سوال در مورد کارت tv-dg max

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

سوال در مورد کارت tv-dg max

پست توسط b.r »

لطفا در صورت ممکن بودن در مورد کارت tv-dg max مرا راهنمایی کنید(نحوه ذخیره کردن فیلم از ویدئو و ماهواره همراه با صدای فیلم وبا تصویر رنگی)خیلی ممنونم خداحافظ :-(

Mahdi1944: عنوان ويرايش شد ...
New Member

پست توسط yasin1380 »

سلام. کارت تي وي من از نوع دي جي ماکس است و بليل نداشتن سي دي مربوطه نميتوانم درايوهاي آنرا تعريف نمايم چگونه ميتوانم اين کار را انجام دهم. ممنون
New Member

پست توسط pisa »

سلام
کارت تي وي من ازنوع دي جي مکس است،زمانيکه در منوي ديوايس برنامه windvr3 ورودي صدا رو ميخواهم تغيين کنم تنهاcd player شناسايي مي شود نميدانم علت چيست لطفا مرا راهنمايي کنيد .
New Member

Re: سوال در مورد کارت tv-dg max

پست توسط pisa »

b.r نوشته شده:لطفا در صورت ممکن بودن در مورد کارت tv-dg max مرا راهنمایی کنید(نحوه ذخیره کردن فیلم از ویدئو و ماهواره همراه با صدای فیلم وبا تصویر رنگی)خیلی ممنونم خداحافظ :-(

Mahdi1944: عنوان ويرايش شد ...

سلام ،شما می توانید با نرم افزار windvr نسخه 2و3 موجود در درایور کارت وکابل دو فیش a\v وانتخاب ورودیcomposite در منوی device وسپس باتایید تنظیمات مربوط بازدن دگمه رکورد نرم افزار ،فیلم را از ویدئو و ماهواره در هارد خود با فرمت وی سی دی و دی وی دی ذخیره کنید.
New Member

پست توسط kianoosh1350 »

سلام يه جوري مرا راهنمايي کن تا درايور tv-dg max را پيدا کنم ممنون ميشم
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: سوال در مورد کارت tv-dg max

پست توسط jesters_boys »

کارت tv من dg max ومن از وقتی مادر بورد تازه یعنی(giga 945 pls3p) رو خریدم صدا نداره وباید از تنظیمات صدا بازش کنی ودر ضمن در موقع رکورد هم صدا نداره می تونید جواب رو به ایمیل من بفرستید واگر می تونید ادرس درایرش رو هم بفرستید با تشکر رضا
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”