چند سئوال

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

دانشگاه افسري

پست توسط SHAHED MEHRAN NIKAN »

آیا برای آزمونه افسری ارتش معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر دارد؟
اگه کسی خبر دارد لطفا بگوید
باتشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

SHAHED MEHRAN NIKAN,

ارتش احتمالا اسفند ماه در روزنامه هاي کثيرالانتشار مانند اطلاعات و بازار کار آگهي دانشگاه هاي افسري خود را مي زند.

سيستم آن از کنکور کاملا مجزا شده است.در رابطه با معدل نيز تا آنجا که از رد شدن خودم يادم مانده ارتش به تست هاي پزشکي وعقيدتي بيشتر تاکيد داشت تا اين گونه شرط و شروط ها.

از سلامت بدني خود مطمئن شو.پيشنهاد مي کنم به يکي از بيمارستانهاي ارتش و پزشکان طرف قرار داد با راتش برو اطلاعات بهتري به تو خواهند داد.پزشکي اولين خان است.

در رابطه با مسائل عقيدتي نيز حواست باشد و دانش خود را در رابطه با اين مسائل زياد کن.
از جمع دوستان من فقط يکي از تست پزشکي قبول شد ولي در عقيدتي به علت اينکه زياد قوي نبود رد شد.

به مطالب نمازجمعه ها و نيز سخنراني ها توجه کن و سعي کن روشن و با علم دانش مطلوب به جنگ سوالات مصاحبه کنندگان بروي.

يا علي.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1110 بار
سپاس‌های دریافتی: 360 بار

Re: دانشگاه افسري

پست توسط mogtaba-pilot »

SHAHED MEHRAN NIKAN نوشته شده:آیا برای آزمونه افسری ارتش معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر دارد؟
باتشکر

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
تصویر

!!!A good controller is a  PROCEDURAL  controller
تصویر ... sincerely yours
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

Re: دانشگاه افسري

پست توسط awaks »

SHAHED MEHRAN NIKAN نوشته شده:آیا برای آزمونه افسری ارتش معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر دارد؟
باتشکر
باسلام خدمت شما برادر گرامي،همانطور که دريا سالارعزيز هم گفتن سيستم جذب دانشجو توسط دانشگاهاي افسري آجا کاملا خصوصي شده واز طريق آرمون اختصاصي اقدام به جذب دانشجو ميشود.دارندگان مدرک ديپلم وپيش دانشگاهي رشته هاي نظري(رياضي-تجربي-انساني)با شرط معدل کل ديپلم 14 به بالا ميتوانندر اين آزمون شرکت کنند.حداقل سن 18وحداکثرسن22ميباشد(عزيزاني که دوره خدمت سربازي را گذرانده باشند تا24سال)اما براي خلباني حداکثر سن 20سال ميباشد.فقط دارندگان ديپلم رياضي مجاز به شرکت در رشته خلباني هواپيما هستند.فرزندان خانواده معزز شهدا،ايثارگران،آزادگان سرافرازو فرزندان پرسنل نيروهاي مسلح وعزيزان بسيجي فعال از امتيازات مصوب برخوردارند.ثبت نام اين آزمون از هفته آخر اسفندشروع وتا اواخرفروردين ادامه دارد(حدود يکماه)آزمون هم در ارديبهشت برگزار ميشود.شما دوست گرامي از هم اکنون اطلاعات عمومي وبينش اسلامي خود را تقويت کنيد(مخصوصا در رابطه با مسائل عقيدتي).آزمون ورودي بسيار آسان برگزار ميشود ومهم مراحل پزشکي ومصاحبه عقيدتي وحفاظتي است.اگر سوال ديگري بود در خدمتيم.به اميد موفقيت شما برادر عزيز...... :smile:
New Member

سوال

در مصاحبه عقیدتی در مورد چه چیز هایی سوال می شود؟ :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

از من اصول و فروع دين را با توضيخ خواستند؟

همچنين جزييات نماز و روزه و ساير واجبات.

براي اينگه گيجم کنند بم گفتند رزو قدس ناها چي خوردي.که من حواسم بود گفتم روز قدس که ماه رمضمونه :m:a

يک چيز ديگه اينقدر سوال پيچيم کردن-3 نفر بودن-يکدفعه اي بحث قرائت تشهد بود ازم پرسيد فرمول مساحت دايره؟ :-O

اينجوري ميپيچوننت.حواست باشه سوتي نده.
  بی  
New Member

مصاحبه

به نظر شما چه منابع و کتاب هایی رو بخونم که از سد مصاحبه ها عبور کنم؟
آیا در مورد مجلس و سیاست هم می پرسند؟
ممنون از شما
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط اميد _ فقيه »

براي خلباني اگر چشم عمل شده باشد(براي پايين اوردن شماره چشم) قبول مي کنند يا رد؟ :-o
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

خلباني

پست توسط اميد _ فقيه »

[می خواستم بدونم اگر چشممو را برای پایین اوردن شماره عمل کنم می تونم قبول بشم یا نه؟ (شماره چشمم 5/1 است)
New Member

خلباني

چه کار کنم خلبان نظامی شوم لطفا کسانی که می دانند بگوید
باتشکر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

Re: خلباني

پست توسط awaks »

SHAHED MEHRAN NIKAN نوشته شده:چه کار کنم خلبان نظامی شوم لطفا کسانی که می دانند بگوید
باتشکر
با سلام خدمت شما برادر گرامي،براي ورود به دنياي پرواز وحرفه خلباني نظامي شما دوست عزيز بايد در آزمون ورودي دانشگاه هاي افسري ارتش شرکت نماييد.نوع ديپلم ومدرک پيش دانشگاهي شما بايدرشته رياضي باشد ومعدل کل ديپلم شما بايدبالاي 14 باشد.حداقل سن 18 وحداکثر سن 20 سال تمام ميباشد.بعد از قبولي در آزمون ورودي دانشگاه هاي افسري براي انجام گزينشهاي مربوطه(معاينات پزشکي،تست ورزش،مصاحبات عقيدتي وحفاظتي)به تهران ميرويد ودر آنجا مورد گزينش قرار ميگيريد.تمامي مراحل يک هفته طول ميکشد.معاينات پزشکي براي رشته خلباني سخت است وکمتر کسي قبول ميشود.بعد از قبولي نهايي به مدت دو ماه در مرکز آموزش تکاور نزاجا دوره اوليه اموزش را ميگذرانيد وبعد از اتمام دوره سردوشي ميگيريد و تحصيلتان در دانشگاه هوايي شهيد ستاري تهران آغاز ميشود.در تهران دو سال آموزش اوليه پرواز را ميگذرانيد وما بقي آن در اصفهان آموزش ميبينيد.هر چه نمرات شما در طول دوره دانشجويي بالاتر باشد به سمت خلباني هواپيماهاي شکاري ميرويد،البته دقت داشته باشيد نوع هواپيما را شما انتخاب نميکنيد وانتخاب با نيروي هوايي ونياز سازمان ميباشد.بعد از گذرانده دوره چهار ساله به درجه ستواندومي مفتخر وخدمت شما در پايگاه هاي نيروي هوايي آغاز ميشود.هرکجا که سازمان صلاح بداند ونياز باشد بايد خدمت کنيد.طول خدمت 30سال تمام ميباشد.دوست گرامي ثبت نام آزمون هفته آخر اسفند شروع ميشه،گوش بزنگ باش...................
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط ashkan-mr »

من شنیده بودم بعد از 8 سال میتونین بازنشست بشین درسته؟
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”