**چند رکورد دنیای جانوری ((کوتاه و خواندنی))**

در اين بخش مي‌توانيد در مورد زيست شناسي و بيولوژي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

**چند رکورد دنیای جانوری ((کوتاه و خواندنی))**

پست توسط samanrossonero »

بلندترین صدا:

بلندترین صدا در دنیای حیوانات متعلق به وال آبی است. ضربان‌های بمی که این حیوان تولید می‌کند، به بلندی ١٨٨ دسی‌بل می‌رسد که از یک هواپیمای جت نیز بلندتر است و می‌تواند از فاصله ٨٠٠ کیلومتری در زیر آب شنیده شود.
بر روی خشکی، بلندترین صدا متعلق به میمون زوزه‌کش جنگل‌های آمازون بولیوی است که صدای زوزه آن از فاصله ٥ کیلومتری شنیده می‌شود.

تصویر

تصویر

کشنده‌ترین:

کشنده ترین حیوان پشه ماده آنوفیلیس است که هرسال بیش از یک میلیون نفر بر اثر نیش این حشره و ابتلا به مالاریا می‌میرند.

تصویر

قوی‌ترین حیوان:

قویترین سوسک کرگدنی rhinoceros beetle است که می‌تواند باری ٨٥٠ برابر وزن خود را حمل کند.

تصویر

طولانی‌ترین دوره عمر:

طولانی ترین عمر در میان حیوانات را لاک پشت جزایر گالاپاگوس دارد که می‌تواند تا ١٥٠ سال عمر کند.

تصویر

بزرگترین پستاندار خشکی زی:

بزرگترین پستانداری که تا بحال در خشکی زندگی می کرده است، بلوچیتریوم (BALUCHITHERIUM) نام دارد. این پستاندار در ناحیه بلوچستان ایران و پاکستان، در دوره پلی استوسین (از ١.٨ میلیون تا ده هزارسال پیش) می زیسته است. طول حیوان بالغ حداکثر به ٨ متر، ارتفاع به ٥.٥ متر و وزن آن به ١٦ تن می رسیده است. این پستاندار دارای سه انگشت در هر پا بوده و از برگهای بلندترین شاخه های درختان استفاده می کرده است.

تصویر

تصویر

تصویر
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

کشنده‌ترین:

کشنده ترین حیوان پشه ماده آنوفیلیس است که هرسال بیش از یک میلیون نفر بر اثر نیش این حشره و ابتلا به مالاریا می‌میرند.

پشه آنوفل یه خودی خود کشنده نیست بلکه تک یاخته ی مالاریا در صورت وجود در بزاق پشه باعث آلودگی و مرگ افراد می شود .
 تصویر 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

با عرض سلام.
کاملآ حق دارید.
این تک یاخته پس از ورود به بدن وارد سیکل کبدی می شود و بعد از طی مراحلی به گلبولهای قرمز می رود و اثرات مخرب بروز می کند اما...
منظور آمار کشته شدگان به وسیله نیش آلوده این پشه بود.
مثل اینکه آقای x دچار بیماری ایدز هست و 10 نفر را آلوده کرده و وقتی موضوع بررسی می شود نتیجه این است که آقای X 10 نفر را به ویروس HIV آلوده کرده وگرنه ویروس HIV به تنهایی و بدون واسطه نمی تواند آلودگی ایجاد کند.
پس اینجا هم منظور مرگ در اثر عامل کشنده نیش پشه آنوفل ماده (همان تک یاخته که اسمش یادم نیست چون ترم یک پاس کردم) هست و این دو از هم مجزا نیستند.
اگر هر کدام (پشه یا تک یاخته) نباشند آلودگی بوسیله نیش پشه رخ نمی دهد.
ممنون از توجه شما.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “زيست شناسي”