نصب تمامی برنامه ها در گوشی های نوکیا بدون نیاز به ساین

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

نصب تمامی برنامه ها در گوشی های نوکیا بدون نیاز به ساین

پست توسط mehdi321 »

من خودم امتحان نکردم یعنی درواقع سر در نیاوردم دوستان اگه ممکنه توضیح بدن ...
:

برای شما تا به حال پیش آمده که در هنگام نصب بعضی نرم افزار ها با پیام های متفاوتی که همگی ناشی از ساین هست رو به رو شده اید ٫ در این پست آموزشی رو به شما خواهید گفت که در کمتر از ۳ دقیقه بتوانید هر نرم افزاری را که خواستید بدون نیاز به ساین نصب و به سایر فولدر های مخفی در گوشی های نوکیا سری ۶۰ ورژن ۳ دست بیابید.

تصویر

[External Link Removed for Guests]

پسورد فایل : [External Link Removed for Guests]

طریقه نصب :

1) فایل پیوست زیر را دانلود کنید
۲) در فایل دریافتی باتوجه به مدل سیمبیان خود که ۹.۱ یا ۹.۲ هست پوشه مربوط را باز کنید.
۳) سه فایل به نام های HelloCarbide.sisx ٫ installserver.exe ٫ Y_Browser_3rdEd_088_3.SIS را در یک فولدر در رم گوشی خود قرار دهید.
۴) برنامه های HelloCarbide.sisx ٫ Y_Browser_3rdEd_088_3.SIS را به طور کامل نصب کنید.
۵) حال برنامه Y Browser را اجرا کنید و برنامه را باز نگه داشته و کلید منو را بزنید و وارد منوی گوشی خود بشوید در همین حال که برنامه Y Browser باز است برنامه HelloCarbide را اجرا کنید و در برنامه مسیر زیر را دنبال کنید Options>Menu1 و سپس Yes را بزنید.
۶) حال باز به برنامه Y browser بازگشته و به وسیله برنامه فایل installserver.exe را در مسیر C:SYSBIN قرار دهید ( کپی کنید ) ٫ پس از انجام اینکار فقط کافیست یکبار گوشی خود را ریست کنید.
تمام دیگر نگران ساین نباشید تمای برنامه ها را بدون نیاز به ساین نصب کنید .
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط EMSebi »

طرفند فوق برای گوشی 5500 کار نکرد
فایل installserver مخصوص این گوشی رو کجا میشه پیدا کرد
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط blogxp »

دوستان این روش بدون هیچ مشکلی در گوشی من یعنی n78 و n95 به راحتی کار کرد . .
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride

تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

Re: نصب تمامی برنامه ها در گوشی های نوکیا بدون نیاز به ساین

پست توسط Ra30ol »

mehdi321 نوشته شده:من خودم امتحان نکردم یعنی درواقع سر در نیاوردم دوستان اگه ممکنه توضیح بدن ...

این روش دارکینوس برای هک گوشی هست، بنده هم تست کردم و جواب گرفتم. :razz:
تقریبا از تمامی روشهای هک نیز ساده تر هستش.

در ضمن برای نصب بازی های n gage هم می تونید از این روش هک استفاده کنید. :razz: :razz:
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”