گاهی بساط عشق خودش جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجو می شود
.
پس از حضور 5 ساله در جنگ
پس از شرکت در 11 عملیات
پس از تحمل 12 سال تخت جانبازی و عدم حرکت
پریدن جای تعجب ندارد
روز دوشنبه محمد پرید تا بگه هنوز فرصت پریدن هست و هنوز اعتقاد به پریدن داره
[External Link Removed for Guests]
تنها کسی بود که با این همه درد و مشقت نه دنبال مزایا رفت و نه لب به شکایت گشود
تنها کسی که بعد از پریدنش می خواستند کالبد شکافیش کنند تا باورشون بشه که جانبازه
می خواستن از کسی که توی این همه سال هیچ مزایایی رو از بنیاد نگرفته یک جوری بی سر و صدا کارش رو تموم کنند تا آبروشون نره
بقیه اش رو بعدا میگم
شهادت قسمت ما می شد ای کاش.....محمد هم رفت ... و ما ....
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
شهادت قسمت ما می شد ای کاش.....محمد هم رفت ... و ما ....
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
APQ120 نوشته شده:شهيد محمد اشرفي قهي (خسروي)
پس از تحمل 22 سال ترکش در نخاع، 12 سال فلج مطلق از گردن به پائين، تني آغتشته به گازهاي سمي رژيم صدام، در سن 41 سالگي به ديدار حق شتافت.
سلام دوست عزيز
چطوري ميشه از اين آقايون اطلاعاتي كسب كرد ..؟آسايشگاه جانبازان قطع نخاع كجاست؟مخصوصا كساني كه نميتونن حرف بزنن...ميخوام با بستگانشون يا پرستاراشون صحبت كنم
-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
arashghir,
هم وطن گرامي، من اين شهيد گرانقدر را دورادور مي شناختم. (با برادر ایشان دوست هستم) متاسفانه همان طور که کیارش نوشته اند، مجوز دفن پیکر ایشان در قطعه شهدا صادر نشد زیرا این شهید گرامی سالها پس از اتمام جنگ دچار عوارض گازهای شیمیایی و حرکت ترکش به سمت نخاع گشتند. عوارض برخی از گازهای شیمیایی برای همیشه در بدن می ماند اما به یکباره و سالها پس از تماس ظاهر می شود.
هم وطن گرامي، من اين شهيد گرانقدر را دورادور مي شناختم. (با برادر ایشان دوست هستم) متاسفانه همان طور که کیارش نوشته اند، مجوز دفن پیکر ایشان در قطعه شهدا صادر نشد زیرا این شهید گرامی سالها پس از اتمام جنگ دچار عوارض گازهای شیمیایی و حرکت ترکش به سمت نخاع گشتند. عوارض برخی از گازهای شیمیایی برای همیشه در بدن می ماند اما به یکباره و سالها پس از تماس ظاهر می شود.
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار