آنتونيو كاسانو مهاجم باشگاه سمپدوريا ايتاليا اظهار داشت: -اگر وارد دنياي فوتبال حرفهاي نشده بودم،الان يك جنايتكار بودم!>
آنتونيو كاسانو در بيوگرافي خود كه Dico Tutto' - 'I'll Tell Everything نام دارد، وقايعي از دوران گذشته خود را نگاشته و اگرچه اين كتاب تا روز ۲۹آبان ماه توزيع نخواهد شد، اما خلاصهاي از آن را منتشر كرده است.
در بخشي از اين خلاصه آمده: -آنتونيو كاسانو، پراكنده گويي را دوست ندارد. اگر آن مسابقه بين تيمهاي باري و اينتر نبود، الان يك دزد و قاچاقچي يا يك جنايتكار بودم. بسياري از افرادي كه ميشناختم جذب گروههاي تبهكار شدند اما آن بازي و استعدادي كه داشتم، مرا از چنين سرنوشتي نجات داد.>
كاسانو در ادامه نوشته است: -عادت داشتم در خيابانها شرط بندي كنم. از ۱۵ - ۱۰تا ۲۰هزار لير (حداكثر ۳يورو) روي تيمي كه برايش بازي ميكردم.
احمق نبودم اما ميخواستم پولدار شوم.>
وي اضافه ميكند: -هميشه هم تيراندازي، پليس و آمبولانس براه بود. من فقير بودم و دوست دارم بگويم كه هرگز در عمرم كار نكرده ام، به خاطر اينكه اصلا كاري بلد نيستم. ۱۷سال در بيپولي زندگي كردم و ۹سال ميليونر بودم، بنابراين هشت سال ديگر مانده تا با هم برابر شود.>
به نوشته سايت گل، كاسانو هيچ وقت از ايجاد دردسر و جنجال ابايي نداشته و بسياري افراد هنوز مخالفت او با تيم رم و نزاع طولاني مدت با يك داور سري آ در سال گذشته را به خاطر دارند.
وي در ديدار هفته آينده سمپدوريا برابر لچه بازي خواهد كرد.
منبع:ایرنا