"پيتر نويرورر" يکي از مربيان کهنهکار آلماني که به تازگي سرمربيگري تيم دسته دومي دويسبورگ را برعهده گرفته، "يورگن کلينزمن" سرمربي پيشين تيم ملي آلمان و مربي کنوني بايرن مونيخ را پردرآمدترين کارآموز جهان فوتبال ميداند
نويرورر که در گذشته سکان هدايت تيمهايي همچون بوخوم و هانوفر را در اختيار داشته و مدت زيادي نيز سرمربي وحيد هاشميان بوده، در گفتوگويي که در پايگاه اينترنتي ورزشي "spox" منتشر شد، به بحث درخصوص مسائلي از جمله فعاليت يورگن کلينزمن در باشگاه بايرن مونيخ پرداخت.
او در اين گفتوگو اظهار داشت:يورگن کلينزمن شانس زيادي آورد.اگر من هم جاي او بودم،پيشنهاد سرمربيگري بايرن مونيخ را ميپذيرفتم. اين باشگاه از بهترين کادر رهبري در بوندسليگا برخوردار است، اما بايد قاطعانه و با صراحت بگويم که از ديد من، کلينزمن پردرآمدترين كارآموز دنياي فوتبال است.
نويرورر که در دو سال گذشته از صحنه مربيگري دور بوده،بر داشتن رابطه خوب با کلينزمن تأکيد کرد، اما در عين حال افزود:اگر فردا از من بپرسند که آيا حاضرم در ازاي دريافت چندين ميليون، مربيگري "تايگر وود" گلفباز معروف آمريکايي را برعهده بگيريم، من هم خيلي زود قبول خواهم کرد. در اين مورد نه من، بلکه آنهايي که اين پيشنهاد را به من کردهاند، حماقت به خرج دادهاند.
منبع:برنا