با وجود auto pilot آيا خلبان كار سخت و دشواري مي كند؟ (لطفا كمكم كنيد)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هواپيماهاي غير نظامي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: mashhad
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

با وجود auto pilot آيا خلبان كار سخت و دشواري مي كند؟ (لطفا كمكم كنيد)

پست توسط soori »

دوستان عزيز من بعد از آشنايي كامل با سيستم auto pilot كمي از خلباني دلسرد شدم.(البته ذره اي از عشق من به پرواز كم نشده است) زيرا ديگر كار آنچنان دشواري در خلباني به جز landing v takeoff نمي بينم . لطفا به من كمك كنيد تا دوباره به حالت اول برگردم.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط Mamal_Moj »

به نام خدا
سلام
بزرگوار سيستم Auto pilot فقط يه سيستم کمکي براي خلبانه نه جايگزين مطلق خلبان
اين سيستم به خلبان کمک مي کنه در يک مسير مشخص که اون هم توسط خلبان تعيين مي شه هواپيما رو در حالت تعادل نسبي قرار بده در حالي که کارهاي اصلي Taxi و Take offو تعيين ارتفاع وکانال پرواز و از همه سخت تر Landig رو بايد خلبان انجام بده .
اين سيستم براي خسته نشدن خلبان از پرواز يک نواخت ودر واقع استراحت خلبان ابداع شده وتصميم هاي اصلي رو خلبان مي گيره مخصوصا در مواقع حساس و سوانح پيش رو .
تازه مگه بده يه خلبان رايانه اي کمک خلبانت باشه.دقت خلبان هم بيشتر ميشه.
اينا همه يه طرف اگه شما داخل ايران هستي نگران نباش هنوز اين سيستم در ایران به کارگيري نشده ومطمئن باش هيچ چيز نمي تونه جاي يک خلبان مقتدر وباهوش و لايق ايراني رو بگيره در هر کجاي جهان بگيره.
شما هم عاشق عشقت بمون و حالشو ببر. :smile:
علی یارتون
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: mashhad
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط soori »

واقعا از شما دوست برگوار و عزيز متشكرم . به من كمك بزرگي كرديد.
ول پيرامون صحبتهاي شما. يعني b747-sp , b737,a310,fk100 auto pilot ندارند؟
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط iman joudaki »

با سلام

با پيشرفت تکنولوژي روز به روز انجام کارها براي انسان راحتتر و دقيقتر و بهتر مي شود.

وجود سيستم هاي مختلف در اتومبيل مانند ABS EPS ASR نه تنها لذت رانندگي را کم نکرده بلکه با افزايش ايمني حرکتي بر لذت آن افزوده است.

در پرواز هم اين موضوع صادق است.در هواپيماي مسافر بري بيشترين لذت پرواز را بايد مسافر ببرد نه خلبان.يعني يک پرواز بي دردسر و آرام که اين امر تنها با سيستم پيشرفته حاصل مي شود. خلبان خودکار که جاي خود داردسيستم بلند شدن و فرود اتوماتيک هم ساخته شده و خيلي موارد جديد که کار خلبان را کم مي کند.به قول يک دوست که مي گفت :
در هنگام سفر سري هم به کاکپيت زدم ديدم چند مسافر ديگر هم آنجا نشسته.

اما کار خلبان بيشتر تصميم گيري در موارد خاص است.خلبان بايد آموزش هاي لازم طي کرده تا قدرت تصميم گيري صحيح را در شرايط بحراني داشته باشد.لطفا در مورد حوادث هوايي و دلايل آن اندکي مطالعه کنيد تا ارزش سيستم هاي جديد را بهتر درک کنيد.(خطا هاي انساني يکي از مهمترين عوامل بروز سوانح محسوب مي شوند)

آزادي عمل در هواپيماهاي نظامي بسيار بيشتر است و مهارت خلبان بيشتر خود را مي نماياند.مي توانيد آن را هم مد نظر داشته باشيد.

با آرزوي آيندهاي پر بار براي شما
New Member

پست توسط آرمان 67 »

سلام خسته نباشيد کمک خلبان باچندساعت سابقه پرواز ميتواند درآزمون ATPL شرکت کند وازنظرزماني چندسال طول ميکشدباتشکر .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

مدرک ATPL مخفف کلمه ي Air Transport Pilot's Licence به معني ( مدرك خلباني پروازهاي حمل ونقل بين المللي) که يک سري دوره ي مخصوص مانند CPL , PPL , IR داره که بايد گذرانده شود که بعد از گذراندن دوره ي مربوطه گواهينامه ي ATPL يا ATP به شما داده مي شود.
از نظر زمانی نیز بستگی به خودتان دارد ولی به سال نمی کشد.

- در ضمن براي پرسش چنين سوالي که ربطه به موضوع تاپيک ندارد يا يک تاپيک جديد ايجاد کنيد يا در صورت موجود بودن تاپيک مربوطه در آن مطرح کنيد. جاي سوال شما اينجا بود: http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=42477 -

موفق باشيد.
 [External Link Removed for Guests] 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط Mamal_Moj »

soori نوشته شده:واقعا از شما دوست برگوار و عزيز متشكرم . به من كمك بزرگي كرديد.
ول پيرامون صحبتهاي شما. يعني b747-sp , b737,a310,fk100 auto pilot ندارند؟

بازم سلام
چیزی جز انجام زطیفه نبود ممنون
اگر منطور شما در ایران است فکر نمی کنم هواپیماهایی که در اختیار ایران باشد دارای سیستم Autp Pilot باشند.
اما خارج از ایران هواپیماهای A310 وF100 از رده خارج محسوب می شوند شاید دو مدل دیگه دارای سیستم فوق باشد.ولی BOING در مدل های بالا تر داره استفاده می کنه.
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط Type man »

با سلام به شما دوستان .
در هواپيماهايي كه ذكر كرديد بالا اثري از اوتو پايلوت نيست (البته در ايران)‌اما در سري B747-400 كه COCKPIT آن از نوع GLASS TYPE مي باشد اوتو به كار ميرود در ايران به تعداد كمتر از انگشتان يك دست از اين نو هواپيما يافت ميشود.
برقرار باشيد.
WE ARE STILL IN THE SKY
ارسال پست

بازگشت به “هواپيماهاي غير نظامي”