روبينيو مهاجم برزيلي مدعي شد در آينده نزديك به بهترين بازيكن جهان تبديل خواهد شد و اميدوار است هنگامي كه عضو باشگاه منچسترسيتي انگليس است، اين اتفاق بيفتد.
وي در تابستان امسال از رئال مادريد به منچسترسيتي ملحق شد و ركورد گرانترين بازيكن ليگ برتري را شكست.
به گزارش ايرنا به نقل از مجله برزيلي پلاكار، بازيكن سابق سانتوس، تاكنون شش گل براي سيتي به ثمر رسانده و در جريان پيروزي ۳بر ۲اين تيم برابر توئنته در چارچوب رقابتهاي جام يوفا نيز گلزني كرد.
وي به اين مجله گفت: مي خواهم بهترين بازيكن جهان شوم و ميتوانم با تيم منچسترسيتي به اين هدف برسم. دوست دارم قهرماني در جام جهاني را بدست آورم و سپس همراه با تيم سانتوس (در ليگ برزيل) قهرمان جام كوپا ليبرتادورس (جام قهرمانان باشگاههاي آمريكاي جنوبي) شوم.
به اعتقاد وي، تحقق همه اين آرزوها در باشگاه منچسترسيتي به دليل قرار گرفتن در تركيب اصلي، آسانتر از رئال مادريد است.
روبينيو توضيح داد:بسياري از افراد معتقدند به خاطر تيم منچسترسيتي، موفقيت در اينجا سخت تر است اما من فكر ميكنم چون هميشه در تركيب اصلي هستم، راحت تر است. در تيم رئال من فقط در بازيهاي مهم ميتوانستم از ابتدا بازي كنم.
وي در خاتمه تصريح كرد: آنها شايد بهترين باشگاه جهان باشند اما از نظر من، بهترين تيم جايي است كه بتوانم در همه ديدارها بازي كنم. اصلا دوست ندارم بازيكن ذخيره يك تيم بزرگ باشم.
منبع:ایرنا