منطقه چهارم نیروی دریایی انزلی را بیشتر بشناسیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

منطقه چهارم نیروی دریایی انزلی را بیشتر بشناسیم

پست توسط Mil@d »

با درود دوباره به همه دریادلان سنترال کلاب و دوستانی که مطالب من در رابطه با نیروی دریایی ایران را پیگیری کرده اند.

پس از بررسی پایگاه دریایی اروند و منطقه سوم ماهشهز و نیز منطقه دوم جاسک و جزیره ابوموسی امروز می خواهم شما را به شمال سرسبز میهن عزیزمان ببرم
و به بررسی منطقه چهارم دریایی انزلی بپردازم.
دوستان پس از تشکیل نیروی دریایی مدرن و امروزی در ایران نیاز به نیرویی نظامی و مقتدر در دریای خزر برای حراست از آبهای ایران در مقابل وسوسه های فرزندان پطر کبیر به شدت احساس می شد.البته بعد از معاهده های ننگین و خفت بار گلستان و ترکمنچای که در مفاد آن حقوق ایران در دریایی خزر پایمال شده بود در سالهای 1921 و 1940 دو توافقنامه امضا شد که برخی امتیازات به ایران داده شد.
منطقه دریایی انزلی پیش از انقلاب ماموریت های خود را برای حفظ کشور در قبال مطامع شوروی سابق به خوبی انجام داد البته به دلیل عدم قرابت با کشور عراق طبیعتا سابقه جنگی ندارد.
اما با فروپاشی شوروی در سال 1369و افزوده شدن سه کشور در خزر ماموریت های آن متفاوت گشت و وبا پیدایش میدان نفتی و گازی موجود در آن اهمیتی صدچندان یافت.البته ایران تا سال 1380 چندان به این پایگاه اهمیت نمی داد و حضورش به چند شناور گشتی محدود شد بود که کار گشت محدود دریایی را انجام می دادند.

و اما در سحرگاه اول مرداد ماه 1380 یک کشتی اکتشافی نفتی مربوط به شرکت بریتیش پترولیوم با عبور از ابهای سرزمینی ایران در این منطقه اقدام به جستجو و لرزه نگاری جهت کشف نفت در میدان نفتی البرز پرداخت.
در همین اثنا یک ناوچه ایرانی با حضور به موقع در منطقه به این کشتی چند دقیقه برای خروج از آبهای ایران مهلت می دهد و اخطار می کند در صورت عدم اطاعت کشتی را موشکباران خواهد کرد.
کشتی انگلیسی ژئوفیزیک نیز با اعلام بی اطلاعی که همینک در آبهاب ایران است(گویا آذربایجانی ها به کشتی گفته بودن نیدان البرز متعلق به آذربایجان است) به سرعت متواری می شود و از فردای آن روز علی رغم تبلیغات سنگین رسانه ای علیه ایران جنگنده های نیروی هوایی از پایگاه مهرآباد تهران و نیز پایگاه تبریز به پرواز در می آیند و تا چند هفته به گشت های حفاظتی خود ادامه می دهند.
وزارت خارجه و فرماندهی نیروی دریایی در اطلاعیه مشترکی نسبت به هرگونه تعرض مجددی هشدار می دهند و اعلام می کنند که هر گونه تعرض مجدد پاسخ سنگینی خواهد داشت.

آذربایجان نیز با عقب نشینی از مواضع اولیه خواستار پیوستن به ناتو می شود و اعلام می کند که به هیچ وجه توان نظامی مقابله با ایران را ندارد.
ماجرا در همین حد به اتمام میرسد و همینک که بیش از 7 سال از آن تاریخ می گذرد تعرض مجددی مشاهده نشده است.

البته این ماجرا اگر در مورد امارات نیز اتفاق می افتاد آنها نیز مثل آذربایجان جرات بلند کردن صدایشان در قبال خاک عزیز ما و سه جزیره را نداشتند.

به هر حال از بحث خارج نشویم .با واگذاری کامل خزر به ارتش در خرداد امسال این نیرو با ساخت دو ناو کلاس پیکان و جوشن و چند ناو دیگر که به سرعت در صتایع شهید تمجیدی انزلی در حال ساخت است به قدرت دوم دریایی خزر بعد از روسیه تبدیل شده است.تا پاین سال 2 زیر دریایی ساخت ایران نیز در انزلی به آب انداخته میشود.

دقت کنید خزر از لحاظ استراتژی نظامی دریایی ایران در درجه چهارم بعد از تنگه هرمز-خلیج فارس-و دریای عمان است.ولی برای حفظ کشور در مقابل حمله محتمل تقویت ان ضروری است.

اسکله انزلی:

این اسکله در انتهای دهانه کانال وردی بندر انزلی واقع است و چند ناوچه و شناور تندرو در آن قرار دارد و دارای یک گردان تفنگداران دریایی است.

سایت جدیدالتاسیس موشکی ساحل به دریا نیز همانند تمامی پایگاههای دریایی در آن موجود است.در در 5 سال آینده نیروی دریایی ایران به هفتمین قدرت دریایی جهان پس از آمریکا-روسیه-چین-انگلیس-فرانسه-اسرائیل تبدیل خواهد شد.
انشا الله

با نظرات و نقد های ارزشمند خود مرا در هر چه بیشتر پرداختن به نیروی دریایی ایران سر ذوق خواهید آورد.

ضمنا از دوستانی که مقالات مرا در انجمن های و وبلاگ هایشان درج میکنند در یک خواهش محترمانه میخواهم فقط نام سایت سنترال کلابز را قید نمایند.
زیرا در چند سایت دیدم که مقالاتم را با اصلاحاتی باب میل خودشان بدون منبع و ماخذ قید کرده اند.

به هر حال از لطف همگی ممنون.در روزهای آتی به پایگاه بوشهر و چابهار ونیز سایر جزایر و پایگاه ها نیز خواهم پرداخت.
ضمنا دوستان که گفته بودند من به افشای اطلاعات کشور دست می زنم حضورشان عرض کنم تمامی این اطلاعات در سایتهای خارجی موجود است و من بعضی معلومات غیر حساس خودم را به آن می افزایم.ماهواره های جاسوسی آمریکا و اسرائیل را نیز فراموش نکنید.

تصاویر نمای ماهواره ای پایگاه و شناورهای موجود در آن نشان می دهد.

[External Link Removed for Guests]

بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ميلاد عزيز بسيار عالي بود. از مقالاتتون واقعا لذت ميبريم.
ميلاد جان از کلاس 2زير دريايي که براي درياي خزر در حال ساخت است اطلاعي نداري؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

نوید جان ایران ساخت زیر دریایی کلاس نیمه سنگین قائم را در بندرعباس و جهت گشت زنی در دریای عمان و اقیانوس هند آغاز کرده است ولی به خاطر شرایط اقلیمی خاص دریایی خزر و اینکه ارتش خطر نظامی از ناحیه این منطقه را کمتر میداند زیردریایی های کلاس سبک غدیر و نوعی زیردریایی دو نفره که ساخت کره شمالی است و تحت امتیاز در ایران تولید می شود و از نام ان بی خبرم را به انزلی برده است.

البته این زیردریایی ها هنوز کامل نشده اند و احتمالا تا دهه فجر به آب انداخته می شوند.

کلا استراتژی نیروی دریایی برای آسیب پذیری کمتر و نیز قدرت ضربه زنی بیشتر به دشمن کشاندن نبرد به زیر آب و ساخت زیردریایی ها با قابلیت پرتاب موشک است.

اگر باز هم سوالی بود در حد اطلاعاتم در خدمت خواهیم بود.
  بی  
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

البته من فکر ميکنم کره شمالی از نيرويه دريايی يوگسلاوی سابق

خيلی کمک گرفته اکثر تره ها بنزر مياد مهندسی معکوس باشه

Senior Poster
Senior Poster

Re: منطقه چهارم نیروی دریایی انزلی را بیشتر بشناسیم

پست توسط TOPGUN »

darya.salar.milad نوشته شده:با درود دوباره به همه دریادلان سنترال کلاب و دوستانی که مطالب من در رابطه با نیروی دریایی ایران را پیگیری کرده اند.

پس از بررسی پایگاه دریایی اروند و منطقه سوم ماهشهز و نیز منطقه دوم جاسک و جزیره ابوموسی امروز می خواهم شما را به شمال سرسبز میهن عزیزمان ببرم
و به بررسی منطقه چهارم دریایی انزلی بپردازم.
دوستان پس از تشکیل نیروی دریایی مدرن و امروزی در ایران نیاز به نیرویی نظامی و مقتدر در دریای خزر برای حراست از آبهای ایران در مقابل وسوسه های فرزندان پطر کبیر به شدت احساس می شد.البته بعد از معاهده های ننگین و خفت بار گلستان و ترکمنچای که در مفاد آن حقوق ایران در دریایی خزر پایمال شده بود در سالهای 1921 و 1940 دو توافقنامه امضا شد که برخی امتیازات به ایران داده شد.
منطقه دریایی انزلی پیش از انقلاب ماموریت های خود را برای حفظ کشور در قبال مطامع شوروی سابق به خوبی انجام داد البته به دلیل عدم قرابت با کشور عراق طبیعتا سابقه جنگی ندارد.
اما با فروپاشی شوروی در سال 1369و افزوده شدن سه کشور در خزر ماموریت های آن متفاوت گشت و وبا پیدایش میدان نفتی و گازی موجود در آن اهمیتی صدچندان یافت.البته ایران تا سال 1380 چندان به این پایگاه اهمیت نمی داد و حضورش به چند شناور گشتی محدود شد بود که کار گشت محدود دریایی را انجام می دادند.

و اما در سحرگاه اول مرداد ماه 1380 یک کشتی اکتشافی نفتی مربوط به شرکت بریتیش پترولیوم با عبور از ابهای سرزمینی ایران در این منطقه اقدام به جستجو و لرزه نگاری جهت کشف نفت در میدان نفتی البرز پرداخت.
در همین اثنا یک ناوچه ایرانی با حضور به موقع در منطقه به این کشتی چند دقیقه برای خروج از آبهای ایران مهلت می دهد و اخطار می کند در صورت عدم اطاعت کشتی را موشکباران خواهد کرد.
کشتی انگلیسی ژئوفیزیک نیز با اعلام بی اطلاعی که همینک در آبهاب ایران است(گویا آذربایجانی ها به کشتی گفته بودن نیدان البرز متعلق به آذربایجان است) به سرعت متواری می شود و از فردای آن روز علی رغم تبلیغات سنگین رسانه ای علیه ایران جنگنده های نیروی هوایی از پایگاه مهرآباد تهران و نیز پایگاه تبریز به پرواز در می آیند و تا چند هفته به گشت های حفاظتی خود ادامه می دهند.
وزارت خارجه و فرماندهی نیروی دریایی در اطلاعیه مشترکی نسبت به هرگونه تعرض مجددی هشدار می دهند و اعلام می کنند که هر گونه تعرض مجدد پاسخ سنگینی خواهد داشت.

آذربایجان نیز با عقب نشینی از مواضع اولیه خواستار پیوستن به ناتو می شود و اعلام می کند که به هیچ وجه توان نظامی مقابله با ایران را ندارد.
ماجرا در همین حد به اتمام میرسد و همینک که بیش از 7 سال از آن تاریخ می گذرد تعرض مجددی مشاهده نشده است.

البته این ماجرا اگر در مورد امارات نیز اتفاق می افتاد آنها نیز مثل آذربایجان جرات بلند کردن صدایشان در قبال خاک عزیز ما و سه جزیره را نداشتند.

به هر حال از بحث خارج نشویم .با واگذاری کامل خزر به ارتش در خرداد امسال این نیرو با ساخت دو ناو کلاس پیکان و جوشن و چند ناو دیگر که به سرعت در صتایع شهید تمجیدی انزلی در حال ساخت است به قدرت دوم دریایی خزر بعد از روسیه تبدیل شده است.تا پاین سال 2 زیر دریایی ساخت ایران نیز در انزلی به آب انداخته میشود.

دقت کنید خزر از لحاظ استراتژی نظامی دریایی ایران در درجه چهارم بعد از تنگه هرمز-خلیج فارس-و دریای عمان است.ولی برای حفظ کشور در مقابل حمله محتمل تقویت ان ضروری است.

اسکله انزلی:

این اسکله در انتهای دهانه کانال وردی بندر انزلی واقع است و چند ناوچه و شناور تندرو در آن قرار دارد و دارای یک گردان تفنگداران دریایی است.

سایت جدیدالتاسیس موشکی ساحل به دریا نیز همانند تمامی پایگاههای دریایی در آن موجود است.در در 5 سال آینده نیروی دریایی ایران به هفتمین قدرت دریایی جهان پس از آمریکا-روسیه-چین-انگلیس-فرانسه-اسرائیل تبدیل خواهد شد.
انشا الله

با نظرات و نقد های ارزشمند خود مرا در هر چه بیشتر پرداختن به نیروی دریایی ایران سر ذوق خواهید آورد.

ضمنا از دوستانی که مقالات مرا در انجمن های و وبلاگ هایشان درج میکنند در یک خواهش محترمانه میخواهم فقط نام سایت سنترال کلابز را قید نمایند.
زیرا در چند سایت دیدم که مقالاتم را با اصلاحاتی باب میل خودشان بدون منبع و ماخذ قید کرده اند.

به هر حال از لطف همگی ممنون.در روزهای آتی به پایگاه بوشهر و چابهار ونیز سایر جزایر و پایگاه ها نیز خواهم پرداخت.
ضمنا دوستان که گفته بودند من به افشای اطلاعات کشور دست می زنم حضورشان عرض کنم تمامی این اطلاعات در سایتهای خارجی موجود است و من بعضی معلومات غیر حساس خودم را به آن می افزایم.ماهواره های جاسوسی آمریکا و اسرائیل را نیز فراموش نکنید.

تصاویر نمای ماهواره ای پایگاه و شناورهای موجود در آن نشان می دهد.

اين همه هرف زدی که بگی نيروی دريايی اسرايل از ايران قويتره؟

خوب از اول ميگفتی .... ولی ديديم که حزبلا با اسرايل چيکار کرد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

TOPGUN,

من برای دل خودم و نیز علاقه ای که بچه های cc به مطالب نیروی دریایی که این حقیر 1 ماهی است در cc با رعایت اصول حفاظتی می نویسم اقدام کرده ام.

قصدم مقایسه هیچ نیرویی با نیروی دیگر نیست.تا آنجا که اطلاعات دارم و امنیت کشور آسیب نبیند مطلب می نویسم. :-)

شما نیز مدتی است بحثهای فروم را به حالت شخصی و نزاع فردی در آورده اید. :x
بارها گفته ام اصراری به ورود شما به بحث نیست به امورات قبلی خود مشغول باشید. :x

ادبیات صحبت خود را نیز از حالت چاله میدانی به سبکی که در شان این فروم است تغییر دهید. :x

در تاپیک های قبلی نیز از محبت های شما و الطاف عالیه شما بی بهره نبود و به هرچه معنوی شدن فضای تاپیک کمک شایانی کرده اید!!!!!! :shock:
  بی  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

میلاد جان ممنون از مطالب زیبایت.
شما به برخی از حرفها توجهی نکن همیشه افرادی هستند که ساز مخالف را می زنند...این تجربه ای است که من بارها داشتم.
اما می خواستم در بین تاپیک های شما مطلبی را عرض کنم.
من افتخار دیدار نزدیک از پایگاه یکم بندرعباس.پایگاه سوم چابهار و پایگاه چهارم بندر انزلی را داشتم که از همه نزدیک تر و بهتر همان بندر انزلی است که من بارها به آن سفر داشتم و از صنایع دریایی شهید تمجیدی دیدار داشتم.

اما مطلبی را که می خواستم بگویم این است که در حال حاضر در منطقه چهارم بندرانزلی 3 ناوچه از کلاس سینا وجود دارند که پیکان (P224) و جوشن (P225)فعال هستند و گشت های مرزی را انجام می دهند و ناوچه سوم که همان P233 می باشد تا فروردین امسال در محوطه عمومی کشتی سازی بود اما بعد از آن و در 29 فروردین به آب انداخته شد که البته تا به امروز هیچ تغییری بر روی آن مشاهده نشده است...بر روی ناوچه مذبور تنها توپ فجر 27 می باشد و از لانچر های موشکی و رادار کنترل آتش خبری نیست.
با یکی از کارکنان کشتی سازی که صحبت می کردم می گفت علت تعلل تصمیم بر نصب یک سیستم موشکی دیگر به جز هارپون و نور می باشد حال آن سیستم و لانچر موشکی چیست نمی دانم که می خواهند رادار کنترل آتش را با آن هماهنگ کنند ؟
احتمال استاندارد هست اما من حدث می زنم که همان نور نصب شود و حرف این آقا کمی به گمراهی راه داشته باشد...! :-(
به هر حال تا به امروز که کار خاصی بر روی آن انجام نشده است...احتمال آن است که در 7 آذر رسما به نیروی دریایی تحویل داده شود زیاد است هرچند کاری بر روی آن انجام نمی شود و در سفری که من به بندر انزلی در ماه گذشته داشتم تنها یک روز تعدادی از کارکنان بر روی آن بودند و توپ را چک می کردند.
حال چه خبر است نمی دانم.
در ضمن به نظرم نام آن نیز کمند می باشد.
در مورد ناوشکن موج 2 هم در حال حاضر قسمت جلویی یا دماغه تا حدودی ساخته شده است و کار ساخت قسمت میانی در حال انجام است.
و در نهایت هم ناو مین روب سلمان (301) نیز که مدتهاست در خارج از آب است به نظر می آید با توجه به قدیمی بودن قسمت های زیرین کشتی قصد طراحی دوباره آن را دارند چرا که کاملا قسمت زیرین آن خالی است و بر روی دو یا سه تکه چوب سوار است و قصد نصب سیستم سونار جدیدی بر روی آن است.
حال در مورد ناوچه های نیروی دریایی...معولا ناوچه ها (پیکان و جوشن) هر روز گشت دریایی دارند و در شب نیز قایق تندرو و گشتی در محوطه بندر و خارج آن تا صبح گشت می دهند و ناو آموزشی حمزه (801) نیز برخی اوقات یک هفته از بندر خارج می شود و در دریای خزر به خصوص بین بندر انزلی تا بندر نوشهر که دانشکده افسری نیروی دریایی است فعالیت می کند.
در آخرین سفری که داشتم از ساحل نظاره گر عملیات اسکورت کشتی توسط این ناو آموزشی بودم در حالی که 2416-6 (Bell 212-ASW) نیز در این عملیات حاضر بود و به نظر می آید که تمرین عملیات بحران و بازرسی نیز انجام شد.
در ضمن در این عملیات هواپیمای سبک نیروی دریایی که فکر می کنم یک فروند کاماندر بود نیز حضور داشت.
همچنین در پایان نیز جوشن به آن پیوست که حمزه به پایگاه بازگشت اما خبری از جوشن نبود.
در ضمن حدود 3 ماه پیش نیز پیکان اولین چک خود را بعد از ساخت در خشکی و در محوطه کشتی سازی سپری کرد هرچند شماره بدنه آن به طور کامل پوشیده شده بود و من چون از نزدیک ناوچه را دیدم متوجه شدم.
همچنین من از پایگاه هوادریا منطقه یکم و چهارم نیز از نزدیک دیدار کردم.
حال اگر سوالی بود در خدمتم تصاویر ناوچه ای که به آب انداخته شده است (P233) را نیز از مراحل ساخت تا در آب در اختیار دارم اما چون حوصله برخی حرفها را ندارم در اینجا قرار نمی دهم.
هرچند فریبرز عزیز کاملا از این که چه بلایی به سر من در جریان همین عکس گرفتن ها آمد آگاه است و کاملا همه چیز را برای ایشان توضیح دادم.
خواستید در PM عرض کنید تقدیم کنم.
در آخر نیز بر روی تصویر گوگل ارس موقعیت ناوگان سنگین پایگاه چهارم را مشخص کرده ام هرچند حمزه در پایگاه نیست و به نظر می آید در عملیات آموزشی است.
بقیه قایق ها و کشتی ها یا عملیات گشت زنی را انجام می دهند و یا در خدمت یدک کشی هستند. همچنین صنایع دریایی شهید تمجیدی کشتی های یدک کش را نیز می سازد و تعمیر می کند.بنابراین نیاز به معرفی بقیه در پایگاه نیست.
تا امروز نیز من هیچ مینی زیر دریایی در این پایگاه ندیدم هر چند می گویند قصد ارسال را دارند.

یا علی.

دهکده

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

DJ Dani,

با سپاس بسیار فراوان از توضیحات بسیار خوب و کامل شما.

فقط نکته ای در تکمیل فرمایشات شما عرض کنم.منابعی که من و شما مورد استناد قرار داده ایم کمی متفاوت است.ضمنا همانطور که مطلبتان اشاره فرمودید بحثهای مربوط به نیروی های مسلح ایران بسیار درجه حفاظتی بالایی دارند و به راحتی نمی توان از دهان نظامیان ایران حرف راست را بیرون کشید چون خودتان می دانید که بازرسی و حفاظت اطلاعات...

در رابطه با مینی زیردریایی نیز خبر را از منبع غیر معتبری دریافت کردم و همانطور که ادبیات نوشتن من را درآن قسمت با کمی دقت متوجه می شوید از لفظ نمی دانم بهره جستم.

و ان را موکول به آینده دانستم.البته استراتژی نبرد زیر سطحی با زیردریایی های کوچک از اصول جدید نیروی دریایی است و این نیرو با این روند تا چند سال آینده حرکت خواهد کرد.

در رابطه با آن موردی که عرض کردید در pm بی صبرانه منتظر هستم.

با سپاس فراوان.
  بی  
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

در آخرین سفری که داشتم از ساحل نظاره گر عملیات اسکورت کشتی توسط این ناو آموزشی بودم در حالی که 2416-6 (Bell 212-ASW) نیز در این عملیات حاضر بود و به نظر می آید که تمرین عملیات بحران و بازرسی نیز انجام شد.
در ضمن در این عملیات هواپیمای سبک نیروی دریایی که فکر می کنم یک فروند کاماندر بود نیز حضور داشت.

چه جالب اصلا تصور نميکردم آخرين Rockwell Commander 690A هوادريا هنوز عملياتي باشد.
اين کامندر آخرين کامندر هوادريا هست که احتمالا طي چند ماه گذشته از رده خارج و يا اينکه به زودي از رده خارج خواهد شد.
تمامي توربو کامندر و شرايک کامندرهاي هوادريا که 6 فروند ميباشند گراند شده اند به جز اين آخري که هنوز از وضعيتش خبر ندارم.
Senior Poster
Senior Poster

پست توسط TOPGUN »

darya.salar.milad نوشته شده:TOPGUN,

من برای دل خودم و نیز علاقه ای که بچه های cc به مطالب نیروی دریایی که این حقیر 1 ماهی است در cc با رعایت اصول حفاظتی می نویسم اقدام کرده ام.

قصدم مقایسه هیچ نیرویی با نیروی دیگر نیست.تا آنجا که اطلاعات دارم و امنیت کشور آسیب نبیند مطلب می نویسم. :-)

شما نیز مدتی است بحثهای فروم را به حالت شخصی و نزاع فردی در آورده اید. :x
بارها گفته ام اصراری به ورود شما به بحث نیست به امورات قبلی خود مشغول باشید. :x

ادبیات صحبت خود را نیز از حالت چاله میدانی به سبکی که در شان این فروم است تغییر دهید. :x

در تاپیک های قبلی نیز از محبت های شما و الطاف عالیه شما بی بهره نبود و به هرچه معنوی شدن فضای تاپیک کمک شایانی کرده اید!!!!!! :shock:

به دل و سهرای کربلا و عرفان و سوفی بازی نزن انقدر هم زرنگ نيستی که بتونی

دسته عليهه من علم کنی به بچه ها کاری نداشته باش من جواب تو را دادم

هر وقت خواستی برای دلت بگی تو خونت بگو ، ولی اينجا يک مهل عمومی هست همه هق

از هار نزر دارن ، من برای ازادی بيانم از تو اجازه نميگيرم و به همين دليله

که بيرون کشور زندگی ميکنم

در ضمن من بچه سلتنت ابادم شايد بدونی کجاست ، پدرم هم فرمانده چندين منتقه دريايی بوده

زمان جنگ

جا هايی
رو که تو توی گوگول ميبينی من رفتم

ولی با بچهای جنوب شهر يا ته شهر مشکلی ندارم ولی تو تهمل از خودت زرنگتر را نداری

بايد بری يک جای ديگه تورت را پهن کنی ، بگزريم از اينکه من بهت چيزی نگفتم

ولی اينم از رو زرنگيته

اگه کسی باهات انجوری هرف زده شايد از رويه تشخيس بوده ، چون مسل بچهای ته شهر

فکر ميکنی زرنگی ولی نيستی

به قول معروف دير آمدی شهر

جمله اخرت هم کاملن دروقه و به همون زرنگی که نداری بر ميگرده

جواب ان بادمجون دور قاب چينت را هم نميدم ،

تمام
Senior Poster
Senior Poster

پست توسط TOPGUN »

JSF نوشته شده:

چه جالب اصلا تصور نميکردم آخرين Rockwell Commander 690A هوادريا هنوز عملياتي باشد.
اين کامندر آخرين کامندر هوادريا هست که احتمالا طي چند ماه گذشته از رده خارج و يا اينکه به زودي از رده خارج خواهد شد.
تمامي توربو کامندر و شرايک کامندرهاي هوادريا که 6 فروند ميباشند گراند شده اند به جز اين آخري که هنوز از وضعيتش خبر ندارم.

اينجور که بوش مياد هسين آزاد مجبوره که از همه چی استفاده کنه
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

TOPGUN,

من هيچ دشمني بات ندارم که دربارم اينطوري نظر ميدي!

اميدوارم کمي طرز فکرتو عوض کني.

بيشتر از اين هم ديگه حرف نمي زنم چون اگه چيزي بگم جر و بحث و ...ميشه و از حيطه تاپيک خارج.

اگه موردي هست بيا pm
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”