سلام
من ويندوز64بيت رونصب كردم مودم وكارت تي وي رونمي شناسه.لطف كنين ليست سخت افزارهايي كه بااين ويندوزسازگارندودربازارميشه اونهاروپيداكردينويسين تابتونم تهيه كنم.من بيشترمشكلم بامودم وكارت تي وي هستش.اگه تونستين لااقل اين دوقطعه رومعرفي كنين اگه همه قطعات سازگارروبگين واقعاًمتشكرمي شم
كمك دراجراي windows xp 64bit
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
iranzamin2008,
لطفا در توضيحات از به کار بردن اصطلاحاتي مانند جواب نداد، کار نميکنه و امثال اون خودداري کرده و واضح بيان بفرماييد چه مشکلي رخ داد و موضوع رو شرح دهيد
لطفا در توضيحات از به کار بردن اصطلاحاتي مانند جواب نداد، کار نميکنه و امثال اون خودداري کرده و واضح بيان بفرماييد چه مشکلي رخ داد و موضوع رو شرح دهيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
هدف اصلي من معرفي سخت افزارهاي سازگارباويندوزايكس پي 64بيت هستش تابتونم بدون اينكه درايورهاي سخت افزارهاي كامپيوترم روپيداكنم باصرف هزينه اي سخت افزارسازگاربخرم.
سخت افزارهايي كه من بااونهادر64بيت مشكل دارم اينهاهستن:
Modem Creative Internal كه بعدازنصب نشون ميده SoftV92 Data Fax Modem
كارت تي وي من مدلش هست:MSI Tuner Card TV@nywhere Plus
من درايورمودم كه قابليت كاردر64بيت روداشته باشم رودانلودكردم ولي مودك كارنكرد
حالاازشمادوستان عزيزم مي خوام ياسخت افزارهايي(براي من همين مودم وكارت تي وي مهم هستن)كه قابليت كاردرويندوزايكس پي 64بيت روداشته باشن رومعرفي كنين يااينكه درايوراين قطعات روكه سازگارباويندوز64بيت ايكس پي روبراي من لينكش روبگذارين
باتشكر
سخت افزارهايي كه من بااونهادر64بيت مشكل دارم اينهاهستن:
Modem Creative Internal كه بعدازنصب نشون ميده SoftV92 Data Fax Modem
كارت تي وي من مدلش هست:MSI Tuner Card TV@nywhere Plus
من درايورمودم كه قابليت كاردر64بيت روداشته باشم رودانلودكردم ولي مودك كارنكرد
حالاازشمادوستان عزيزم مي خوام ياسخت افزارهايي(براي من همين مودم وكارت تي وي مهم هستن)كه قابليت كاردرويندوزايكس پي 64بيت روداشته باشن رومعرفي كنين يااينكه درايوراين قطعات روكه سازگارباويندوز64بيت ايكس پي روبراي من لينكش روبگذارين
باتشكر

-
باتشكرازدوستان عزيز
درفايل README سي دي مودم نوشته MODEM BLASTER V.90 PCI ولي بعدازنصب دركنترل پنل نشون ميده SoftV92 Data Fax Modem بامارك Creative
من اين درايوررودانلودونصب كردم ولي جواب نداد:
[External Link Removed for Guests]
راستي دوست عزيزMa3ouD دراين دانلودشمااشاره اي به 32يا64بيت بودن ويندوزنشده فقط نوشته ويندوزايكس پي وويستا
درفايل README سي دي مودم نوشته MODEM BLASTER V.90 PCI ولي بعدازنصب دركنترل پنل نشون ميده SoftV92 Data Fax Modem بامارك Creative
من اين درايوررودانلودونصب كردم ولي جواب نداد:
[External Link Removed for Guests]
راستي دوست عزيزMa3ouD دراين دانلودشمااشاره اي به 32يا64بيت بودن ويندوزنشده فقط نوشته ويندوزايكس پي وويستا