JavadRadical نوشته شده:اگه اجازه بديد منم وارد بحث بشم
من فكر ميكنم بزرگترين تحديد ناوگان دريايي ما ضعف سيستم هاي پدافند هوايي اونهاست![]()
تاجايي كه من ميدونم موشك SA-N-9 نمونه دريايي موشك SAM-15 يا همون موشك تور ام 1 هست . .
علاوه بر اين اين ناوشكن نيازمند 2 دستگاه توپ ولكان ( گاتلينگ ) 20 ميلي متري با نواخت تير حداقل 7000 گلوله اورانيومي و تنگستن در دقيقه با سيستم هدايت راداري-اپتيكي و يا راداري-ليزري در دو طرف بدنه براي حفاظت ناوشكن از اطراف در مقابل موشكهاي ضد كشتي هست .
اين شناورها حتما بايد مجهز به سيستم هاي جنگ الكترونيك پيشرفته باشن![]()
.
درگيري بين نيروي دريايي هميشه قهرمان ارتش جمهوري اسلامي ايران و نيرو هاي امريكايي در عمليات اخوندك و اراده ...
ثابت كرد كه علت شكست ما ضعف در پدافند و پشتيباني هوايي يگانهاي دريايي بود .
با سپاس از توضیحات خوب شما و همچنین شرکت شما در بحث .
اگر به دو عکسی که قرار دادم به خوبی توجه کنید می بینید که تسلیحات احتمالی و قطعی قرار گیرند روی ناوشکن جماران در این نسل و نسل های آینده اش حتی از بعضی مواردی که شما فرمودید قدرتمتد تر و مرگبار تر هستند.
به جنگ الکترونیک در ارتش و سپاه اهمیت ویژه ای داده می شود و دانشگاه شریف و مالک اشتر طرحهای بی نظیری همراه با شرکت صاایران اجرا کرده اند.
به نکته اصلی اشاره کردی ضعف پدافند هوایی.(جانا سخن از دل ما می گویی)دقیقا با سیستم موشکی ضد هوایی نصب شده روی جماران این مشکل به حداقل رسیده است.
در صورت بروز حالت جنگی نیز اتفاقات تلخ زمان جنگ تکرار نخواهد شد و تدابیری ابتکاری اندیشیده شده است که ان حوادث تکرار نشود.
باید از تازیخ درس گرفت که خوشبختانه گرفته ایم ولی به قیمتی گزاف وتلخ.
سیستم یاخونت را بیشتر مورد بررسی قرار دهید تا به کارایی بی نظیر ان بیشتر پی ببرید.
من انگلیسی عالی ندارم ولی در ترجمه ضمنی و تقریبا نصفه و نیمه متوجه عمق توجه خارجیها به ناوشکن جماران شدم.
با توجه به اینکه به زبان انگلیسی تسلط فوق العاده ای دارید به سایتهای تخصصی مراجعه کنید.
با سپاس دوباره

) و در كليپ ديگري همون ناوچه در عرض چند ثانيه تعداد بسيار زيادي دودزا رو به اطراف پرتاب كرد و تغريبا خودش رو غرق در ابر غليظ كرد كه احتمال ميدم اين كار براي مقابله با قفل ليزري يا سيستم هاي اپتيكي باشه
. چرا ايران چنين تجهيزاتي رو روي شناورهاي نظامي خودش نصب نكنه ؟!