ميلاد عزيز فيلم ها رو ديدم. دستت درد نکنه.
راستي يه چيزي رو يادم رفته بود تو تاپيک قبلي بگم. اون رد سفيد رنگ رو هر هواپيمايي ميتونه ايجاد کنه. حتما نبايد جنگي باشه. مطمئنيد اين هواپيما مسافري نبوده. در اين جور مواقع فقط رفتار يک جنگنده ميتونه نشون بده جنگنده است يا مسافري. اگر هواپيما گردش هاي سريع داشته باشه يا اقداماتي رو انجام بده که انجام بده که نشون بده اين هواپيما مسافري نيست ميشه تا حدودي به اين امر باور داشت که اين هواپيما جنگنده است.
خود من هم با اين دود سفيد رنگ سابقه اشنايي دارم. اولين بار در شهري که متولد شدم اين ردها رو ديدم. براي ديدن فاميل رفته بوديم به قزوين و داشتم با يکي از اقوام تو خيابان قدم ميزدم که 4 تا از اين دود ها رو ديدم که با فاصله زيادي از هم حرکت ميکنند. بعد از مدتي ديدم هي به هم نزديک شدند و اخر سر در يک فورميشن 4 فروند قرار گرفتند.
مورد بعدي در کردستان بود که توضيحاتش رو به همراه عکس ها در اين تاپيک گزاشتم:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=48234
بعد از اون دم غروب زياد به اسمون تهران نگاه ميکنم و اين رد ها رو ميبينم ولي فاصله خيلي زياده و نميشه تشخيص داد مسافريه يا نظامي.
راستي يه توصيه: بهتر زمان براي شکار اين جور عکس ها در زمان غروب افتابه. اين رو خودم به شخصه تجربه کردم. راستي اگه يه تلسکوپ يا دوربين قوي داشته باشي ميتوني نوع جنگنده رو تشخيص بدي. اگه تو خونه داري گوش به زنگ باش تا شايد بتوني نوعش رو هم مشخص کني