي نيست.

اگه اطلاعات بهتر يا جديدتر از اطلاعات افرادي كه پستهاي قبل و خيلي قبلتر را فرستادن داري، ممنون مي شوم بزاري.

من مي خوام اطلاعاتم بيشتر شه نمي خوام كه كل كل كنم. :grin:
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”