مراحل ایجاد یک وبلاگ بر روی هاست شخصی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

مراحل ایجاد یک وبلاگ بر روی هاست شخصی

پست توسط H@med »

تصویر 

ممکن است که شما هم از جمله افرادی باشید که مدت ها در وب سایت هایی که خدمات رایگان وبلاگ می دهند، مانند بلاگفا و یا بلاگر، مشغول وبلاگ نویسی بوده اید. استفاده از این نوع سایت ها به منظور وبلاگ نویسی برای شروع، ایده ی بدی نیست اما بعد از یک مدت اگر به این موضوع پی بردید که واقعن قدرت وبلاگ نویسی دارید، بهتر است مستقل شده و یک وبلاگ کاملن شخصی را راه اندازی کنید. مراحل ایجاد یک وبلاگ بر روی هاست شخصی، کاملن ساده است که در ادامه باهم به مرور آن می پردازیم. امیدوارم برای دوستانی که تازه قصد دارند به جمع ما وبلاگ نویسان بپیوندند مفید واقع شود.

قبل از هر کاری شما نیاز به هاست و دامین شخصی دارید. برای این کار می توانید به یکی از ISP های اطرفتان مراجعه کنید و یا کمی در اینترنت به جست و جو بپردازید. معمولن برای راه اندازی یک وبلاگ با مقدار مناسبی فضا، سالانه چیزی در حدود 50 هزار تومن باید هزینه کنید. که البته اگر کمی حرفه یی تر شوید می توانید به وسیله ی گرفتن تبلیغات این هزینه را نه تنها جبران کنید، بلکه به سود هم برای خودتان تبدیل کنید. برای انتخاب هاست معمولن گزینه های متعددی پیش رو خواهید داشت که جایی برای توضیح آن در این پست نیست. فقط می توانم این توصیه را به شما کنم که دور هاست های ویندوز را اکیدن خط بکشید. هر چه قدر هم که به شما مزایا بدهند، مرتکب چنین اشتباهی نشوید. این وبلاگ یک سال بر روی هاست ویندوز بود( و تا چند روز آینده هم خواهد بود) و پدر من را رسمن در آورد!

حالا شما یک دامین و مقدار کافی هاست در اختیار دارید. اکنون چه باید بکنید؟
هم اکنون شما باید به دنبال یک سیستم مدیریت محتوا ی ( [External Link Removed for Guests] ) خوب، مطابق با نیاز های خودتان باشید. CMS برنامه ای است که به شما امکان مدیریت وبلاگتان ( در این مثال) را می دهد. دقیقن شبیه قسمت مدیریت وبلاگتان در سیستم هایی چون بلاگفا. CMS های زیادی هم اکنون وجود دارند و حتی هر کسی که برنامه نویس باشد می تواند یک CMS برای خودش بنویسد. حتی ممکن است از جایی که هاست خریداری کردید به شما پیشنهاد فروش یک CMS هم شده باشد. اگر چنین است گول نخورید. معمولن چیزی در حدود صد هزار تومن برای CMS از شما میگیرند اما به اندازه ی هزار تومن هم برای شما کار نخواهند کرد! وقتی CMS های فوق العاده پر قدرت و رایگانی وجود دارد دیگر چه نیازی به خرج اضافه هست؟

[External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] دو سیستم مدیریت محتوای بسیار پرقدرت و معروف برای وبلاگ نویسی هستند. می توانید از هر کدام این گزینه های که خواستید استفاده کنید. بنده خودم تا الان با مووبل تایپ کار نکرده ام ولی خب تعریف های خوبی ازش شنیده ام. اما با وردپرس کاملن آشنا هستم.وردپرس تمام وبلاگ های من با قدرت فوق العاده ی وردپس کار می کنند. به شما هم توصیه می کنم به جمع صد ها میلیون نفری بپیوندید که از این سیستم مدیریت محتوای بی نظیر استفاده می کنند. وجود قالب های بسیار زیاد، [External Link Removed for Guests] های متنوع و کاربردی، راحتی در کار و ارتقا به نسخه های بالاتر از جمله مزایای بیشمار این CMS می باشد.

نصب این سیستم مدیریت محتوا بسیار ساده است. ابتدا از اینجا آخرین نسخه ی آن را دانلود می کنید و بعد از آنکه از حالت فشرده آن را خارج کردید، بر روی هاست خودتان آپلودش کنید. طریقه ی کامل نصب وردپس را می توانید از [External Link Removed for Guests] مشاهده کنید. اگر بعد از گشت و گذار در سایت [External Link Removed for Guests] باز هم مشکلی بود، مطرح کنید.

هم اکنون شما دارای یک وبلاگ شخصی هستید! به همین راحتی. اگر می خواهید قالب وبلاگتان را عوض کنید سری به [External Link Removed for Guests] بزنید. اگر هم خودتان می توانید قالب ها را فارسی سازی کنید می توانید از این [External Link Removed for Guests] استفاده کنید. پلاگین های متعدد این CMS را هم از [External Link Removed for Guests] می توانید پیدا کنید.

دوستان حتمن اطلاع دارند ظاهر قسمت مدیریت وردپرس در نسخه ی 2.5 به کل تغییر کرده است. به نظر من این تغییرات زیاد جالب نبوده است. اگر شما هم با من هم عقیده هستید می توانید از این [External Link Removed for Guests] استفاده کنید که مخصوص نسخه ی 2.5 به بالا است و قسمت مدیریت را بسیار زیبا تر می کند.

بروید اولین پست را در وبلاگ شخصیتان بنویسید و کلی کیف کنید! :grin:

منبع: [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط elham1977 »

من ميخوام دقيقا يه سيستمي داشته باشم تو سايت خودم مثل بلاگفا. ورو پرس اون شکلکها رو نداره ! من چيکار کنم؟ :?
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: مراحل ایجاد یک وبلاگ بر روی هاست شخصی

پست توسط Solver »

,

میتونید براش تعریف کنید. یا به صورت پیوندی کار کنید. :D
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست