***((تصاویری داغ و حیرت انگیز از سیر تکاملی انسان))***

در اين بخش مي‌توانيد در مورد زيست شناسي و بيولوژي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

لارنس. 7,

مطالب مربوط به خلقت انسان بخشيش در ائايل سوره بقره است با مراجعه به قران مطالعه کن.

من هم اين بحث را در حد فرضيه مي بينم.حتي به درجه نظريه هم قبول ندارم.

دوستان يک سوال...حضرت آدم چند سال پيش خلق شد ؟

آيا حضرت آدم شبيه به اين انسانهاي اوليه اي که سامان زحمتشو کشيد بود...

قومي داريم به نام قوم عاد که در تاريخ آمده است بيش از 3 متر اتفاع داشته اند...اين ممکن است..اخيرا در صحرايي از عربستان نيز اسکلتي به همين شکل بدست آمده بود... آيا اين ممکن است؟

به يک نکته اگر دقت کرده باشيد نسل ها آرام آرام کوچک تر مي شوند...يادم هست دبيرستان که بودم خيلي از دبيرستاني هاي الان تنومند تر و هيکلي تر و بلند تر بوديم...

راستي حضرت آدم چند متر بوده است...؟
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

انسانها در گذشته بسیار دور قامتی بلند داشته اند.
homo erectus و homo sapiens بلند قدترین گونه های انسان هستند.
با عرض پوزش از محضر میلاد جان دوست بسیار عزیزم من در مورد قرآن بحث نمی کنم و در مورد قوم عاد صحبت نمی کنم چون می ترسم کافر خطابم کنن.
از لحاظ علمی اون اسکلت در عربستان می تونه جزو یکی از دو گونه مذکور باشه.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 445 بار
سپاس‌های دریافتی: 39 بار

پست توسط mikaeil »

samanrossonero, عزير اون اسکلتي که توي عربستان پيدا شد يک کار فوتوشابي بود از محوطه يک ساختمان در حال ساخت. اين قضيه به خيلي وقت پيش برميگرده. فکر نکنم براي اثبات حقانيت قرآن احتياجي به اين چيزها باشه!
>هر دم چو تاک بار درختي نمي کنيم // چون سرو بسته ايم به دل بار خويش را
>>>> عشق من ايران اسلامي <<<<
Major
Major
نمایه کاربر

آها فهمیدم.
عکسش رو خودم گذاشته بودم.
فوتوشاپی بود.
من که گفتم اصلآ درباره قرآن بحث نمی کنم.
اما نظریه داروین رو با قرآن رد نکنین...

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

کسي جواب سوال من را نداد خلقت حضرت آدم چند سال پيش بوده است.............؟ ::ss

آيا اين موجوداتي که سامان عکسشان را گذاشته است قبل از حضرت آدم بوده اند يا بعد از حضرت آدم... :m:a
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر

حضرت آدم بین انسانهای با شعور بوده یعنی HOMO SAPIENS...
این موجودات از ماهی تا انسان قبل از حضرت آدم بودن...
سال دقیقش معلوم نیست اما مال میلیون سال پیش هست حداقل...

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

داروين حرفهاي بدي نزده است.

ولي من هنوز نفهميدم اينهمه حديث و روايت و آيه و قصه و...داريم...يعني در يکي از اينها گفته نشده است حضرت آدم کي خلق شد :? :?

حتي علم هم نگفته کي حصرت آدم اومده...البته من يکبار عدد 20 هزار سال را شنيدم :-x :-x
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط Mamal_Moj »

به بنام خدا
سلام به همه
« و هر چیز زنده را از آب بوجود آوردیم.» یعنی نطفه چون نطفه از خون است و خون هم از آب (اگر شما از قرآن کریم شاهد می آرید یعنی اونو قبول دارید یا به قولی براتون سندیت داره)
در قرآن آمده حضرت آدم نخستین ابوالبشر است که به شکل انسان بوجود آمده و روح در اون دمیده شده یعنی قبلش روح نداشته یعنی زنده نبوده .موجود بی جان هم تکامل ندارد
نظریه ی داروین رو هم من ندیدم و نشنیدم که علما تایید کنن اگه کسی سراغ داره بسم الله
همچنین اگر دوستان مسیحی هم بگن که تابع کدام نسخه از کتاب آسمانی (انجیل)هستن این حقیر در جواب ایشان خواهم کوشید.
البته در ازدواج هابیل وقابیل با خواهرشان هم جای بحث دارد و...
به هر صورت دوستان با هر منبعی که مورد تایید طرفین باشد نظریه ی داروین رو رد میکنم
پیشنهادات خود را عالمانه مطرح کنید( نه متعصبانه )لطفا.
:razz:
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

با سلام.
من به قرآن استناد نکردم فقط خواستم بگم بعضی از علما با این نظریه موافق هستن و آیاتی رو مطرح می کنن که به نظریه تکامل اشاره داره ودر پست دیگری هست.
پس با این تفصیر شما اگه من بگم آب خوردم یعنی درخت خوردم چون آب وارد خاک میشه و درخت اون رو جذب می کنه و من چون گفتم آب خوردم یعنی درخت خوردم...!!
یا میشه گفت دریارو خوردم چون آب به رود می پیونده و رود به دریا میریزه...!!!
اگه مائ در عربی معنی نطفه دارد پس ما داریم 24 ساعت مائ می خوریم...!!!
حالا نقش تخمک زن چیه؟
فقط نطفه؟
یعنی اگه یک جونور نطفش رو روی زمین بریزه یک موجود دیگه بوجود میاد؟
بهتره یکهزارم وقتی که صرف خوندن تفسیر قرآن درباره تکامل می کنید به کتابهای نوشته شده در مورد تکامل بپردازید تا منطق رو در این نظریه ببینید...

استاد مشکینی
در تفسیراین آیه می‌نویسد:
« تفسیر «آب» به نطفه جنس نر، برخلاف ظاهر آیه می‌باشد بنابراین،‌آیه ،‌ با این قول که منشأ پیدایش موجود زنده، «آب مخلوط با خاک» است که مواد مساعد حیات در آن دو وجود دارد،‌بی‌انطباق نیست و بلکه رابطه نزدیکی بین آن دو می‌باشد و مقدم داشتن حیوانات «الماشی علی بطنه» (خزندگان ) شاید به این علت باشد که معروف‌ترین این نوع جاندران «ماهیها» هستند که نخستین موجودات زنده از لحاظ زمان آفرینش می‌باشند. و حیوانات خزنده خشکی، بعد از آنها پدید آمدند،‌و منظور از «من یمشی علی رجلین» «برخی بر دو پای خود راه می‌روند» انسان و پرندگان و برخی انواع میمون‌ها هستند .» و همین آیه،‌با آوردن عبارت کلی « علی رجلین» (بر دو پا) عقیده آنهائی را که انسان و سایر جاندران را دو نوع مستقل از هم می‌دانند باطل می‌سازد

من نظریه داروین رو 100 درصد قبول دارم وقتی هورمون عاشق شدن کشف شده و میشه عشق که همه فکر می کردن یک میل ماورایی هست کنترل کرد تا ته بخونین همه چیز رو...
البته من رو قرآن بحث نمی کنم و این آیات رو برای اون دسته کسانی آوردم که می گن قرآن با نظریه تکامل منافات داره.
من میخواستم بگم هر آیه تفسیرهای متفاوتی داره و ترجمه مائ به عنوان نطفه واقعآ جالب هست چون آب نطفه در عربی همان نطفه یا منیع معنی میده...
:razz: :razz:

تصویر تصویر تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط Mamal_Moj »

سلام
دوست عزيز
به اين کار شما ميگن استناد :-o
لطفا تفسير حرف خودم رو هم از خودم بپرسيد و سفسطه نکنيد لطفا < يعني بپرسيد آيا منظور شما اينست>
اگر کلام منو اينگونه يافتيد پس شايد شما منظورتون اين بوده که هر آنچه ماهي درون درياهاست براي خود انسانيست.و لابد خوردن ماهي انسان خواريست.
نطفه شامل مني ( اسپرم ) و تخمک است.و هيچ کجا نطفه بسته نميشه مگر با وجود هر دو
در ضمن آيت الله مشکيني (روحشون شاد )يک عالم است و علماء نيست درباره ي نظرشون هم بايد تحقيق کنم.نظرشون هم محترم
خداوند متعال انسان را از آب و گل خشکيده ( صلصال ) آفريده سپس در آن از روح خود دميده و اونو آدم وهمسرس رو حوا ناميده حالا تفسير آب اينگونه است (به نظر من) که در ابتدا از آب براي شکل دادن فرم و نسوج بدن (مثل سفالگري) استفاده شده ودر ادامه از آن براي بوجود آوردن خون و سپس نطفه استفاده شده است.
باز هم ميگم قبل از خلقت حضرت آدم(ع) انسان نبوده وحضرت آدم(ع) هم قبل از دميده شدن روح زنده نبوده پس چگونه تکامل داشته؟؟؟
لطفا جواب دهيد.
در مورد مطالعات بنده ضمن اينکه افتخار دارم که اکثر کتاب هايي را که خوانده ام حول محور قرآن و اسلام بوده اما باز هم مي خواهم بدانم آيا شما از علوم غيب برخورداريد که تشخيص داديد من کتاب هاي ديگري (يا هر آنچه که منظور شماست)را مطالعه نکردم.اگر کتابي مد نظر شماست بگوييد تا ما هم بهره ببريم(شايدم قبلا برديم) و از منبع مطالعات شما آگاه شويم.
همچنين بگيد رو چي بحث ميکنيد تامن رو همون جواب بدم.
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

اگر میخواید من جواب بدم شما ثابت کنید قبل از حضرت آدم انسان وجود نداشته...
ثابت کنید لطفآ...
فسیل ها و تحقیقات چندین ساله دانشمندان سیر تکاملی انسان رو نشون میده...
شما فرض کن من یک مسیحی هستم.
دیگه نمیتونی با قرآن من رو قانع کنی.
آیت الله مشکینی نظریه تکامل رو قبول دارن و ما زیست شناسان به این نظریه ایمان داریم و من آیات و روایات درباره نظریه تکامل رو واسه این گذاشتم که همه بدونن علمایی هستنکه این نظریه رو با تفاسیر منطقی قبول دارن.
من اصلآ تو این نظریه شک ندارم.
حالا خدا گفته همه چیز را از آب آفریدیم،چجوری آب رو نطفه معنی می کنید؟!!
چطور آیت الله مشکینی با اون تفسیر نظریه تکامل رو قبول دارن اما بعضی ها قبول ندارن؟
شاید منظور خدا از دمیدن روح ایجاد شعور و قداست انسانی در گونه انسان بوده،نه؟
من عرض کردم با کسی بحث ندارم اما خواستم یجوری از قرآن دفاع کنم چون کسایی که نظریه تکامل رو قبول دارن رو به عینه دیدم که به آیات قرآن شک می کنن و من هم سعی کردم همکلاسی هام رو با آیات و روایات قرآنی که نظریه تکامل رو تایید می کنن آشنا کنم تا با تفسیر یک عده که نظریه تکامل رو رد می کنن به حقانیت قرآن شک نشه...

ببین دوست من،من نمی تونم با شما بحث کنم چون اینجا جاش نیست اما وقتی من می گم homo erectus تبدیل شده به homo neandertal شما نباید بگید نه تو قرآن اومده و روح رو در انسان دمیدیم.
این اختلاف عقیدتی هست رو یکسری تفاسیر که رد کننده نظریه هست و به نظر من قرآن هیچ منافاتی با این نظریه نداره و من هم با شما بحثی ندارم شما تفاسیر رد کننده رو قبول داری من تفاسیر موید رو...
موفق باشی...
(فکر نکنید من کم آوردم،اما چون نظریه تکامل رو نمیشه با قرآن رد کردمن بحث رو ادامه نمی دم)

تصویر تصویر تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

دوستان عزیز

بحث در مورد نظریه داروین کاملا تخصصی است و همانطور که میدانید در مورد بحثهای تخصصی مانند طرز ساخت موشک و ... افراد باید دارای شرایط لازم باشند و کسانی نباشند که فقط حرف خود را میزنند و بس و حرفی دیگر حتی منطقی را قبول ندارند.

در مورد نظریه داروین باید بگم که نظریه ای است که در مورد 100% موجوادت روی کره زمین حکمفرما است. از ویروسها و تک سلولیها گرفته تا اشرف مخلوقات که انسان است.

در ضمن قران که به نظر من تنها ترین و کاملترین و پر معنی و پر رمز و راز ترین کتاب روی کره زمین است که تا وقتی علم پیشرفت کند معنی ایه های ان روشن میشود و قابل توجه اینکه این کتاب را هرکس چه بیسواد و چه پروفسور بخواند با توجه به رشد ذهنی و درک و فهم ان شخص از ایهای کتاب استنباط میکند.

فقط چند نکته میگویم و تایپیک قفل میشود ک

در قران اگر امده " هر چیز زنده را از آب بوجود آوردیم" معنی آب ، منی نیست.
همانطور که میدانید علم ازلی و بی انتها برای خداوند است و کسی به جز او در مورد اینده خبر ندارد حتی فرشتگان چون فرشتگان از چیزی خبر دارند که اتفاق افتاده باشد ( اگر این را قبول ندارید میتوانید از مراجع تقلید یا کسی که مفسر و یا دکترای قران دارد بپرسید و از هر روحانی که روضه میخواند نپرسید)
هنگامیکه خدا روح خود را در انسان دمید و هنگام این مخلوق گلی - در قران امده که فرشتگان میگویند چرا انسانی خلق می کنی که کشتار و خونریزی و ظلم و ستم میکند و در جواب خداوند میگوید من چیزی میدانم که شما نمیدانید.
خوب اگر در این جمله دقت کنید میفهمید که پس قبل از حضرت ادم انسانهایی خلق شده اند و ظلم و جنایت انجام داده اند که فرشتگان میدانند.

برای صدق متن من انسان اگر وقت دارید به تفسیر نمونه ( کدام جلد از 21 جلد نمیدانم ) مراجعه کنید.

البته این مشکل ماها نیست که باید تحقیق کنیم که مطالب علم را با قران تطبیق کنیم . اخه کار پدران ما و معلمان ما بوده است که ایه را همانطوری که در تفاسیر قران است برای ما تفسیر نمی کردند و به زبان خود و فهم خود تفسیر می کردند که این مشکلات پیدا شده است.

موفق باشید
قفل شده

بازگشت به “زيست شناسي”