کاماچو توضيحي براي بحران اوساسونا ندارد

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

کاماچو توضيحي براي بحران اوساسونا ندارد

پست توسط samanrossonero »

تصویر

"خوزه آنتونيو کاماچو" سرمربي سابق تيم ملي فوتبال اسپانيا و سرمربي تيم اوساسونا بعد از تن دادن به تساوي 3 بر 3 برابر تيم وايادوليد در ديدار يکشنبه شب، اظهار داشت قادر به تبيين دلايل ناکامي تيمش نيست.

اوساسونا با توجه به قرار گرفتن در انتهاي جدول رده بندي لاليگا (ليگ دسته اول باشگاههاي اسپانيا)، نياز مبرمي به چند پيروزي دارد تا آمار تنها يک پيروزي و 9 امتياز در مجموع ديدارهاي فصل جاري را بهبود بخشد.
کاماچو در کنفرانس مطبوعاتي بعد از مسابقه مثل هميشه سعي داشت از تيمش دفاع کند اما قادر نبود حتي يک دليل بياورد که تبديل برتري 3 بر صفر به تساوي 3 بر 3 در ديدار خانگي برابر وايادوليد را توجيه کند.
وي اظهار داشت: «براي اين نتيجه هيچ توضيحي وجود ندارد. آنچه براي اوساسونا در فصل جاري اتفاق افتاده، غيرقابل باور است. وقتي که تيمي برتري 3 بر صفر را از دست مي دهد، بايد توجيهي داشته باشد اما ندارد.»
سرمربي تيم اوساسونا در جمع خبرنگاران گفت: «واقعيت اين است که ما مي توانستيم بيش از سه گل بزنيم اما باز هم بخت با ما يار نبود. ما نمي توانيم بيش از اين تلاش کنيم و فقط بايد دعا کنيم که کمي شانس بياوريم.»
در ديدار با وايادوليد، "ددي" دو گل و "جواد نکونام" ستاره ايراني اوساسونا يک گل به ثمر رساندند اما گل هاي گوئيتوم، اوگبچه و گل خودي فلانو، يک امتياز ارزشمند نصيب وايادوليد کرد که نتيجه مشابه ديدار ويارئال برابر ختافه در همين هفته بود.
کاماچو افزود: «شايد جنگندگي لازم را نداشتيم. من با تاسف ورزشگاه را ترک کردم و همه بازيکنان به شدت دلشکسته هستند. ما هيچ راه ديگري جز تلاش و اميد به تغيير اوضاع نداريم.

منبع:ایرنا
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”