چاي
دانشمندان مي گويند استفاده از چاي سبز از تحليل رفتن قواي ذهني و فكري انسان جلوگيري مي كند.
به گزارش خبرگزاري رويترز گروهي از محققان ژاپني دريافته اند افرادي که مرتب چاي سبز مينوشند در دوران کهولت سن ، کمتر از ديگران دچار تحليل قواي ذهني ميشوند.
پژوهشگران دانشکده پزشکي دانشگاه توهوکوي ژاپن با مطالعه بيش از هزار ژاپني هفتاد سال به بالا دريافتند قواي ذهني و شناختي زنان و مرداني که بيشتر چاي سبز مينوشند ، نسبت به افراد ديگر بهتر است. اين يافتهها بر اساس مطالعات ازمايشگاهي بوده است که نشان ميدهد چاي سبز حاوي ترکيباتي است که از تحليل سلولهاي مغزي همانند انچه در بيماري آلزايمر و پارکينسون روي ميدهد ، جلوگيري ميکند.
اين پژوهشگران بر اين باورند كه احتمالا به علت اثار پيشگيرانه چاي سبز است که بيماريهايي مانند جنون الزايمر در ميان مردم ژاپن در مقايسه با اروپا و شمال امريکا کمتر مشاهده ميشود.
....:::همه چيز راجع به چاي:::....
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 64 بار
مصرف قهوه و چاي پر رنگ در بروز زخم معده نقش دارند
قهوه و چاي پر رنگ در بروز زخم معده نقش
مصرف قهوه ، چاي پر رنگ ، الكل و ادويه در تشديد و بروز بيماري زخم معده دخالت دارند. همچنين مصرف زياد غذاهاي ترش ، شور، ميوه و سبزيجات خام و برنج نيز در ازدياد ترشح اسيد معده و سوزش و دردهاي معده و اثني عشر و در نتيجه مزمن شدن و تورم آن دخالت دارند.مبتلايان به زخم معده و اثنيعشر و ناراحتي روده بهتر است از غذاهايي استفاده كنند كه هضمشان آسان و ساده بوده و باعث نفخ دستگاه گوارش نشود كه از جمله اين غذاها ميتوان به غذاهاي كبابي و خورشتي، انواع سوپ كم چرب ، آب ميوهها، نان ، پنير و ماست در مقدار كم اشاره كرد. استرس و فشار عصبي ، داشتن گروه خوني O، ميكروب هليكو باكترپيلوري ، مصرف قهوه و الكل از عوامل تشديد كننده زخم معده و اثنيعشر هستند.
البته بايد متذکر شوم که مصرف ميوه و سبزي خام در افرادي که ناراحتي معده دارند ، مضر است نه تمام افراد. بنابراين بايد ميوه و سبزي را تا حد ممکن به صورت پخته مصرف کنند.
منبع : [External Link Removed for Guests]
مصرف قهوه ، چاي پر رنگ ، الكل و ادويه در تشديد و بروز بيماري زخم معده دخالت دارند. همچنين مصرف زياد غذاهاي ترش ، شور، ميوه و سبزيجات خام و برنج نيز در ازدياد ترشح اسيد معده و سوزش و دردهاي معده و اثني عشر و در نتيجه مزمن شدن و تورم آن دخالت دارند.مبتلايان به زخم معده و اثنيعشر و ناراحتي روده بهتر است از غذاهايي استفاده كنند كه هضمشان آسان و ساده بوده و باعث نفخ دستگاه گوارش نشود كه از جمله اين غذاها ميتوان به غذاهاي كبابي و خورشتي، انواع سوپ كم چرب ، آب ميوهها، نان ، پنير و ماست در مقدار كم اشاره كرد. استرس و فشار عصبي ، داشتن گروه خوني O، ميكروب هليكو باكترپيلوري ، مصرف قهوه و الكل از عوامل تشديد كننده زخم معده و اثنيعشر هستند.
البته بايد متذکر شوم که مصرف ميوه و سبزي خام در افرادي که ناراحتي معده دارند ، مضر است نه تمام افراد. بنابراين بايد ميوه و سبزي را تا حد ممکن به صورت پخته مصرف کنند.
منبع : [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: loti_842000@yahoo.com
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Nokia N93 از من بپرسيد چون خودم هم نميخورم كار درستي ميكنيد
اما به هر حال بدن به مواد زيادي نياز داره كه اگز اون از راه غذاها و مواد دريافتي به بدن نرسه ايجاد مشكل ميكنه
اما به هر حال بدن به مواد زيادي نياز داره كه اگز اون از راه غذاها و مواد دريافتي به بدن نرسه ايجاد مشكل ميكنه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: تهران - پونک
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
- تماس:
البته من که استثنا هستم .
من فکر کنم در سال 10 تا 20 تا چای بخورم . البته به جز صبحانه که نمی خورم.
در ضمن اگر هم من چای بخورم میزارم تا سرد بشه بعد می خورم.
من فکر کنم در سال 10 تا 20 تا چای بخورم . البته به جز صبحانه که نمی خورم.
در ضمن اگر هم من چای بخورم میزارم تا سرد بشه بعد می خورم.
آخرین ويرايش توسط 1 on Nokia N93, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]