اول حرف با مديران اين بخش مي باشد كه اگر در توانشان هست نام اين تايپيك را به صلاي بيداري تغيير نام دهند. باتشكر
[External Link Removed for Guests]
mardaviz
دوست عزيز شما چرا؟؟؟؟
شما كه حدود هفتاد و خورده اي تو اين سايت پست وارد كرده ايد ، هنوز به معنا و مفهوم ايجاد يك تايپيك و جواب به يك پست را نمي دانيد؟؟؟؟؟؟؟
من بر حسب وظيفه، جوابگو شدن به خواسته يك كاربري مثل من و شما اين تصاوير را وارد مي كنم ، نوشته هاي همراه تصاوير از روي تبليغات نيست ، اين كلمات عين نوشته هاي كتاب مي باشد و لازم به ذكر
است در گردآوري و تنظيم و در مجموع كليه تلاشهاي كه براي تهيه اين كتاب به عمل آمده چيزي در حدود 13960 ساعت كار مفيد همانطور كه در مقدمه كتاب آمده!!!
اين تصاوير نگاهي گذرا كاملاً بي غرض به زندگي يك شخصيتي هست كه با جمع كردن تعدادي از انسانهاي هم تراز خود به ترور شخصيت هاي منفي گراي آن سالها پرداخته است.
حالا اين شخص با اعمالش در مقابل پروردگار خودش جوابگو خواهد بود.....
در مورد اين حرفتون:
لازم به یاداوری است حتی آیت الله بروجردی حقوق ماهیانه نواب از حوزه علمیه را متوقف و خودش را اخراج کرد -
منبعي كه از آن اين جملات را استخراج كرده ايد را بگذاريد، بنده به اين نوع منابع آگاهي و دسترسي دارم.
اما در مورد ميرزا كوچك خان ، فقط اين را به شما بگويم : برو يكم مطالعه داشته باش در مورد اين شخص و از كارهاي كه براي راندن روسها و عوامل ايراني همدست و شريك جرم روسها انجام داده است!!!!
من به شخصه از اين كه در مورد اشخاص ايراني بحث و مطالب گذاشته شود بسيار خوشحال و با جان ودل به مطالعه آنها مي پردازم تا اسطورهاي خيالي يا پوشالي خارجي !!
متاسفانه براي بار دوم عرض مي كنم: اگر اطلاعات كافي در مورد موضوعي نداريد ، سكوت بهترين جواب است. و لطفاً مسائل سياسي را دخيل در اين تايپيك نكنيد.
اگر سوالي از اين قبيل هست به صورت پيام خصوصي بيان كنيد تا پاسخش را برايتان ارسال كنم.....