بررسی منطقه استراتژیک سوم دریایی ماهشهر سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

بررسی منطقه استراتژیک سوم دریایی ماهشهر سپاه

پست توسط Mil@d »

دوستان امروز میخواهم شما را با یکی از مهمترین و استراتژیک ترین مناطق دریایی سپاه آشنا کنم.واین نیست جز منطقه سوم دریایی امام حسین سپاه در ماهشهر در جنوب استان خوزستان.

عزیزان پس از تشکیل نیروی دریایی سپاه در سال 64 این نیرو آنچنان سازمان کلاسیک رزمی مثل ارتش نداشت و فاقد منطقه و پایگاه قابل عرضی بود و بیشتر به عملیات های پارتیزانی و پراکنده در پایگاه های غیر ثابت دست میزد.
پس از جنگ و آغاز طرح یازسازی سپاه این نیرو 4 منطقه عملیاتی برای خود تعریف کرد و تعداد زیادی پایگاه قایق تندرو در سراسر خلیج فارس ایجاد کرد که واحد اطلاعات نیروی دریایی امریکا تعداد پایگاه ها را بیش از 50 پایگاه و قایق های موشک انداز را بیش از 2000 فروند براورد کرده است.

منطقه اصلی این نیرومه شامل تجهیزات سنگین ندسا است در بخش غربی اسکله شهید باهنر بندرعباس و جنوب غربی ترین نقطه شهر بندرعباس است و اسکله بوشهر نیز در منتهی الیه جنوبی شهر بوشهر قرار دارد .در چالوس نیز منطقه دریایی چهارم سپاه وجود دارد که اخیرا به ارتش واگذار شد.

و اما منطقه سوم ماهشهر:

ستاد فرماندهی این منطقه در بخش مرکزی این شهر ودر محدوده بین ماهشهر قدیم و ناحیه صنعتی انجا می باشد پادگان نسبتا بزرگی که کنترل کامل بخش شمالی خلیج فارس را در اختیار دارد ودستورات لازم را پس از هماهنگی با ستاد سرخه حصار تهران و نیز ستاد کل نیروهای مسلح اتخاذ می کند.
این پادگان سرفرماندهی پایگاه دریایی اروند یعنی همان پایگاه دستگیر کننده سربازان انگلیسی نیز هست که در این تاپیک دربارش توضیح دادم
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=48553
این پادگان نسبتا تازه ساخت و همچنان دارای طرح توسعه است و تعداد زیادی سرباز و پاسدار در ان هستند.و دارای یک تیپ تفنگداران دریایی نیز هست.
البته انتقادی که به سپاه وارد است این است که زیاد به وضع ظاهری شمایل سربازان خود اهمیت نمیدهد و اکثرا برعکس ارتش که به نظم و نظافت بسیار حساس است سربزان سپاه دارای موهای ژولیده و ریش بلند و کفشهای واکس نزده و لباس کثیف هستند و حتی جالب است بدانید سپاه در بعضی شهرها اصلا دژبان ندارد تا به بی انضباطی های شهری سربازان رسیدگی کند.

از پادگان و ستاد فرماندهی که بگذریم باید سری نیز به اسکله مجیدیه در ساحل نیلگون خورموسی خلیج فارس بزنیم که پایگاه ده ها فروند شناور موشک انداز سپاه است وامنیت ابهای شمال خلیج فارس را تضمین می کند.البته2 فروند هلی کوپتر میل 17 به صورت رزرو عملیات های هوادریا را انجام می دهند.
اسکله مجیدیه اسکله تازه ساختی است که چند سال بیشتر از افتتاح ان نمی گذرد و به همت قرارگاه مهندسی سازندگی خاتم الانبیا ساخته شده است.

شناورهای عاشورا-ذوالجناح-باور-مینی زیردریایی ها و... جلوه زیبایی به این اسکله داده اند و جدا غروبهای ساحل خلیج فارس را صفای دیگریست.

عکسهای اسکله امام حسین را نیز می بینید. البته به دلیل اینکه شناورها مرتب در حال ماموریت مرزبانی هستند شاید کمی خلوت به نظر آید.

با درود بر همه دریادلان و نگاهداران بی ادعای مرزهای آبی و خاکی و هوایی ایران زمین-خداوند نگهدار همگی این عزیزان

در عکس موقعیت اسکله در دهانه خور موسی(محیط مثلث شکل) ونیز شمال خلیج فارس واضح است.در سمت چپ تصویر نیز وطن آبا اجدادیم ابادان دیده می شود.

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: بررسی منطقه استراتژیک سوم دریایی ماهشهر سپاه

پست توسط Mil@d »

[quote="darya.salar.milad"]البته انتقادی که به سپاه وارد است این است که زیاد به وضع ظاهری شمایل سربازان خود اهمیت نمیدهد و اکثرا برعکس ارتش که به نظم و نظافت بسیار حساس است سربزان سپاه دارای موهای ژولیده و ریش بلند و کفشهای واکس نزده و لباس کثیف هستند و حتی جالب است بدانید سپاه در بعضی شهرها اصلا دژبان ندارد تا به بی انضباطی های شهری سربازان رسیدگی کند.[/

از بحثی که درباره نظم و نظافت سربازن سپاه کرد سوتعبیر نشود.

البته متاسفانه کاستی هایی در این امر وجود دارد که کمی وجهه سپاه را در بین عامه مردم خراب کرده است.امیدوارم سپاه به اصلاح این اشکالات بپردازد.
_________________iurl][/quote
  بی  
Captain II
Captain II
پست: 353
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۶ ب.ظ
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

ميلاد جان
الان برادر آ.....ه اونجا رييسه؟
پس برادر ت.......ي كجاست؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

دریادار دوم تنگسیری 1 سال پیش به فرماندهی منطقه یکم بندرعباس منصوب شد.

بهنام معلوم شد تاپیک های مربوط به نیروی دریایی که بالغ بر 10 تا میشه و اکثرا جامع هم هستند رو خوب نخوندیا.

همه این سوالات رو توش جواب دادم.
  بی  
Captain II
Captain II
پست: 353
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۶ ب.ظ
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

نه بابا دنبال اينجورچيزا نيستم .بيشتر با ادوات زميني حال مي كنم.
از بچه هاي قديمي هستن.
داستانها داشتيم.
مگه تنگسيري درجه نصب كرد؟
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”