سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تا زماني كه وعدهام به هواداران تيم را عملي نكنم از استقلال نميروم و چشمانداز خوبي براي تيم در آينده ميبينم.
امير قلعهنويي پس از تمرين امروز استقلال درباره بازي مقابل فولاد خوزستان گفت: هر بازي شرايط مخصوص به خود و سختيهاي ويژه خود را دارد. فولاد خوزستان نيز روند خوبي داشته و هرگاه كه به تيمهاي خوزستاني فرصت دهيد، آنها حريف خود را اذيت ميكنند. برنامه ما نيز اين است كه حريف را در زمين خود پرس كنيم و خط هافبك اين تيم را از كار بيندازيم. مجيد جلالي نيز با فولاد خوب نتيجه گرفته است و اميدوارم همانند بازيهاي گذشته استقلال اين ديدار نيز تماشاگرپسند باشد.
وي درباره جذب بازيكنان برزيلي نيز گفت: از دو ماه پيش در خط هافبك و حمله نياز به تقويت داشتيم. به همين دليل رجبي را به برزيل فرستاديم، اما با توجه به حساسيتهايي كه وجود داشت تا اندازهاي جذب اين بازيكنان زمان برد.
وي افزود: در حال حاضر "فابيو بالا" كه بازيكني در خط مياني است، به همراه يك بازيكن تستي وارد تهران شده است كه از بين اين دو يكي از آنها به طور يقين جذب ميشود. همچنين يك مهاجم برزيلي نيز به زودي به تمرينهاي استقلال ميآيد كه به احتمال زياد او را نيز جذب ميكنيم و هدف از جذب اين بازيكنان تقويت خط هافبك و حمله استقلال است.
امير قلعهنويي درباره استعفاي افشين قطبي از تيم فوتبال پرسپوليس تهران نيز گفت: اجازه دهيد در رابطه با چيزي كه علتش را نميدانم صحبت نكنم. تمام توجه من معطوف به تيم استقلال است، اما افشين قطبي انساني خوب و مربي بادانشي است. در تمام دنيا چنين فراز و نشيبهايي براي يك تيم وجود دارد، همان طور كه رئال مادريد فصل گذشته قهرمان شد، اما در اين فصل دچار مشكل شده است. با اين حال قطبي مربي ارزشمندي بود و اين تغييرات از ارزشهاي افشين قطبي كم نميكند. من همواره براي وي احترام قائل بودم.
وي در خصوص انتخاب پيرواني به عنوان مربي موقت پرسپوليس گفت: افشين مربي باهوشي است.
قلعهنويي درباره شايعه استعفايش در پايان فصل نيز گفت: هنوز زمان زيادي تا پايان فصل باقي مانده است اما من اين موضوع را تكذيب ميكنم چرا كه به مردم و هواداران استقلال دين دارم و تا زماني كه وعده خود را عملي نكنم و مسوولان باشگاه نيز من را بخواهند از استقلال نميروم.
قلعه نويي درباره روابطش با مديرعامل باشگاه نيز گفت: آدم چاپلوسي نيستم اما واعظي آشتياني انساني است كه صداقت بسياري دارد و شيوه مديريتش از نظر سختافزاري، نرمافزاري و مالي كمك بسياري به تيم استقلال كرده است. چارت مديريت باشگاه نيز تدوين شده و بر طبق اين چارت باشگاه استقلال اداره ميشود. در هر صورت من ارادت خاصي به آشتياني دارم و معتقدم او يكي از مديران قوي استقلال است و با توجه حضور واعظ آشتياني و ساير دوستان چشمانداز خوبي براي آينده استقلال ميبينم.
قلعهنويي در پايان شايعه حضورش به عنوان سرمربي تيم ملي اميد را نيز رد كرد.
منبع:ایسنا