خشاب 30 تیری سلاح g-91 که به g-3 میخوره
ژ۳ -----قدرت مطلق^
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای دریافتی: 12 بار

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
والا ما که تو ارتش يه ژ - 3 داشتيم که هر بار باهاش شليک مي کرديم بعد 5 تير گير مي کرد!!
کلاً گير زياد داره.
با M-16 شليک نکردم ولي به قول فرماندمون m-16 يک سرو گردن از لحاظ خوشدستي و دقت تير از ژ-3 بالاتر بود.
البته ژ -3 در جنگ ايران و عراق از طرف عراقي ها معروف شده بود به توپ دستي نه توپ ايراني!!
نوع دوربين ديد در شبش که فوقالعاده قشنگ و خوشدسته اونم با قنداق تاشو!!
من توي رژه 29 فروردين که توي بارگاه امام بود ازهمونها دستم دادن منتها بدون دوربين ولي خيلي قشنگ بود. اصلاً کار نکرده بودن.
اينو هم بگم که ژ - 3 هاي ما توي ارتش بيشترش متعلق به دوران جنگ و حتي زمان شاه بود.
ولي خدايي AK-47يک چيز ديگه است.
کلاً گير زياد داره.
با M-16 شليک نکردم ولي به قول فرماندمون m-16 يک سرو گردن از لحاظ خوشدستي و دقت تير از ژ-3 بالاتر بود.
البته ژ -3 در جنگ ايران و عراق از طرف عراقي ها معروف شده بود به توپ دستي نه توپ ايراني!!
نوع دوربين ديد در شبش که فوقالعاده قشنگ و خوشدسته اونم با قنداق تاشو!!
من توي رژه 29 فروردين که توي بارگاه امام بود ازهمونها دستم دادن منتها بدون دوربين ولي خيلي قشنگ بود. اصلاً کار نکرده بودن.
اينو هم بگم که ژ - 3 هاي ما توي ارتش بيشترش متعلق به دوران جنگ و حتي زمان شاه بود.
ولي خدايي AK-47يک چيز ديگه است.

دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه

-
Porim جان:
توميگي که ژ3 آ3 ايران بعد از پنج گلوله گير ميکنه!
فکر کنم اشتباه ميکني .
ام 16 پر آوازه ي امريکا حتي وقتي گرد و خاک لاي گلن گدنش ميره بايد 5 سال پير بشي و بازش کني وراه گلن گدنشو تميز کني تادوباره بشه ازش استفاده کرد. توجنگ ويتنام هم آمريکايي ها به همين بدبختي دچار شدند.
اما ژ3 رو اونقدر خوب ساختند که زير قير ذوب شده هم شليک ميکنه.
فکر ميکني چرا نيروي دريايي ايران از ژ3 استفاده مي کنه؟
تو عکس های Miliali نگاه کن و فکر کن چرا اون آمرکايي ها از ام 16 استفاده نمي کنند؟ البته تو اون گرد و خاک.
اون وقت به حرف من ميرسي.

توميگي که ژ3 آ3 ايران بعد از پنج گلوله گير ميکنه!
فکر کنم اشتباه ميکني .
ام 16 پر آوازه ي امريکا حتي وقتي گرد و خاک لاي گلن گدنش ميره بايد 5 سال پير بشي و بازش کني وراه گلن گدنشو تميز کني تادوباره بشه ازش استفاده کرد. توجنگ ويتنام هم آمريکايي ها به همين بدبختي دچار شدند.
اما ژ3 رو اونقدر خوب ساختند که زير قير ذوب شده هم شليک ميکنه.
فکر ميکني چرا نيروي دريايي ايران از ژ3 استفاده مي کنه؟
تو عکس های Miliali نگاه کن و فکر کن چرا اون آمرکايي ها از ام 16 استفاده نمي کنند؟ البته تو اون گرد و خاک.
اون وقت به حرف من ميرسي.

-
mark-2 نوشته شده:hard عزيز با شما و بقيه دوستان موافقم ژ-3 اسلحه واقعا خوبيه حتي نيروهاي sas و ksk هم از اون بعضي وقتا بجاي g-36 و m-4 استفاده ميکنن ولي فکر نميکني يه کم زياد ازش تعريف کردي مثلا شما گفتي که اين سلاح خيلي کم يا اصلا گير نميکنه نميشه گفت چون تو يه خشاب گير نکرد اصلا گير نميکنه تو 100 تا رگبار باهاش بزن اونوقت اگه گير نکرد بگو گير نميکنه بايد توجه کني که فشنگ اين سلاح 51*62/7 هستش و به علت اسفاده از مکانيزم اينرسي تمام گاز باروت فشنگ رو به جلو ميبره و لوله فشار زيادي رو تحمل ميکنه و خيلي سريع داغ ميشه اگه بحث گير نکردن باشه که همه ميدونن کلاش اوله
در ضمن شما گفتي اين اسلحه کمتر از m-16 لگد ميزنه که واقعا نه از لحاظ تئوري درسته نه عملي شما اگه با m-16 شليک کني لگد خيلي کمي حس ميکني و اصلا ميشه با يه دست باهاش شليک کرد حالا اگه شما تونستي با ژ-3 يک دستي رگبار بزن! اصلا اين تيربار mg-3 هم از ژ-3 کمتر لگد ميزنه چون با وجود انرژي دهانه تقريبا نزديک به هم وزني دوبرابر ژ-3 داره و طبق قانون نيوتن f=ma شتاب اسلحه در هنگام لگد کمتر از ژ-3 هستش
ولي کلا ژ-3 يه چيز ديگه ايه اصلا هکلروکخ يه چيز ديگه ايه اسم خوبي براي تاپيک انتخاب کردي اگه به سايت youtube.com دسترسي داريد فيلم هاي زيبايي در مورد g-3 و mg-3 وجود داره که توصيه ميکنم حتما ببينيد mg-3 رو مثل کلاش از رو شونه شليک ميکنن
[align=left]taztazoooon answer:
دوست عزیز. یک اشتباه بزرگ کردی .
ژ3 قنداق دار 6.5 کیلوگرم وزن داره و نوع قنداق کشویی اون 4.5 کیلو گرم.البته 70% ارتش ایران از ژ3 قنداق دار اون استفاده میکنه و اغلب نیروی دریایی از نوع کشویی اون استفاده میکنه.
اما ام 16 4.5 کیلوگرم وزن داره و به خاطر ارگونومی نامناسبش لگدی همانند ژ3 داره.