همشهري نداشتيم ها!!!!!!!!شما روشن ميشي،انشاا...به وقتشchakeri نوشته شده:دقيقا درست گفتيد جناب شادرو ماکه نميدونيم چي به چيه بايد يه کسي که اطلاعات داره به ما بده که شايد اصلا ديگه طرفشم نريم حالا اگه خودتون اطلاعات داريد ماها رو روشن کنيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

عليرضا6230 نوشته شده:با سلام
می خواستم بدونم ازچه تاریخی می شه برای ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه هوایی(ستاری) اقدام کرد؟
دوتا سوال دیگه هم دارم :
یکی این که برای ورود به دانشگاه هوافضا عاشورا که زیر نظر سپاه پاسداران چه طور می شه اقدام کرد (در واقع می خواستم بدونم که آزمون ورودی داره یا نه کلا برای اطلاعات بیشتر به کجا باید مراجه کنم)؟
و یکی دگه این که برای ورود به نیروی هوایی سپاه چه طور می تونم اقدام کنم؟
با تشکر فراوان / علیرضا6230

... sincerely yours با سلام وعرض ارادت،حداکثر سن براي قبولي در دانشگاه امام حسين(ع)چقدر است؟؟؟در کدام گروه آزمايشي بايد شرکت نمود؟؟؟با دارا بودن مدرک فوق ديپلم آيا بازهم ميتوان در آزمون سراسري شرکت نمود ودانشگاه امام حسين (ع)را انتخاب کرد؟؟؟؟mogtaba-pilot نوشته شده:عليرضا6230 نوشته شده:با سلام
می خواستم بدونم ازچه تاریخی می شه برای ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه هوایی(ستاری) اقدام کرد؟
دوتا سوال دیگه هم دارم :
یکی این که برای ورود به دانشگاه هوافضا عاشورا که زیر نظر سپاه پاسداران چه طور می شه اقدام کرد (در واقع می خواستم بدونم که آزمون ورودی داره یا نه کلا برای اطلاعات بیشتر به کجا باید مراجه کنم)؟
و یکی دگه این که برای ورود به نیروی هوایی سپاه چه طور می تونم اقدام کنم؟
با تشکر فراوان / علیرضا6230
دوست من
سال گذشته ارتش مورخه ي 11 اسفند 1386 در هفته نامه ي بازار كار اعلاميه زده بود و همزمان هم صدا و سيما تبليغاتي رو پخش مي كرد. امسال هم مثل پارسال.
ان شا الله اكر آگهي زد تو همين تاپيك اعلام مي كنيم ( از شما هم مخوام اگه زودتر متوجه اعلاميه ي ارتش شديد اعلام كنيد . خيلي ها چشم به راهند...)
در مورد دانشگاه امام حسين هم زياد نگران نباشيد. حتي با رتبه ي پايين هم ميشه واردش شد(سال قبل يكي تو پيشدانشگاهي ما با رتبه ي 29900 قبول شد و الان هم دار درس مي خونه) راستي براي ثبت نام تو اين دانشگاه بايد فرم زير رو پر كنيد و با پست پيشتاز تا حداكثر آخر بهمن ماه(1387/11/30) به اين آدرس بفرستيد:
تهران_ صندوق پستي 415-16535
موفق باشيد
اگه قادر به مشاهده ي فرم درخواست ثبت نام (كه با فرمت پي -دي اف هست) نيستيد به سايت سازمان سنجش مراجعه كنيد ([External Link Removed for Guests])
[External Link Removed for Guests]