به کمک شما احتیاج دارم. خواهش میکنم نظر بدید.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

به کمک شما احتیاج دارم. خواهش میکنم نظر بدید.

پست توسط taztazoooon »

یکی از اقوام من مهندس مکانیکه و قصد داره به کمک دوستان و مهندسان دیگر سلاحی رو طراحی کنه و جایگزین اون ژ3 های و کلاش های داغون ایران کنه . از من خواست که تو این سایت نظر سنجی کنم ببینم شما با این طرح موافقید یا نه؟

مشخات :

کالیبر 7.62 در 61 (کل گلوله) و پوکه ای به قطر 11 میلی متر در 47 میلی متر با نیمی از پوکه پر از باروت.

ابعادی همانند سلاح مک 10 اینگرام. باقنداق کشویی.

سرعت شلیک 200 گلوله در ثانیه و لوله ای به درازی 30 سانتی متر با خان های راست به چپ .

گلنگدن در سمت راست و بدون استفاده از گاز باروت (حالا من نمیدونم چتور میخواد بدون گاز باروت سلاح اتوماتیک طراحی کنه. شاید با استفاده از لگد خود گلوله گلن گدنش عقب و جلو میشه . نمی دونم چجوری) :?

گلوله با برد مفید 380 متر و برد نهایی 1.34 کیلومتر (یعنی در 1.34 کیلومتر اونور تر گلوله روی زمین میفته)

کل سلاح به وسیله ی پلاستیک عایق بندی میشه و هیچ رطوبطی وارد سلاح نمیشه.

تمام محاسبات بسیار سخت فیزیک و ریاضی لگد اسلحه انجام شده و لگدی یه کم بیشتر از کلاش داره.

وزن اسلحه 3.96 کیلو گرم.

اگه این فامیل ما اشتباهی کرده یا شما نظری دارید بیان کنید . باکمال تشکر. Good luck.

:m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a :m:a
We are nice and relax peoples
We are Iranian
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط padeshah »

با درود
در مورد اشتباهات احتمالي تا محاسبات را ندييديم نميتوانيم حرفي بزنيم اما اگر در بهترين حالت فاميل شما موفق بشه سه اشكال يا ابهام وجود داره
1_كاليبر 7،61 فكر نمي كنم كاليبر مناسبي باشه كاليبر استاندارد ناتو خيلي كمتره سه سال پيش تو مجله جنگ افزار مطلبي در مورد كاليبر استاندارد ناتو و مزاياي اون خوندم كه الان يادم نيست بايد تو ارشيوم نگاه كنم اگه بود مي نويسم
2_برد مفيد 380 متر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي كشوري مثل ما كه استخوان بندي نه تنها نيروي زميني كه كل توان نظاميش بر پايه سرباز استوار چنين سلاحي در چنين زمانه اي كه اكثر ادوات نظامي به رادار و حسگر و وسايلي از اين دست مجهزند به معناي تلفات وخسارات جبران ناپذيره چرا كه سرباز بايد براي هدف قرار دادن دشمن خودشو به فاصله 380 متري اون برسونه ......................................................................... الفاتحه.....
3_ لكدي يكم بيشتر از كلاش
بيشتر يعني چقدر آيا اون قدر هست كه عمل نشانه روي مشكل تر از كلاش بشه يا خستگي بيشتري از تيراندازي با اين سلاح نسبت به كلاش ايجاد بشه كه اگه اين طور باشه توجيحي براي ساخت وجود نداره
اميدوارم موفق باشيد
:razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

taztazoooon,

از محاسبات تخصصي اطلاع زيادي ندارم ولي اگر به سبکي کلاش نباشد چندان موقيت آميز نخواهد بود.

چون با کلاش و ژ3 کار کرده ام و نسبتا تيراندازي بدي ندارم مي گويم.

کلاش هنگام تيراندازي براي انسان چه چه ميزند و بسيار راحت است.اگر استخوان بندي کلاش را در نظر داشته باشد علي است.

ولي ژ3 مصيبته.بيش از حد گير مي کنه. سنگينه و خسته کننده. به مهارت نياز داره اگر وارد نباشي لگد تير اندازيش کتفو ميندازه.
ژ3 در ارتش اسلحه رسمي است و اکثر سربازا بش فحش ميدن.
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

taztazoooon جان
لطفا اين تاپيک رو هم نگاه کنيد :

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... &start=132
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط taztazoooon »

باید در مرد انتقادات دوست عزیزم گروهبان دو ((پادشاه)) بگم که سیاست های نظامی ایران با ناتو فرق داره و تا اونجا که اطلاع دارم ایران در ساخت سلاح هاش فقط از کالیبر 7.62 استفاده میکنه . ملی ناتو سلاح هاش رو با کالیبر 5.56 میسازه.

برد مفید کلاش 250 متره به نظر شما 380 متر کمه!!!! یعنی کسی که بیشتر از فاصله ی 380 متری باشه رو بیشتر از اندازه ی موچه میشه دید تا اینکه اونو زد ؟

من تا حالا با کلی سلاح شلیک کردم و اسلحه ای که بیشتر از کلاش خوش دست تر باشه رو ندیدم . این اسلحه یکم لگد بیشتری نسبت به کلاش داره و هنگامی که با اون شلیک میکنید یکم اسلحه به سمت بالا میره.یخورده بیشتر از کلاش . درضمن میخاییل کلاشینکف خیلی مخ بود که تونست 1650 ژول انرژی لگد سلاح رو اینقدر کاهش بده و این طور که فامیل ما میگه لگدش یکم بیشتر از کلاشه خیلی مخه که تونسته لگد رو اینقدر کاهش بده . هر چی باشه از ام 16 که اندازه ی ژ3 لگد میزنه که بهتره. شما تا به حال با ام16 شلیک کردی.. داغونت میکنه!!!!!!
We are nice and relax peoples
We are Iranian
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

Re: به کمک شما احتیاج دارم. خواهش میکنم نظر بدید.

پست توسط سيالكوتي »

سلام البته ايران هم از كاليبر 5.56 استفاده مي كنه و نمونش همون خيبره و تفنگ ديگه ايي است كه اسمش يادم نيست و مهندسي معكوس از m-16 هست واين كه سلاح ها اكثرا به سمت بولپاپ شدن رفتند تا در كنار برد زياد حد اقل طول را داشته باشند و در طراحي سلاح هاي اينده اين امر نكته ي مهمي به حساب مي ايد[/ 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط Pars Man »

من فقط اسلحه ام 16 رو قبول دارم چون کاراییشو نسبه به اسلحه های انفرادی دیگه دیدم و خودم کار کردم
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

ایران تغییر رویه داده و از کالیبر 5.56 استفاده میکنه که یکی از دلائلش اینه در جنگ احتمالی نیروهای دشمن ما از این کالیبر استفاده میکنند به اضافه مزایای کامل کالیبر 5.56 که چشم هر ادم عاقلی رو باز میکنه...

در مورده طراحی سلاح هم همین الان بگم بهتره فامیلتون سعی خودش رو بکنه اما امیدی برای درست کردنش در ایران نداشته باشه

ما حتی برای تجهیز ژ3 هامون به مشکل برخوردیم و بودجه تامین نشد

ببین یه اصلی تو وزارت دفاع هست که اتفاقا همین دیروز شمخانی هم تکرارش کرد: چیزی که صرفه اقتصادی نداشته باشه ما تولید انبوه نمیکنیم

به ندرت شما میتونین چیزی تو ایران پیدا کنی که مرتبط به هوافضا و موشک نباشه! و صرفه اقتصادی پیدا کنه

اسلحه انفرادی هم یکی از اون هاست

ببین هزینه ساخت یه کلاش و نهایتا بهینه سازیش به مراتب کمتر از ساخت یه سلاح جدید یا بهینه سازی ژ3 های اشغال ایرانی هست
از طرف دیگه ایران میخواد در جنگ های نامقتارن از اسلحه استفاده کنه که اکثرا فاصله درگیری پائینه و نیاز به پشتیبانی اتش بالا داره و در ضمن لزوما نیروهای مدافع نباید وقت زیادی در امور نظامی گذاشته باشند و به نوعی سلاحی مثل کلاش یه سلاح ایده ال هست چون حتی یه بچه قنداقی! هم میتونه ازش به خوبی استفاده کنه منظورم اینه باید سلاحی باشه که هیچ نوع اموزش خاصی نخواد/
در مورده ژ توجه کنید مشکل از سلاح ژ3 نیست بلکه مشکل از اون مردمیه که هنگام انقلاب ریختند تو کارخونه تولید سلاح و تمامی نقشه ها رو سوزوندند یا بقیه اش رو مهندسین هکلر اند کخ کش رفتند و مشکل از اونجاست که میخواستند ارتش رو منحل کنند واسه همین تا زمان شروع جنگ کسی به فکر جایگزینی و ساخت سلاح نیافتاد

واسه همین هم وقتی جنگ شروع شد به صورت دستپاچه یهو هزاران سلاح ژ3 به دردنخور ساخته شد که حالا به قول میلاد گیر میکنه و...

تنها سلاح ژ3 ایرانی هست که تا به این حد گیر داره وگرنه سلاح های استاندارد ابدا همچین مشکلاتی با این درصد ندارند و قابلیت اطمینان بالائی دارند ، ترکیه و پاکستان هیچ کدام از محدودیت های ما رو ندارند اما از سلاح ژ3 آ 4 استفاده میکنند دلیلشم کارکرد خوبش تو منطقه اب و هوائی و... نیاز و ملزومات نظامیشون هست و اینکه تمامی احتیاجات رو براورده میکنه به اضافه اینکه تجهیز یه ارتش با سلاحی مثل m16 احتیاج به بودجه هنگفت و امزوش بالایی داره که اصلا به صرفه نیست.....
در کل سلاح ژ3 به مراتب سلاح بهتری هست از نظر شخصیم ولی نه ژ3 های ایرانی

فامیل شما بهتره سعی در بهینه سازی ساختمان ژ3 ایرانی بکنه و سعی کنه صرفه اقتصادیش رو اونقدری بکنه که مورده استقبال قرار بگیره
چون قطعا طرحش بیشتر مورده استقبال قرار میگیره...
ببین ما چه بخواهیم چه نخواهیم در ساخت یه سلاح نو مشکل داریم و واقعا صرفه اقتصادیش کمه و از طرف دیگه هم به فرض ساختیم
ایا شما میدونید هزینه تغییر سلاح سازمانی چقدره؟! از طرف دیگه حدقال سه سال یکی مثل فامیل شما باید تلاش کنه تا بتونه یه سلاح مناسب از نظر استانداردهای جهانی بسازه حالا اینم بمونه ایران از نظر سلاخت سلاح(یعنی کپی رایتش ماله خودش باشه!) سالها از اروپا و امریکا عقبه ....

مطمئن باشید موافقت نمیکنند حداقلش فعلا! چون توجه روی دیگر صنایع هست تا سلاح انفرادی

در کل من یه توصیه دارم که اتفاقا به چند نفر دیگه در همین سایت که عشق ساختن سلاح بودند کردم: بهتره با اقای مهرداد نوپوراشرفی سردبیر مجله جنگ افزار تماس حاصل کنی

ایشون از طراحان سلاح نیروهای مسلح بود ..... طراح اولیه خیبر ... طراح سلاح بهینه هازی شده ژ3 که متاسفانه به دلیل مافیای قدرت سلاح در ایران به سرانجام نرسید....

یقین بدون ایشون در ایران جزم معدود نفراتی هست که حاضره بهتون کمک کنه و نظراتش رو بگه و چون از نزدیک ایشون رو دیدم به کارش یقین دارم

بهتره عزیزانی مثل فامیل شما با افراد متخصص مشورت کنند که البته معمولا کمتر خودشون رو نشون میدن ... اما اقای نوپور اشرفی چون وارد عرصه فرهنگ شده معمولا پیشنهادات خوبی میده....

یا حق
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

, سرعت شلیک 200 گلوله در ثانیه؟؟؟!!!!!!!!
دوست شما قصد دارن برای رامبو اسلحه بسازن ؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”