دوستان لطفا بياين تو نيازمند مساعدتتون هستم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

renger عزيز درود بر شما
البته تمامي مواردي رو كه ذكر كرديد كاملا موافقم و روي تحقيقاتي كه كرده بودم قبلا و پرسش از دوستان صاحب فن به گفته هاي شما رسيده بودم اما خوب چيكار ميشه كرد اعتماد به نفس بالاست!فكر ميكنم كه ميتونم فقط كلافه شدم از دست اين محدوديت ها براي تجربه
راستي اين عكس كلاش بهينه سازي شده با نارنجك و دوربين و نديده بودم wooooooooooooow اين خوب چرا الان تو ايران توليد انبود نميشه امتحانشو پس نداده يا اصلا ايران نميتونه مونتاژ كنه!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

gordafarin,
چند تا لينک برات اينجا ميزارم.در مورد کلاش هستواميدوارم به دردت بخوره.
[External Link Removed for Guests]
یه لینک دیگه هم هست که فی*ل-ت/ر شده.لینک کامل در فیلتر شکن رو انجا میزارم.
اميدوارم به کارت بياد.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

mohammad1985 عزیز , درسته که ژ-3 شاتل نیست و خیلی ها هم در اینجا ساختمان این سلاح رو خوب بلدن ولی یه سوال دارم : فکر میکنی با فرمول w=ma که یاد گرفتن اون 30 ثانیه وقت هم نمیخواد چند مسئله فیزیک میتونی حل کنی؟ در ضمن سلاح 3-g از mauser 98 هم بیشتر لگد میزنه من خودم تا حالا بیش از 20 گلوله (به طور مداوم و بدون وقفه) با این سلاح شلیک نکردم ولی با این حال احساس خستگی شدیدی در کتف حس میشه ولی فکر میکنی ak-47 و یا 4-m هم این خستگی رو بوجود میاره ؟
سلاح دقیق زن ژ-3 رو که به دست متخصصان صنایع دفاع ساخته شده دقیقا یادمه که چند سال پیش تو یه فیلمه کوبایی دیده بودم . ژ-3 نارنجک انداز هیبت وحشتناکی داره , البته من این سلاح رو از نزدیک ندیدم ولی وزن m203 در حدود1.5 کیلو گرمه که در کل میشه 6 کیلو . کی میتونه به مدت 4-5 ساعت 6 کیلو وزنه رو مانور بده؟
من نمیخوام موج منفی بدم ولی باور کنید هر چه در تولیدات صنایع دفاع بگردی حتی یه طرح کاملا بومی پیدا نمیشه اگر هم بشه واقعا تکنولوژیش پایینه . مثلا دوشکا 8 لول عینه تیربار ضد هوایی آلمانها در طول جنگ دوم جهانیه البته اون 20 میلیمتری بود . تازه این با این هیکل وحشتناک چطوری میخواد از دید مثلا یه آپاچی پنهان بشه؟
دوستان حالا این حرفا به کنار . میخوام یه چیزی رو بگم کهجاش اینجا نیست ولی چون بجه ها همه تو این تاپیک جمعن اینو میگم که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده چند وقت پیش با بچه های بسیج و 4 پایگاه دیگه رفتیم پادگان, من اونجا منظره ای وحشتناک دیدم . یه تیربار ضد هوایی اونجا بود یه پرنده بی سرنشین آوردند با 3 افسر یکی مسئوول پرنده که انصافا کارش بد نبود 2 تا هم افسر هر دو هم ستواندوم کادر و آموزشدیده, بیسرنشینو فرستادن تو آسمون ارتفاش خیلی بالا بود آقا قرار بود به این دو تا افسره سکه بدن (البته اگه بیسر نشین رو زدن) آقا اینا هی تیر خالی میکردن هی پرنده نمی افتاد دیدن داره ضایع میشه آوردنش پایین تو 2 متری ولی سرعتش بالا بود . بازم گند زدن . آقا ایندفه یارو سرعتو هم اونقدر کم کرد که میشد با چماق این هواپیما رو زد انداخت :::P آقا ایندفه با کلی سعی و تلاش و سرخ وسیاه شدن سرهنگ و هزار مکافات یه گلوله بهش خورد و افتاد. آقا صدای صلوات به آسمون رفت بعد هم با کمال پررویی 2 تا نیم سکه به جان برکفان وطن دادن !! یعنی این درسته؟ آیا همینا میخوان 22-f رو ناک اوت کنن؟ من که مغزم جواب نمیده (کجان اون مردانی که با ضد هوایی mig میزدن ؟ آیا اینا بچه های همونان؟ یعنی از بچه های دفاع مقدس فقط برادر برادر گفتن مونده ؟ پس قلبشون چی؟؟؟)
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

mark-2 دوست عزیز خوبه خودت داری میگی پادگان سپاه.اخه کدوم سپاهی رو دیدی که خوب اموزش دیده باشه؟به قول خودت اونا فقط برادر برادر بلد بگن.البته یه چیزی هم هست...اونم اینکه یک هواپیمای بی سرنشین کنترل از راه دور حداکثر اندازه یه موشک سایدوایندر هست نه اف 22.اندازه رو در نظر بگیر.یه همچین کاری که شما گفتی چند وقت پیش تو یکی از پادگان های ارتش انجام شد.البته نه برای دادن سکه و تمرین تیر اندازی با پدافند.بلکه برای ازمایش یه پرنده شناسایی کوچک که من شنیدم اسمش سیمرغ هست.پرنده رو فرستادن در ارتفاع بالا و مشغول عکس برداری بودن که ناگهان با دستور فرمانده مرکز به طرفش تیر اندازی کردند و بعد از یک خشاب پدافند پرنده ساقط شد.حالا موقع ازمایش پرنده بود.چند ثانیه بعد چتر فرود پرنده باز شد و اروم به زمین برخورد کرد.فقط می خواستن ببینن در صورت مورد هدف قرار گرفتن باز هم امکان استخراج اطلاعات وجود داره یا نه.که البته وجود داشت و به اهداف خودشون در این ازمایش رسیدن.همین.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

در مورد G3

من هم چند تا لینک می گذارم امیدوارم که مفید باشه :

راهنمای G3

Please Login or Register to see this code

سایت H&K

یک سایت در مورد قطعات H&K

اینجا هم چند تا دیاگرام میشه پیدا کرد

برای شما که به قطعات داخلی علاقه دارید . تو این سایت کلی عکس های جالب هست ولی کیفیت ها آنچنان نیست.

در حین جستجو این عکس ها رو پیدا کردم . یک اسلحه 3500 دلاری (البته فروخته شده :lol: )

بقیه عکس ها :
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

Miliali نوشته شده: 
در حین جستجو این عکس ها رو پیدا کردم . یک اسلحه 3500 دلاری (البته فروخته شده :lol: )

[:

چه حيف شدا نمونه ديگه اي واسه فروش ندارن :grin:
از همه براي ارسال لينك ها و...سپاسگذارم حتما مفيد فايده واقع خواهند شد
بدرود
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط akbarbeyrami »

سلاح هاي ساخت امريکا مانند ام16 خودش بزرگترين مشکلات گيرو اينها رو داره،کلاشينکف بسيار بهتر ازام16 است .ژ3 هم با اين که خيلي سلاح قويه ولي ايجاد خستگي ناشي از شليک گلوله تفنگ، داغ کردن زود هنگام لوله ي آن از نقايص اين سلاح مي باشد.ضمن اين که گير کردن در سلاح کلاش همانند ام 16 امريطبيعيست.ولي کلاشينکفضد آب مي باشد برخلاف ژ3 و ام16 که اگر يک بار به داخل آب بروند ديگر تمام.در سلاح خيبر ساخت ايران سعي شده که اشکالات به حد اقل برسه درضمن صياد ايران هم که نمونه ي به سازي شده ي ام 16 است ويژگي هاي خوبي نظير پس ضربه ي خيلي کمتررا در خودش داره.واسه همين هم 12 کشور افريقايي وآسيايي سلاح انفراديشون وابسته به وزارت دفاع ايرانه. ::ns
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط taztazoooon »

بيشترين مشکل ارتش ايران روي تيربار هاي قديمي اون هست و اگر ميشد يه جوره اونارو با ام جي 42 تعويض کنند خيلي خوب بود چونکه در زمان شليک با ام جي 42 اسلحه نه لگدي به بالا.چپ. راست. پايين و جلو نمي زنه و تمام لگد اون به سمت عقبه .

در ضمن درسته که اين سلاح مال جنگ جهاني دومه اما خيله بهتر از ام جي 3 کار ميکنه.
:m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re:

پست توسط Hagrid »

کلا گلوله 308 standard دیگر در سلاحهای هجومی استفاده نمیشود مگر به ندرت.به دلیل وزن زیاد و در نتیجه توان حمل فشنگهای کمتر و لگد زیاد مانند g3 که در شلیک مخصوصا رگبار سلاح را کم دقت و دارای کنترل پذیری کم میکند. البته g3 های قدیمی ساخت آلمان غربی باز هم بهتر از قارقارکهای مونتاژ ایرانی بودند!کلا g3 تفنگ ارزان و انبوهی است و میتوان گفتتفنگ خیلی خوبی بوده ولی اکنون فلسفه و کارایی همه وسایل تخصصی شدند سلاحها مستثنی نیستند!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re:

پست توسط Hagrid »

اگر شما یک حرفه ای با آگاهی در مورد سلاحها وخصوصیات و کارایی ها و تاثیرات آنها بودید نمیگفتید ak47 دویست دلاری از m16a4 دوهزار دلاری بهتره! هر چی فکر میکنم نمیدونم چی باید بگم! فقط براساس این فاکتورها آنها را مقایسه کنید وبه آنها نمره بدهید
دقت - ایمنی - آرگونومی - دوام - استحکام - تاثیر -
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

Re: دوستان لطفا بياين تو نيازمند مساعدتتون هستم

پست توسط gordafarin »

akbarbeyrami :
درود
ميفرمائيد:
کلاشينکف بسيار بهتر ازام16 است وضمن اين که گير کردن در سلاح کلاش همانند ام 16 امريطبيعيست.
دلايلتون براي برتري كلاشنيكف از m-16 چيه؟!
گير كردن كلاش امر طبيعيه يا من بد متوجه شدم تا جايي كه بنده اطلاع دارم اين سلاح گير نمي كنه!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

Re: دوستان لطفا بياين تو نيازمند مساعدتتون هستم

پست توسط Pars Man »

اتفاقامن هم بانظر اقای mark2موافقم بهتره دنبال ژ3نری چون دیگه داره از رده خارج میشه و جاشو به کلاش و یا اسلحه m16میده که البته نمونه ای که در ایران هست و ایران میسازه بانمونه امریکاییش فرق میکنه میتونی رو همین m16 کارکنی
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”