حمله امارات به جزيره ابوموسي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

حمله امارات به جزيره ابوموسي

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

دوستان من معمولا هر شب قبل از خواب موضوعی را به بحث می گذارم و سپس می خوابم.
ولی امشب موضوعی مرا خشمگین کرد و به شدت عصبی شدم و تصمیم گرفتم قبل از خواب درباره آن بنویسم و سپس آرام گیرم.

در یک فروم عربی بودم و با یک عرب اماراتی که خود را افسر نیروی دریایی امارات معرفی می کرد برخورد کردم.و در یاهو با او به چت مشغول شدم.
راست و دروغ قضیه گردن این اقای عرب.ولی به نظر نمی امد دروغ بگه چون اطلاعات نظامی خوبی داشت.

با مخ زنی های ویژه آبادانی که ماشالله در این زمینه در کشور ایران صاحب سبک هستیم وارد شدم و سعی کردم قدری از وی اطلاعات بگیرم که طرف البته بسیار موذی بود ولی یک مقداری حالیم شد اونورا چه خبره.

به جناب قطبان خالد (ناخدای نیروی دریایی امارات)
گفتم چرا سالهاست به ادعایی بیهوده نسبت به سه جزیره می پردازید؟
عصبانی شد و گفت شما ایرانیهای مجوس ابوموسی و تنب صغری و کبری ما را اشغال کرده اید.
خود را کنترل کردم و گفتم سند بیاور.
گفت شما در سال 1971 میلادی و شاه به ما حمله کردید و ما را بیرون کردید.
گفتم تا به حال به قبل از 1971 فکر کرده ای که چه خبر بوده است؟
گفت این حرفها دروغ است و شما اشغالگرید و...
دیدم منطقی نیست و اهل حرف حساب نیست و او را به مطالعه بیشتر و بهتر تاریخ ایران فرا خواندم.

بعد پرسیدم فرض کنیم جزیره اشغالی باشد می خواهید چه کار کنید؟
گفت ما می دانیم که نیروهای مسلح شما چند سالی است خیلی قوی شده اند و از همه کشورهای خاورمیانه نیز قدرتمندتر هستید و ناوهای زیاد و موشکها و...دارید.
دو ارتش دارید یکی جیش النظامی(ارتش)ویکی(حرس الثوره)سپاه و هر دویشان سه نیرو دارند و قدرتمندند.

گفتم خدا را شکر که از این مسائل باخبری و سپس گفتم که با کنترلی که اخیرا سپاه بر خلیج فارس اعمال کرده حواستان به خودتان باشد.
گفت میدانیم که سپاه خیلی مسلح است و نیروهایش حتی با امریکا و انگلیس نیز شجاعت درگیر شدن را داشتند.
گفتم خوب پس حواستان بیشتر جمع باشد.

گفت:ولی ما قضیه سه جزیره را گذاشته ایم برای روز موعود!!!!!!!

به شدت متعجب شدم و منظورش را نگرفتم.

پرسیدم روز موعود دیگر چند شنبه است؟

گفت وقتی امریکایی ها به شما حمله کردند و نیروهای شما سازماندهی خود را از دست دادند انگاه ارتش امارات به سه جزیره حمله می کند و انها را پس می گیرد.

قسم می خورم که برای چند لحظه چنان عصبی شدم که حتی صدای مادرم که مرا برای شام صدا زد را نشنیدم.

و به او با خشم گفتم بدان ای عرب تازی که ایران 2500 سال است که جنگها دیده و حمله ها به ان شده است ولی هیچگاه کمر خم نکرده و به همت دلیران وطن پرستش دوباره از جای برخواسته است.
بدان اگر تعرضی به این خاک اهورایی صورت گیرد تمامی500 هزار ایرانیانی که امروز در خواب زمستانی به سر می برند و در دبی شما به اباد کردن بیابان های امارات و خرید اپارتمان با تبلیغات تلویزیون های لس آنجلسی مشغولند دبی را بر سرتان خراب خواهند کرد.
ملت داخل ایران نیز ارام نخواهند نشست و مانند زمان جنگ عراق حتی 1 وجب از این خک را به اهریمنان نخواهند داد.
این فرد به این حرفم جوابی نداد و ارتباط قطع شد.
شاید از روی ترسش بود و شاید درمانده بود چه بگوید.
وشاید ما ایرانی ها مثل قضیه فرودگاه دبی همچنان بی بخار و بی غیرت فرض کرده بود.

دوستان مطلب بالا را چون بسیار عصبانی شدم شاید کمی با چاشنی احساس نوشتم ولی می خواستم بدانید این اعراب چه خوابهای خامی در سر می پرورانند.

و حالا:

کمی منطقه را مورد بررسی نظامی قرار دادم و تحلیلی از سناریو نبرد احتمالی نوشتم.

دوستان اگر به نقشه جغرافیایی سه جزیره و سواحل امارت و ایران در خلیج فارس دقت کنید این جزایر تقریبا در فاصله برابر از دو کشور قرار دارند و در مثلث غربی تنگه هرمز.

از ابوموسی تا ساحل دبی و راس الخیمه نزدیک به 70 کیلومتر است.سپاه یک پایگاه و زراد خانه عظیم نظامی در ابوموسی مستقر کرده است که قادر به نابودی یک شهر و یا شاید یک کشور کوچک می باشد.

گستره وسیعی از موشکها با سرهای جنگی خوشه ای(به قول عربا =عنقودیه) که هزاران بمبلت را شامل می شوند و هر کدام یک منطقه چند صد متری را به آتش می کشد.

یک پایگاه مجهز دریایی با ده ها فروند شناور موشک انداز و کاملا مسلح

و تفنگداران زبده دریایی که بهترین آموزشهای رزمی را گذرانده اند و هزاران بسیجی گردان های ویژه هوابرد و امام حسین به سرعت قابلیت ادغام با آنها را دارند.

پایگاه هوایی بندرعباس نیز قادر است با قرار دادن چندین فروند اف 14 و میگ 29 و سوخو های بمب افکن
یک دژ پشتیبانی تمام عیار باشد.

و اما صحنه نبرد(فرض 1)

نیروهای اماراتی با استفاده از حمله امریکایی ها به ایران اوضاع را مناسب دیده با چندین شناور و اف 16 های خود از اسکله دبی و ابوظبی به سمت جزیره حمله ور می شوند.

ایران به شدت درگیر است موشک های ساحل به دریای ایران در دسته های چند تایی به سوی ناوهای امریکایی پرتاب می شوند چندین ناو و ناو هواپیمابر صدمه می بینند.
خبر به پنتاگون می رسد.دستور پشتیبانی هوایی از پایگاه های ترکیه عراق و کویت صادر می شود.
اف 16 ها مشغول بمباران هستند و بی 52 ها نیز از راه می رسند.
گردان های استشهادی و مخفی در بحرین و امارات و قطر و عربستان جنگ شهری را آغاز می کنند.
حزب الله موشکباران اسراییل را از سر می گیرد.حماس غزه را به هم میریزد.

شیعیان کویت عربتان و بحرین اوضاع این کشورها را بحرانی میکنند.
امیر عبدالله شاه عربستان وضعیت فوق العاده اعلام می کند.
چندین موشک دوربرد ایران به قطر-بحرین-کویت-عربستان شلیک می شود.

خطر جنگ جهانی نزدیک است رییس جمهور امریکا با احاله پروند به شورای امنیت درخواست قطعنامه اتش بس می کند.
دستور ترک مخاصمه به نیروهای دو طرف درگیر اعلام می شود.

ولی ابوموسی همچنان در اشغال امارات است.
ایران 48 ساعت به امارات مهلت میدهد از جزیره خارج شود.
امارات که ایران را به دلیل خسارات وارده ضعیف می پندارد توجهی نمی کند.

در یک فتوای جهاد هزاران ایرانی به سمت خلیج فارس گسیل داده می شوند.قایق های سپاه از استتار خارج می شوند و همه مهدی گویان به سمت جزیره حمله ور می شوند.
نیروی هوایی سپاهبا خروج موشک ها از سوله های مخفی پرتاب صدها موشک زمین به زمین را به دبی و ابوظبی اغاز می کند.

آل نهیان و آل مکتوم با لباس زنانه به عربستان می گریزند.

شعله های اتش از جای جای دبی و ابوظبی به آسمان برمیخیزد.

بسیجیان و پاسداران و تفنگداران دریایی ارتش ابوموسی را از چهار طرف محاصره می کنند.
سربازان اماراتی اشغالگر مبهوت و متحیر بی هدف شلیک می کنند.
قایق های سپاه واحد های اماراتی را از ساحل با مینی کاتیوشاهیشان گلوله باران میکنند.
صدها متجاوز تارومار میشوند.
از ستاد کل دستور حمله نهایی صادر می شود .ایرانیها از همه طرف به جزیره هجوم می اورند.
و5000 اماراتی را به اسارت در می اورند.
پرچم مقدس ایران مجددا بر فراز کوه 137 متری حلوا بر اهتزاز در می اید و پرچم امارات به اتش کشیده می شود.
رادیو و تلویزیون با قطع برنامه های عادی خود توسط گوینده معروف محمد رضا حیاتی اعلام می کند.

ملت ایران توجه فرمایید-ملت ایران توجه فرمایید.

ابوموسی جزیره خون آزاد شد.

اشک شوق بر چشمان گوینده خبر جاری می شود.ملت شادمانانه به خیابان ها می ریزند و جشن و پایکوبی در جای جای ایران برقرار است.
کشورهای عرب خلیج فارس تمامی خسارات جنگی ایران را تقبل می کنند و بازسازی آغاز می شود.

.وایران باز هم سرفراز می ماند.

اگر سر به سر تن به کشتن دهیم به از انکه میهن به دشمن دهیم
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

درود بر میلاد عزیز.
ما نخواهیم گذاشت وجبی از خاک وطنمان به دست اعراب سوسمارخور بیفتد.
توان دفاعی ایران را با غیرت و مردانگی و شجاعت و دلهای دریایی جمع بزنید و به توان سرشت اهورایی برسانید تا ببینید ایران و ایرانی چه قدرت بی مثالی دارد.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ميلاد عزيز اين مسايل رو جدي نگير. امارات هرگز به ايران حمله نميکنه. نه اين که نخواد. توانش رو نداره
امارات اصلا در حد و اندازه اين حرفا نيست. ممکنه در ضربه اول يه غلطي بکنه ولي در ضربه بعدي کل اقتصادش ويران ميشه. پايه هاي اقتصاد امارات بر پايه گردشگري خارجيه. اگر جنگي در بگيره و احيانا موشک هاي ايران( اعم از کوتاه برد و ميان برد) در خاک امارات و به ويژه شهري مثل دبي فرود بياد سرمايه ها از امارات بيرون کشيده ميشه و امارات بر ميگرده به 50 سال پيش.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

بحث جدي يا شوخي گرفتن اين حرفها نيست.

ميخواستم بگويم که بدانيد در مخيله اين اماراتي ها چه چيز ها که نمي گذرد.

سايتهايشان که مملو از اينگونه اراجيف است.

کل نيروهاي مسلح امارات را جمع کني

نيروهاي مسلح مستقر در کهگيلويه و بوير احمد هم قادر به شکستشان خواهند بود.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

بزار مسلمان با مسلمان بجنگد .........
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

الهاق در شرق ، افقانستان و تاجيکستان

فدراتيو در قرب ، کردستان عراق و ترکيه و ايالت بقداد و بسره

اشقال در شمال ، قفقاز و ترکمنستان

تسخير در جنوب، کويت قتر امارات بهرين عمان

ما در برابر مردم و تاريخ مسيوليم

آيا مردم از ما نميپرسند برای چه 8 سال جنگ کرديد؟

اتش تهرک بقا
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط aryah »

امارات جرات چنین کاری را در هر صورت ندارد زبرا با فرود اولین موشک ایران کل اقتصاد امارات فلج می شود و آنها حتی آب هم برای خوردن نخواهند داشت.
در صورت جنگ احتمالی ایران با امریکا (هرگز) یا حتی قبل از آن همه شیوخ امارات و خلیج فارس فرار را بر قرار ترجیح می دهند.
این اراجیف فقط مصرف داخلی برای آنها دارد.
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

aryah نوشته شده:امارات جرات چنین کاری را در هر صورت ندارد زبرا با فرود اولین موشک ایران کل اقتصاد امارات فلج می شود و آنها حتی آب هم برای خوردن نخواهند داشت.
در صورت جنگ احتمالی ایران با امریکا (هرگز) یا حتی قبل از آن همه شیوخ امارات و خلیج فارس فرار را بر قرار ترجیح می دهند.
این اراجیف فقط مصرف داخلی برای آنها دارد.

اقتساد امارات برای چند وقت فلج ميشه ؟

يادمون باشه که عراق 3 هفتی اشقال شد

داستانهای روز موعودی ريشه يهودی داره
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

كيارش نوشته شده:بزار مسلمان با مسلمان بجنگد .........

کیارش دشمن ، دشمن هست ! حالا می خواد مسلمان باشه یا هر کوفت دیگه ای
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

Mohammad 1985 نوشته شده:
كيارش نوشته شده:بزار مسلمان با مسلمان بجنگد .........

کیارش دشمن ، دشمن هست ! حالا می خواد مسلمان باشه یا هر کوفت دیگه ای

البته من با این جنگ خیالی که درگرفت و تموم شد و ما دوباره جزیره رو پس گرفتیم کاری ندارم ولی چون صحبت به دشمن رسید می خوام یک مطلبی رو یاد آوری کنم. در جنگ ایران و عراق ما در برابر ارتش متجاوز و بی رحمی قرار گرفتیم که فقط از سلاح اتمی استفاده نکرد اون هم به دلیل این که نتونست به اون دسترسی پیدا کنه .

اگر به بافت جمعیتی عراق دقت کنیم می بینیم که اکثریت مسلمان و شیعه هستند . پس می توانیم استنتاج کنیم که بدنه ارتش عراق ( با رده های بالا کار ندارم) شیعه بودند. من حتی یادم می یاد یک فیلم دیدم که چند تا سرباز عراقی که خودشون رو می خواستند تسلیم کنند دست یکی از اونها یک عکس حضرت علی خیلی بزرگ و قاب شده بود که من فکر کردم تو اون شلوغی و تیر اندازی اینها این عکس رو از کجا آوردن ؟ تنها چیزی که به فکرم رسید این بود که حتما از سنگر های خودشون!

می شه این مسئله رو تا حدی توجیه کرد که به زور اومدن به جنگ که دور از ذهن نیست چون دیگه همه می دونند صدام چه انسان پلید و شریری بود ولی در یک جمله می خوام خلاصه کنم

چه فرقی می کنه کسی که چشم به آب و خاک و ناموس ما داره و به سرزمین ما تهاجم نظامی می کنه چه ملیت دین مذهب و زبونی داره؟
من نفرت نسبت به ایران و ایرانی ها رو از طرف کسانی که خیلی روان فارسی صحبت می کردند دیدم و به شخصه تجربه کردم (خیلی تلخ)

کیارش جان اگر منظور شما این است که عامل سومی مسلمون ها رو به جون هم بندازه تا مثلا تئوری "بگذار ویتنامی با ویتنامی بجنگد" تکرار بشه خوب دیگه این از زرنگی اون کشور یا حوضه تمدنی هست . اون مسلمونا باید پاشون رو پوست موز نره.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

دوستان به نظر من کيارش متوجه اشتباه خودش شده است.نيازي به اين بمباران رواني عليه کيارش نيست.

خود من از اين جمله که بگذار مسلمان با مسلمان بجنگد تعجب کردم.از کيارش باسواد و تحصيلکرده بعيد بود.

متعرض به خاک ايران چه صهيونيست چه يهودي چه مسيسحي چه مسلمان و چه حتي شيعه 12 امامي

متجاوز محسوب مي شود و هر کس که خود را ايراني مي داند بايد روبرويش بايستد.

نکته آخر ما "ايراني مسلمان هستيم نه مسلمان ايراني"

به جمله آخر خوب دقت کنيد.
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mortezaf »

دوستان خودتون رو ناراحت نکنید این عرب بی ریشه فیلمای جیزم باند زیاد نگاه کرده یه لحظه خودشو بقیه عربای آشغالو تیم 007 دیده فکر کرده ایرانم دکورای هالیوده که هر غلطی دلشون خواست بکنن
قفل شده

بازگشت به “ادوات دريايي”