حمله امارات به جزيره ابوموسي
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
از مدیر سایت و بقیه مدیران بخش معذرت ویژه ای بابت این پست دارم که با خودم قول گذاشته بودم فقط پست های علمی بگذارم ولی ایندفعه دلم نشد بدون پاسخ تایپیک های دوستان جدید سایت را رها کنم.
گاهي وقت ها من نمي دانم دوستان چه علاقه اي به نوشتن رمان هاي تخيلي در قسمت ادوات نظامي دارند.
به خدا جاي اين تايپيک ها در قسمت داستان هاي کوتاه است
البته براي فيلنامه هم بد نيست.
آخر گفتگو چت با يک نفر که معلوم نيست کي و کجا است مي شود منبع براي طرف اين همه نقشه؟!!!!!!(کجا هستند دکترين نظامي ايران بيايند آموزش ببينند)
يک سوال؟(با توجه به خيالاتي بودن تايپيک)
فرض بگيريم ايران توسط دولتي شبيه دولت سکولار ترکيه اداره ميشود و ناسيوناليسم همه گل کرده است.
در اين هنگام لشکر حضرت مهدي قصد آزادسازي ايران را دارند.
شما کدام طرفي هستيد؟( ايراني مسلمان يا مسلمان ايراني)
گاهي وقت ها من نمي دانم دوستان چه علاقه اي به نوشتن رمان هاي تخيلي در قسمت ادوات نظامي دارند.
به خدا جاي اين تايپيک ها در قسمت داستان هاي کوتاه است
البته براي فيلنامه هم بد نيست.
آخر گفتگو چت با يک نفر که معلوم نيست کي و کجا است مي شود منبع براي طرف اين همه نقشه؟!!!!!!(کجا هستند دکترين نظامي ايران بيايند آموزش ببينند)
نکته آخر ما "ايراني مسلمان هستيم نه مسلمان ايراني"
يک سوال؟(با توجه به خيالاتي بودن تايپيک)
فرض بگيريم ايران توسط دولتي شبيه دولت سکولار ترکيه اداره ميشود و ناسيوناليسم همه گل کرده است.
====خدا=====-ايران-محمد-علي------------مهدي----------------پدر-مادر-کوروش بزرگ-زيردريايي

هیهات منا الذلة

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Sardar نوشته شده:گاهي وقت ها من نمي دانم دوستان چه علاقه اي به نوشتن رمان هاي تخيلي در قسمت ادوات نظامي دارند.
يک سوال؟
فرض بگيريم ايران توسط دولتي شبيه دولت سکولار ترکيه اداره ميشود و ناسيوناليسم همه گل کرده است.![]()
====خدا=====-ايران-محمد-علي------------مهدي----------------پدر-مادر-کوروش بزرگ-زيردريايي
1.کاش همه مثل شما خوش خیال بودند و همه چیز را خیالی می پنداشتند.
مرد مومن شب و روز عربا تو سایتاشون چپ و راست دارن از این حرفا میزنن-(جزر ثلاث المحتلة الاماراتية)جزایر سه گانه اشغالی امارات
2.دانش اون فرد هم در زمینه علوم نظامی دریایی خوب بود و حتی فرماندهان درجه دو نظامی ما را نیز می شناخت!!!
3.دکترین نظامی چه ربطی داره به این تاپیک-ولی اگر در این مملکت کاره ای بودم بلایی صد ها برابر بدتر سر متجاوزان اماراتی در می آوردم این نقشه ای که عرض کردم که چیزی نیست.
4.در اندیشه من تغییری به وجود نخواهد آمد-من ابتدا ایرانی ام و سپس مسلمان شیعه 12 امامی منتظر ظهور حضرت
ایرانیت خود را باعث افتخار می دانم.شیعه بودن خود را نیز افتخار می دانم.
1.خدا2.ایران3.محمد4.علی5.مهدی6.پدر7.مادر8.کوروش بزرگ9.زیردریایی
8مورد اول سمبل ها و اعتقادات من به ترتیب هستند و نهمی آرزویی که به آن نرسیدم.
این وری اون وری یعنی چه دیگه؟
بی

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
ن وری اون وری یعنی چه دیگه؟
يعني با لشکر حضرت مهدي همراه حق(خداوند با مهدي است) بر عليه ظلم(ايراني که فرضا زير تسلط سکولارهاست) مبارزه خواهيد کرد يا به خاطر غرق در ناسيوناليسم مقابل حق قرار مي گيريد؟
مسلمان ايراني با حق است به دور از تعصبات ملي.در درجه اول حق براي او سرمشق است و بعد آن ميهن دوستي.
يا اينکه به مانند ايراني مسلمان ايران بر همه چيز اولويت دارد حتي بر حق؟
اگر براي شما خداوند اولويت دارد و مسلمان هستيد آنگاه مي شويد مسلمان ايراني.
ولي اگر براي شما ايران اولويت دارد و بعد آن خدا و دين آنگاه شما را ايراني مسلمان خطاب مي کنند.
هیهات منا الذلة

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Sardar,
تفاوت فکري من و شما بسيار زياد است آن به هزارويک دليل.
يادت باشد اگر ايران نباشد من و شما نيز نيستيم و طبيعتا مسلمان ايراني نيز نخواهد بود.
نمي خوام بحثو فلسفي کنم.
اگر خواستي بيا پي ام.
يک مورد ديگه اينکه تمام نکاتي رو که در پست قبلي بش اشاره کردي در پست قبليم جواب دادم و متوجه شدي که انسان متوهم و متخيلي نيستم.
بالغ بر 50 تحليل نظامي در اين سايت نوشته ام.ادعايي ندارم ولي اگر به دقت بخوانيشان مي بيني که موشکافانه به بررسي تجهيزات نظامي ايران و خصوصا نيروي دريايي ايران پرداخته ام.
و کاملا معقولانه افق دور ايران در برابر تهديد هاي نويني که ميهن عزيزمان را با خطرات بالقوه مواجه خواهد ساخت بررسي کرده ام.
از پيدا کردن دوست جديدي مثل شما نيز خوشحالم در اين سايت با بيش از 40 نفر درگير بحثهاي شديد شدم ولي بعد از دو سه بار بحث همگي به نزديک ترين دوستان تبديل شدند. و فهميدند که من روي هوا حرف نمي زنم.
گفتيد دوست جديد سايت.من چندان هم جديد نيستم دو سالي است که به سي سي مي آيم ولي قبلا حوصله مقاله نويسي نداشتم و سه ماهي است که تصميم به اين کار گرفته ام.
قبلا نيز همه چيز را دقيقا بررسي مي کردم ولي سکوت را جايز مي دانستم.
ولي الان معتقدم چيزهايي را که مي دانم بايد بگويم.
تفاوت فکري من و شما بسيار زياد است آن به هزارويک دليل.
يادت باشد اگر ايران نباشد من و شما نيز نيستيم و طبيعتا مسلمان ايراني نيز نخواهد بود.
نمي خوام بحثو فلسفي کنم.
اگر خواستي بيا پي ام.
يک مورد ديگه اينکه تمام نکاتي رو که در پست قبلي بش اشاره کردي در پست قبليم جواب دادم و متوجه شدي که انسان متوهم و متخيلي نيستم.
بالغ بر 50 تحليل نظامي در اين سايت نوشته ام.ادعايي ندارم ولي اگر به دقت بخوانيشان مي بيني که موشکافانه به بررسي تجهيزات نظامي ايران و خصوصا نيروي دريايي ايران پرداخته ام.
و کاملا معقولانه افق دور ايران در برابر تهديد هاي نويني که ميهن عزيزمان را با خطرات بالقوه مواجه خواهد ساخت بررسي کرده ام.
از پيدا کردن دوست جديدي مثل شما نيز خوشحالم در اين سايت با بيش از 40 نفر درگير بحثهاي شديد شدم ولي بعد از دو سه بار بحث همگي به نزديک ترين دوستان تبديل شدند. و فهميدند که من روي هوا حرف نمي زنم.
گفتيد دوست جديد سايت.من چندان هم جديد نيستم دو سالي است که به سي سي مي آيم ولي قبلا حوصله مقاله نويسي نداشتم و سه ماهي است که تصميم به اين کار گرفته ام.
قبلا نيز همه چيز را دقيقا بررسي مي کردم ولي سکوت را جايز مي دانستم.
ولي الان معتقدم چيزهايي را که مي دانم بايد بگويم.
بی

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
و باز هم بحث .....!
اميدوارم ادامه نديد
اميدوارم ادامه نديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد