به نظر من ... بسته به استعداد هر ادم داره. من قبل از این که به خارج مهاجرت کنم نصرت1 را یاد گرفتم . نمیتونم بگم که خیلی کمکم کرد ولی باز از هیچی بهتر بود . سال اول خیلی سخت بود همه انگلیسی صحبت می کردن من چیز زیادی نمی فهمیدم . ولی کم کم با ریجستر در کلاس های انگلیسی انگلیسیم بهتر شد . با این وجود اگر مدتی به کلاس یا باکسی صحبت نکنم یادم می رود . این یک استعدا د است که از یکی به یکی دیگه متفاوت است . شما باید ببینیدبه کدام روش به درد شما می خورد با توجه به سطح انگلیسی شما . من اینجا با روش ESL
اینگلیش اس ا سکن لنگویچ یادگرفتم که به مراتب اسان تر از اون روشی بود که در مدرسه یاد گرفتم . حال با توجه به سطح خودتان انتخاب کنید چه روشی را می پسندید .ایل Tell Me More
برا شما اسان است ؟متوجه می شوید ؟ اگر جواب + ادامه بدید اگر جواب - اسون ترشو پیدا کنید. اگر خواستید به کلاس برید جای را انتخاب کنید که اساتید یا خارجی باشن یا خد اقل اکسنت نداشته باشن .سعی کنید همه جا انگلیسی صحبت کنید به جای فارسی . اگر خواستید از سی دی استفاده کنید من پیشنهاد می کنم بعد از اتمامه Tell Me More سی دی Effortless English را
[External Link Removed for Guests] دانلود و یاد بگیری در ای اموزش شما می توانید قدرت شنداری .گفتار . ونوشتار خود را بهبود دهید سعی کنید چیز هایی که در اموزش (Effortless English) گفته می شود عمل کنید .کتاب داستان انگلیس بخوانید این لینک کتابخانه شهرمان است یک کتاب صوتی که برای بچه های کوچک طراحی شده اگر نتونستید استفاده کنید به من بگید در وب لاک می زارم . h
ttp://www.tumblebooks.com/library/asp/full_book.asp?ProductID=4278[url=<a]http://www.tumblebooks.com/library/asp/book_details.asp?category=PictureBooks&subcategory=New%20Books[/url]
کتاب های الکترونیک خوب هستن ولی خواندن انها در روی پی سی سخت و خسته کننده هستن .می توانید ان را کپی کنید . برای یاد گیری گرامر می توانید از کتابهای زیر استفاده کنید که انگلیسی را به فارسی اموزش می دهد . البته من خود از این کتابها اصتفاده نکرده چون معتقدم باید انگلیسی را به انگلیسی یاد گرفت .
تثمیم باشماست .
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]