اسکولاري : صعود چلسي قطعي است

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

اسکولاري : صعود چلسي قطعي است

پست توسط bahmanwolf »

" لوييز فيليپه اسکولاري " سرمربي تيم فوتبال چلسي همچنان اطمينان دارد که تيمش به رغم تن دادن به يک تساوي يک بر يک در برابر بوردو مي تواند در نهايت به مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا صعود کند.

اين سرمربي برزيلي 60 ساله گفت: اگر ما نتوانيم در خانه کلوژ را شکست دهيم ، من نيز ممکن است به کشورم برزيل بازگردم.

وي افزود: صعود در چنگ ما است ولي ما نياز به پيروزي در آخرين بازي داريم . با بازيکناني که در اختيار داريم شانس ما براي مغلوب کردن کلوژ 75 درصد است.

کارت قرمز فرانک لمپارد نيز نقطه سياهي براي چلسي در شبي بود که نشان مي داد همه چيز براي اسکولاري و شاگردانش طبق برنامه پيش نرفته است.

اسکولاري گفت: گرفتن يک کارت قرمز به معناي آن است که من در بازي بعد يک بازيکن را در اختيار نخواهم داشت. پنج دقيقه آخر آنان بيشتر فشار آوردند چرا که ما يک بازيکن کمتر داشتيم ولي من بعدا با بازيکنان در اين مورد صحبت خواهم کرد.

لمپارد نيز از اخراج خود متاسف و معتقد بود که تاحدي بايد داور را به دليل نشان دادن هشت کارت زرد و يک قرمز به بازيکنان مورد ملامت قرار داد.

در همين حال ، " لورن بلان " سرمربي بوردو از اينکه تيمش توانسته است پس از شکست تحقير آميز چهار بر صفر از چلسي در لندن در ماه سپتامبر غرور خود را بازيابد ابراز خوشحالي کرد.

منبع: ایرنا
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”