ارتش بی رحم آمریکا,محصول همانندسازی ژنتیکی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

ارتش بی رحم آمریکا,محصول همانندسازی ژنتیکی

پست توسط samanrossonero »

با سلام...
همه ما میدونیم همانندسازی ژنتیکی در مواردی مجاز هست اما این عمل درباره انسان ممنوع شده و همه کشورها عهد بسته ان که همانندسازی انسان رو انجام ندن...
الگوی کروموزومهای جنسی مرد xy هست اما یک دانشمند به نام یاکوب طی یک بررسی روی سندروم trisomy 47 xyy(یا تریزومی یاکوب یا تریزومی سوپرمن) دریافت که مردان واجد این الگو اکثرآ انسانهایی قانون شکن و عصیان گر با هیکل و هیبتی عظیم و درشت هستند و زیر هیچ قانونی قرار نمیگیرند و باید در زندان و آسایشگاه روانی دنبال این افراد بود وی دریافت ژن خصوصیات مردها در کروموزوم Y قرار دارد و این xyyها خصوصیت مردها از قبیل جنگجو بودن و زیر بار حرف زوز نرفتن را به صورت مضاعف و بی منطق دارند...
دوستان این نمونه مشتی از خروار خروار اطلاعات انسان درباره ژنتیک و الگوها و دستکاریهای ژنتیکی بود...
آمریکا بخشی از بودجه نظامی خود را خرج ایجاد انسانهای ژنتیکی میکند که این انسانهای همانندسازی شده هر جنبنده ای به جز هم تیمی های خود را از بین میبرن و بسیار باهوش و بی رحم هستند...
این سربازان بی رحم حاصل همانندسازی و دستکاری ژنتیکی در این انسانهای همانندسازی شده هستند...(اگر هیتمن رو بازی کرده باشید درک میکنید چی میگم,هیتمنها در راهند دوستان !!!)
آمریکا این پروژه را مخفی نگهداشته و در کنار ساختن بمبهای اتمی در حال ساخت سربازان همانندسازی شده است...
فکر می کنم حالا دیگر باید قبول کرد که ارتشی برتر در دنیا وجود دارد ..
قبل از اینکه ما ak-47ها و rpg-7هایمان را مسلح کنیم توسط تک تیر اندازان همانندسازی شده و بی احساس کشته خواهیم شد...

عکسی از موجودی که با ترکیب ژنهای شامپانزه و خرگوش و خوک ساخته شده و به دوران جنینی گام نهاده در این قسمت قرار میدهم...
رشد و نمو این جانور در مرحله جنینی متوقف شده در حالی که میتواند به آن ادامه دهد...
[External Link Removed for Guests]
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

Re: ارتش بی رحم آمریکا,محصول همانندسازی ژنتیکی

پست توسط Mohammad.Jafar »

samanrossonero نوشته شده:دوستان این نمونه مشتی از خروار خروار اطلاعات انسان درباره ژنتیک و الگوها و دستکاریهای ژنتیکی بود...
آمریکا بخشی از بودجه نظامی خود را خرج ایجاد انسانهای ژنتیکی میکند که این انسانهای همانندسازی شده هر جنبنده ای به جز هم تیمی های خود را از بین میبرن و بسیار باهوش و بی رحم هستند...
این سربازان بی رحم حاصل همانندسازی و دستکاری ژنتیکی در این انسانهای همانندسازی شده هستند...(اگر هیتمن رو بازی کرده باشید درک میکنید چی میگم,هیتمنها در راهند دوستان !!!)
آمریکا این پروژه را مخفی نگهداشته و در کنار ساختن بمبهای اتمی در حال ساخت سربازان همانندسازی شده است...
قبل از اینکه ما ak-47ها و rpg-7هایمان را مسلح کنیم توسط تک تیر اندازان همانندسازی شده و بی احساس کشته خواهیم شد...

سلام دوست عزیز
به مدیرن ربط داره ولی منبع؟
به نظر میاد شما یکم شلوغش کرده باشی.
بالاخره موجود ژنتیکی همان سیستم مغزی ما رو خواهد داشت ولی لابد بزرگتر.
در قرآن آمده که ما اشرف مخلوقات هستیم پس شاید اگر جنین موجودی را بسازند از نظرهای دیگر دچار عیب های شدیدی بشود.
ضمن اینکه او هم مثل ما وقتی کارهای تکراری بکند دچار اشتباه خواهد شد.
تو کشور ما همه باهوشند ولی با این وجود از کشوری مانند چین که به مراتب هوش کمتری نسبت به ما دارند عقبتر هستیم.
ضمن اینکه اگر آنطور که می گویید بی احساس باشد پس در هنگامی که ما اون رو هدف قرار می دهیم قرار است خیلی بی احساس و relax کشته شود.
اصلا اگر باهوش باشد که خودش رو توی معرکه جنگ نمی اندازد و بهترین راه برای فرار را انتخاب می کند.
در هر حال ممنونم از اطلاع رسانیتان.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 432 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار

پست توسط kaveh606 »

دوست عزيز
- 1ارزش اين سايت رو با درج اين ...... وفقط براي اينکه قدرت نظامي آمريکا رو ترويج کنيد پايين نياريد .
- 2قدرت نظامي آمريکا واقعا زياده وهيچکس هم منکر اين موضوع نيست ولي اين هم دليل نميشه که تسليم بي قيدو شرط خواسته هاي نا مشروع اونها بشيم
-3 اون عکسي رو هم که ضميمه اون اراجيف کرديد خودش مربوط به داستان علمي تخيلي هست
-4 دوست عزيز شما بهتره که از حالو هواي بازيهاي کامپيوتري بيرون بيايد آخه اسمش روشه بازي

Mahdi1944: صحبت‌هاي منطقي هم در چارچوب و لحن نادرست ارزش خود را از دست خواهد داد، لطفا نظرات خود را همواره در چارچوپ احترام مطرح کنيد
قسمتي از پست شما ويرايش شد
Major
Major
نمایه کاربر

از تربیت شما در نوشتن پستهاتون ممنونم...
من تو حوضه درس نخوندم...
من دانشجوی ژنتیک هستم و میدونم این علم چه میکنه و میشه باهاش چه کارهایی کرد...
مثل اینکه شما علاوه بر تربیت چشم هم نداری,من کجا نوشتم تسلیم بی قید و شرط آمریکا بشیم؟
اون عکس مال موسسه biogenica هست و فکر نمیکنم شما معنیشو بفهمی...
من این مطلب رو واسه کسایی گذاشتم که شعور و سوادش رو دارن تا بفهمن...

نقشه ژنتیکی انسان کاملآ ترسیم شده و وظیفه هر ژن کاملآ مشخص...
نمیخوام تخصصی توضیح بدم...
با دستکاری در ژن ها میشه انسانهای بی رحم,بی احساس و و و... رو ساخت...
آمریکا داره این کارو میکنه و یکی از اساتید ما شاهد این پروژه بوده و این مسئله تو آمریکا یک امر ثابت شده هست...
البته اگه 100 سال پیش یکی میگفت روزی از طریق سیستمی مثل کامپیوتر میشه از ایران به آمریکا عکس و تکست فرستاد امثال جنابعالی اون رو اراجیف می خوندین...
کار ما نباید کپی و پست باشه,باید از خودمون هم کمی اطلاعات داشته باشیم...

تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

دوست عزیزم محمد جعفر جان...
ما اشرف مخلوقات هستیم اما این کار داره انجام میشه...
بی احساس و بی رحم یعنی اینکه زن و بچه و پیر و جوان واسش فرقی نداره...
من فقط فکر صحبتهای یکی از اساتیدم در دانشگاه رو که در آمریکا بوده واسه تحصیل گفتم...

تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

خوبی دیگه این انسانها اینه که خونواده ای ندارن و احساس دلتنگی نمی کنند و وقتی کشته بشن خاکسپاری و اثرات روحی و روانی مخرب بر روی سیاست جنگ طلبانه آمریکا نخواهند داشت و احتیاج به تشویق و روحیه دادن ندارن و بعد از مرگ خونواده ای ندارن که علیه سیاستمدارای آمریکایی اعتصاب و تظاهرات کنن...

تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

پروژه دستکاري ژنتيکي انسان، از سال ها قبل در ارتش ايالات متحده پيگيري مي شود...
به نتيجه رسيدن اين پروژه مساوي است با سلاحي به مراتب غيرانساني تر و خطرناک تر از بمب اتم!!!
.
.
.
چند سال قبل روزنامه خراسان مقاله بلند بالايي در مورد تحقيقات سري امريکا در اين زمينه نوشته بود. علاوه بر اين در اون مقاله ذکر شده بود امريکا در حال تحقيقات سري بر روي پروژه "ارتباط مستقيم ميان مغز انسان و تجهيزات جنگي" است و بودجه کلاني براي اين تحقيقات در نظر گرفته است...
و مطمئنا اين تحقيقات در دراز مدت به نتيجه مي رسند نه کوتاه مدت.
.
من کاري با امريکا ندارم ولي رسيدن انسان به چنين دانش هايي براي بقاي کل نسل بشر خطرناکه ... کافيه تصور کنيد اين دانش ها به دست کشورگشاياني مثل اسکندر مقدوني، چنگيز مغول و آدولف هيتلر بيفته !!!
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

چه کسي مي خواهد اينها را تربيت بکند؟
اينها بالاخره پستاندار که هستند؟!
بچه پستاندار شير مادرش را نمي خواهد؟چه جوري و با کدام بودجه مي خواهند اينها را تربيت کنند؟
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 432 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار

پست توسط kaveh606 »

ببخشيد آقاي متخصص با تربيت اولا لطف کنيد يه منبع درست وحسابي برا اين گفته هاتون بياريد نه اينکه بگيد استادمون از يه نفر واون يه نفر هم ازيکي ديگه و.... ثانيا من چشم ندارم ولي مثل اينکه شما فکر کرديد مخاطبتون فهم هم نداره منظور شما از اين جمله چي است

اون عکسي رو هم که شايد امثال بنده دربارش چيزي نميفهميم مربوط به يه داستان تخيلي .... و اصلا مربوط به موسسه اي که شما نامش رو برديد نميشه
Major
Major
نمایه کاربر

من بحثی با شما ندارم...
ممنون رامتین جان...
محمد جعفر جان این انسان ها نیاز به مادر ندارند و به وسیله مایعی شبیه شیر مادر تغذیه میشن که شیمیایی هست...
برای فهمیدن صحت عکس به سایت bio.genica.com مراجعه کنید...
ممنون از رامتین و محمد جعفر عزیزم...

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

اين موضوع يکبار تحت عنوان عرضه يک اسباب بازي مطرح شده بود.

موجودی ساخته دست بشر! + (عکس)
Major
Major
نمایه کاربر

yasermym عزیز ممنون از پستت...
من تو متن هم گفتم که این عکس یکی از موجودات ساخته شده به دست بشر هست که با در هم آمیزی ژنهای خوک و خرگوش و شامپانزه درست شده...

تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”