يه منطقه عجيب توي نوادا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 731 بار
سپاس‌های دریافتی: 145 بار

يه منطقه عجيب توي نوادا

پست توسط HOGUO »

به نام خدا
با سلام

من با گوگل ارث توی نوادا یه جای عجیب دیدم هر چقدر سعی کردم بفهمم چه جور جایی نشد وقتی روش زوم میکنی نه تنها جوابی برای سوالت پیدانمیکنی بلکه سوال های بیشتری برات پیش میاد :-( :-(
فکر میکنم یه منطقه نظامیه اما از نوع عجیب قریبش اینم عکسشه کسی میدونه اینجا چه جور جاییه
[External Link Removed for Guests]
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

نه تو امريکا اينتوری کشاورزی ميکنن

مسل دايره زمين را زير کشت ميبرن
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 168 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار

پست توسط AMIR-Z »

با سلام خدمت دوستان- به نظر نمی یاد زمین کشاورزی باشه ، اگر شما مخصوصا" به نیمه سمت راست تصویر نگاه کنید ناهواریهای زمین بسیار زیاد و شبیه به کوه و دره است حال آنکه روی کوه که نمی شود زمین کشاورزی درست کرد ، همچنین با یک مقیاس از رودخانه مانندی که سمت چپ تصویر مشاهده می شود ( چون این تصویر از فاصله بسیار بالایی برداشته شده نبایستی جاده یا ... باشه چون اندازه بسیار بزرگی داره !!!) این موضوع که این زمینها بایستی چقدر عظیم باشند مطرح می شود !!! و همچنین مقیاس شبه کوهی که سمت راست تصویر است هم بیان کننده این موضوع می باشد و مطلب دیگر اینکه بیشتر به مخفی نمودن ( از روی عمد ) این قسمت از تصویر می ماند ، مثل شطرنجی نمودن تصاویر !!! :razz:
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

اگر بحث سانسور باشد احتمال ميدهم منطقه فوق سري ارتش امريکا در نوادا باشد که آزمايشهاي مخفي زير زميني اتمي در آن انجام مي گيرد.

درباره اين منطقه سالها پيش مقاله اي خوانده بودم.
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 731 بار
سپاس‌های دریافتی: 145 بار

پست توسط HOGUO »

به نظر نمیرسه که این دایره ها روی تصویر ایجاد شده باشه که بخوان از این طریق چیزی رو مخفی کنن چون وقتی روی اون زوم میکنی کاملا مشخص که زمین رو به این شکل در اوردن
و مجموعه اون دایره ها که هرکدوم راهی به بیرون دارن و این راه توی هر دایره زاویه خاص خودشو داره که منو به یاد صفحه رادار میندازه

اگه دوستان نرم افزار گوگل ارث داشته باشن طول و ارض جغرافیایی توی عکس مشخصه میتونن بیشتر از این عکس روی اون زوم کنن شاید چیزی بیشتر از من در مورد این منطقه بفهمن
جالب اینه که توی گوگل ارث اسم بقال سر کوچه ما هم نوشته میشه و لی این منطقه اسمی نداره
New Member
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط AWG9 »

منطقه سري ناسا به نام Area 51 .
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 953 بار

Re: يه منطقه عجيب توي نوادا

پست توسط Persian Cat »

HOGUO نوشته شده:به نام خدا
با سلام

من با گوگل ارث توی نوادا یه جای عجیب دیدم هر چقدر سعی کردم بفهمم چه جور جایی نشد وقتی روش زوم میکنی نه تنها جوابی برای سوالت پیدانمیکنی بلکه سوال های بیشتری برات پیش میاد :-( :-(
فکر میکنم یه منطقه نظامیه اما از نوع عجیب قریبش اینم عکسشه کسی میدونه اینجا چه جور جاییه

فیلدهای زراعی هستند شکل خاص دایره هم به دلیل سیستم آبیاری هستند که یک لوله آب به طول قطر دایره و متصل به مرکز دایره که منبع ورود و پمپاژ آب است . این سیستم آبیاری مخصوص مناطق کم آب و خشک است . قطر دایره هم به طور معمول از 300 تا 1500 متر و یا بیشتر متغیر میباشد .

تصویر

در خاورمیانه و عربستان از این موارد به ویژه منطقه تبوک در شمال غرب سعودی قابل مشاهده است :

قطر یکی از فیلدها بیش از 1000 متر است :

منطقه تبوک Alfalfa Fields

تصویر

.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”