قلعه نويي: منتظر نمايش تهاجمي استقلال باشيد

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

قلعه نويي: منتظر نمايش تهاجمي استقلال باشيد

پست توسط bahmanwolf »

اميرقلعه نويي پس از پايان تمرين عصر امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از شروع تمرين با بازيكنانم صحبت كردم و به آنها گفتم تيم ما در حال حاضر صدر نشين ليگ است و از اين پس براي رويارويي با حريفان دو مشكل عمده داريم. اول اين كه حريفان ما به چشم تيم صدر نشين نگاه مي‌كنند و دوم اين كه وظيفه داريم تيم را در رده اول حفظ كنيم و اين مسئله كار ما را سخت تر از قبل كرده است.
وي ادامه داد: با استراحتي كه به بازيكنان داديم آنها امروز يك تمرين شاداب و سر حال برگزار كردند و با توجه به شناختي كه از حسين عبدي سرمربي تيم داماش دارم مطمئن هستم هر دو تيم روز جمعه يك فوتبال هجومي را به نمايش خواهند گذاشت.
سرمربي تيم استقلال در ارتباط برنامه اين باشگاه براي تعطيلات نيم فصل عنوان كرد: قرار است بعد از ديدار روز جمعه در اين مورد تصميم بگيريم اما فعلا قصد داريم در تهران بمانم.
قلعه نويي در مورد موفقيت خط دفاعي استقلال در چند ديدار گذشته ابراز داشت: ما به سازمان يافتن خط دفاعي مان نياز داشتيم و مهم تر از اين درك بين مدافعان بود كه خوشبختانه بازيكنان ما با اين درك رسيده اند. مسئله مهمي ديگر كه به چشم مي‌آيد درخشش وحيد طالب لو است و در واقع اين طالب لو همان دروازه باني است كه همه از او انتظار دارند.
قلعه نويي در اين ارتباط كه آيا خط دفاعي تيمش مي‌تواند در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا موفق باشد گفت: به هر حال ليگ ما از كشورهاي حوزه خليج فارس قوي تر است و مطمئنا مدافعان ما امتحان خود را مقابل فوراد هاي خارجي ليگ خودمان پس داده اند. قصد ما اين بود كه سازمان دفاعي را قوي كنيم كه خوشبختانه توانسته ايم آنها را به بلوغ تاكتيكي برسانيم.
سرمربي آبي پوشان در پاسخ به اين سئوال كه آيا حضور صابر مير قرباني در تمرين اين تيم به معناي مذاكره با اوست، اظهار داشت: مير قرباني در تيم ملي شاگرد من بود و امروز براي ملاقات با يكي از مسئولان باشگاه به محل تمرين آمد. من در جريان تمرين بودم و نتوانستم با او صحبت كنم،اما فعلا بحث حضور او در استقلال مطرح نيست.
وي ادامه داد: هم اكنون با دو سه بازيكن ليگ برتري در حال مذاكره هستيم كه پس از قطعي شدن حضور آنها در استقلال نام آنها را اعلام مي‌كنيم.
سرمربي تيم استقلال تهران در پايان از اهالي رسانه تشكر كرد و گفت: خبرنگاراني كه هر روز در گرما و سرما در تمرينات تيم استقلال حاضر مي‌شوند و اخبار استقلال را به شكل واقعي انعكاس مي‌دهند جاي تقدير دارند و من به شخصه از آنها تشكر مي‌كنم.

منبع: خبرگزاری فارس
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”