پایگاه هوایی بوشهر را بیشتر بشناسیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پایگاه هوایی بوشهر را بیشتر بشناسیم

پست توسط Mil@d »

پایگاه ششم شکاری بوشهر وماموریت های آن در دوره جدید

با درودی دوباره در این تاپیک می خواهم قدری از نیروی دریایی اسباب کشی کنم و به نیروی غیر تخصصی ام یعنی هوایی نقل مکان کنم.پیشکسوتان ببخشند و اگر اشکالی دیدند متذکر شوند به هر حال شروع می کنیم.

پایگاه ششم شکاری بوشهر در قبل از انقلاب و با مشارکت مستقیم مهندسین آمریکایی در شمال غربی شهر بوشهر و در مجاورت ساحل خلیج فارس جهت حفط و حراست از منافع ایران در خلیج فارس و قرار داشت در خط مقدم مرزی و نیز حمایت از ناوگان نیروی دریایی احداث شد.

وبسیاری از خلبانان برجسته نیرو نیز مدتی در آن مامور بوده اند و تقریبا بسیاری از عملیات های جنگ از این پایگاه صورت می گرفت.

حفاظت از نفتکش ها و رهگیری جنگنده های عراقی با تامکت ها و نیز بمباران تاسیسات جنوب عراق مهمترین ماموریت ان بود.

پس از جنگ و آغاز بازسازی نیروی هوایی این پایگاه و جنگنده هایش به اورهال کامل توسط متخصصین ایرانی رفتند وپایگاه نیز غبار سالهای جنگ را از چهره خود زدود.

گشتهای مقطعی و آموزشی و گاها حفاظتی در مواقع اماده باش در ان انجام می گرفت وسالهای پس از جنگ تا اوایل دهه 80 به آرامی سپری شد.

در دهه 80 شکل جدیدی از تهدیدات میهن ما را در برگرفت افغانستان و عراق اشغال شدند و نیرو مجبور به حفظ آمادگی و سرپا نگهداشتن هواپیماهای خود بود.در سال 82 بعد از مدتها که از اف 14 های ایران خبری نبود رسانه های امریکایی خبر از گشتهای جمعی آنها در دسته های 2-3-5 وحتی 12 فروندی دادند که خبر از بیدار شدن انها داشت و عمدتا از پایگاه بوشهر برفراز خلیج فارس پرواز می کردند.

چندی بعد رئیس سازمان هوایی و فرمانده نیروی هوایی وقت سرتیپ خلبان پردیس در مصاحبه ای مشترک خبر از تغییرات اساسی در اف 14 ها و قابلیت بمب افکن رهگیر بودن آنه و نیز امکان حمل 5 موشک هوا به هوا در آنها خبر دادند. که بعد ها نیز در خبرهای غیر رسمی تر از تجهیز انها به نمایشگر های ال سی دی و نیز الکترونیک پروازی مدرن داده شد.

اف 4 ها نیز بهینه سازی شدند و تغییراتی در انها نیز اعلام گردید که بنا به دلایل حفاظتی از جزئیات ان خبری منتشر نشد.

پایگاه نیز مورد بازسازی تجهیزاتی قرار گرفت و ماموریت حفاظت از نفت خارک و تاسیسات عسلویه و نیز نیروگاه اتمی بوشهر از وظایف عمده آن بود. و هنوز نیز هست.

پدافند پایگاه طبق اخبار غیر موثق به اس 300 مجهز شده است و تا کنون چند هواپیمای بی سرنشین غربی را سرنگون کرده است.البته مدتی است از اف 14 ها خبری نیست و منابع خبری از نگهداری این رهگیر پرتوان برای روز بحران خبر می دهند.

این پایگاه به دلیل سابقه بسیار زیادش در انجام عملیات جنگی در خاورمیانه بسیار مشهور و معروف است و دژ مستحکمی در خلیج فارس برای دفاع از منافع ایران به شما می رود

در مانورهای اخیر سپاه سوخو های 24 و 25 ان پروازهای زیادی برفراز.خلیج فارس انجام دادند که پایگاه مبدا پروازی آنها مشخص نیست.کلا پایگاه های هوایی سپاه چندان شناخته شده نیستد و معروفترین آنها پایگاه قدر تهران است.
از پایگاه های ساحلی انها طلاعی ندارم .

با دورد به شهدای پایگاه ششم شکاری بوشهر

این پایگاه هم اکنون دارای آشیانه اف4 و اف 14 و چنگنده های نامعلوم دیگراستکه در ابتدای باند قرار دارند و خروجی پروازی به سمت آبهای خلیج فارس است
در کنار آن سامانه سام 3 و هاوک و نیز جدیدا تورام 1 و اس 300 قرار دارد.
از دوستان متخصص در سائل هوای می خواهم مقاله ناقص من را که در حد بضاعت معلوماتم از نهاجا نوشتم تکمیل نمایند.

یا علی
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام

اگر اطلاعاتی در مورد فرماندهان این پایگاه هم دارید بنویسید.
از فرماندهان پ 6 ش تیمسار خلبان کاکاوند. فرزند رشید خطه لرستان شهرستان خرم آباد! رشادت های ایشان در جنگ 8 ساله وصف ناپذیر است. بنده سعی میکنم که با ایشان ارتباط برقرار کرده و تصاویر و خاطرات ایشان را نقل کنم. این قول رو خواهم داد! آدرس صفحه را SAVE کنید.

با تشکرSAMAN:razz:
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

در رابطه با فرماندهان این پایگاه جتاب moh-597 اطلاعات بیشتری دارند.

فرمانده فعلی پایگاه را نمی شناسم

ولی بنده سرلشکر شهید یاسینی و کاکاوند و

سرلشکر شهید عباس دوران را می شناسم

به این لینک مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

خيلي ممنون. اگه ميشه عکساش رو بيشتر کنيد :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

عکسهاس پایگاه اشتباها اینجا آپلود شد.

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 695#198695
  بی  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط armin19801 »

darya.salar.milad نوشته شده:در رابطه با فرماندهان این پایگاه جتاب moh-597 اطلاعات بیشتری دارند.

فرمانده فعلی پایگاه را نمی شناسم

ولی بنده سرلشکر شهید یاسینی و کاکاوند و

سرلشکر شهید عباس دوران را می شناسم

به این لینک مراجعه کنید

سرهنگ خلبان عباس دوران فرماتده این پایگاه نبود
تیمسار سرتیپ خلبان علی رضا یاسینی در سال 67 و 68 فرمانده این پایگاه بود
در موردسرهنگ خلبان کاکاوند مطمئن نیستم ولی اگر هم باشد در سالهای 62 و 63 بوده.چون ایشان در سال65 به سمت فرمانده پایگاه نهم شکاری منصوب شد و قبل ازآن هم فرمانده پایگاه یکم شکاری بود.متاسفانه در سال68 پس از برکناری ایشان برخورد بسیار نامناسبی انجام شد.در ضمن ایشان پس از بازنشتگی با جامبو 747 ایران ایر به عنوان کاپیتان میپرید.ایشان مسلما یکی از آس های کابین جلو فانتوم بوده اند
یادش بخیر
در سال 59 سرهنگ خلبان دادپی فرمانده این پایگاه بود
New Member
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط bomcater »

تیمسار دادپی فانتوم
تیمسار ابوطالبی تامکت
تیمسار اویسی تامکت
فکر کنم هنوز هم تیمسار اویسی فرمانده پایگاه ششم باشد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط armin19801 »

bomcater نوشته شده:تیمسار دادپی فانتوم
تیمسار ابوطالبی تامکت
تیمسار اویسی تامکت

سرتیپ خلبان روح الدین ابوطالبی خلبان فانتوم و در سال 1367 معاونت عملیات پایگاه ششم شکاری بوشهر بوده است.ایشان در سالهای بعد از جنگ فرمانده پایگاه ششم شکاری و همچنین فرمانده منطقه هوایی شیراز بوده اند.
سرتیپ خلبان اویسی فرمانده منطقه هوایی مهرآباد است
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

armin19801 نوشته شده:
تیمسار ابوطالبی تامکت
تیمسار اویسی تامکت

سرتیپ خلبان روح الدین ابوطالبی خلبان فانتوم و در سال 1367 معاونت عملیات پایگاه ششم شکاری بوشهر بوده است.ایشان در سالهای بعد از جنگ فرمانده پایگاه ششم شکاری و همچنین فرمانده منطقه هوایی شیراز بوده اند.

سرتیپ ابوطالبی در آخرین سالهای خدمت خود فرمانده پایگاه یکم شکاری بودند

در مورد پایگاه ششم من نشیدم که سرتیپ کاکاوند فرمانده اونجا باشند ایشان از سال 1363 در پایگاه نهم بودند

تمیسار دادپی در زمان سکونت ما در پاسگاه ششم فرمانده بودند در است در سال 1359 فکر کنم تا آخر 61 هم بودند

بعد از انتقال سرلشکر شهید یاسینی از بوشهر به فرماندهی پایگاه دهم تیمسار مشیری فرمانده پایگاه هوایی بوشهر شدند
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط armin19801 »

moh-597 نوشته شده:
armin19801 نوشته شده:
تیمسار ابوطالبی تامکت
تیمسار اویسی تامکت

در مورد پایگاه ششم من نشیدم که سرتیپ کاکاوند فرمانده اونجا باشند ایشان از سال 1363 در پایگاه نهم بودند

تمیسار دادپی در زمان سکونت ما در پاسگاه ششم فرمانده بودند در است در سال 1359 فکر کنم تا آخر 61 هم بودند

بعد از انتقال سرلشکر شهید یاسینی از بوشهر به فرماندهی پایگاه دهم تیمسار مشیری فرمانده پایگاه هوایی بوشهر شدند

در سال 1363 فرمانده پایگاه نهم شکاری سرهنگ خلبان فریدون صمدی بود.جاتشین ایشان سرهنگ خلبان جهانگیر ابن یمین بودند.
سرهنگ خلبان کاکاوند درسال 1365 یه سمت فرمانده پایگاه نهم شکاری منصوب شد.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

armin19801 نوشته شده:
moh-597 نوشته شده:
armin19801 نوشته شده:
تیمسار ابوطالبی تامکت
تیمسار اویسی تامکت

در سال 1363 فرمانده پایگاه نهم شکاری سرهنگ خلبان فریدون صمدی بود.جاتشین ایشان سرهنگ خلبان جهانگیر ابن یمین بودند.
سرهنگ خلبان کاکاوند درسال 1365 یه سمت فرمانده پایگاه نهم شکاری منصوب شد.

دوست عزیز

من نگفتم ایشان فرمانده شدند گفتم انتقال پیدا کردند من خودم در بندرعباس بودم و فکر کنم اطلاعاتم به اندازه کافی دقیق هست

به ترتیب صمدی - کاکاوند - عمادی فرماندهان این پایگاه از سال 63 تا 74 بودند
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط armin19801 »

سرهنگ خلبان کاکاوند در سال 65 به عنوان فرمانده پايگاه نهم شکاري به بندرعباس آمد.
جالب شد.جدي ؟
شايد با هم همسايه در آمديم .
شما از کي بندرعباس بوديد.؟
تا کي ؟
کجا بوديد؟
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”