عکسهاي هواپيماي ساقط شده آمريکايي بدست پدافند قهرمان ارتش ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
عکسهاي هواپيماي ساقط شده آمريکايي بدست پدافند قهرمان ارتش ايران
دوستان شاید این موضوع قدیمی شده باشد ولی در سال 1366 یک فروند SR71 آمریکایی برای شناسایی و رهگیری موشکهای دریایی سپاه به سمت ایران پرواز کرد ولی مورد شلیک موشکهای پدافند ایران قرار گرفت..بر اثر فشار وارده به موتورهای هواپیما دچار مشکل شد و مجبور به فرود اضطراری گشت و برای همیشه از کار افتاد و به موزه هدایت شد.
از این هواپیما این را بدانید که حتی یک مورد عملیات ناموفق را نداشته بود و بر فراز کوبا و کره شمالی و ... هزاران سورتی پرواز داشت و و اسن هواپیما سرعتی بسیار بالا داشت...
دوستان علاقه مند بخش هوایی بیشتر توضیح دهند..
این هم لینک مرتبط [External Link Removed for Guests]?
[External Link Removed for Guests]
از این هواپیما این را بدانید که حتی یک مورد عملیات ناموفق را نداشته بود و بر فراز کوبا و کره شمالی و ... هزاران سورتی پرواز داشت و و اسن هواپیما سرعتی بسیار بالا داشت...
دوستان علاقه مند بخش هوایی بیشتر توضیح دهند..
این هم لینک مرتبط [External Link Removed for Guests]?
بی

ali2914,
قرار نيست هميشه از اصطلاحات صحيح استفاده شود گاهي کمي تنوع لازم است:
ضمنا از اصابت موشک به هواپیما بحثی به عمل نیامد
ولی موشک اگر نبود هواپیما که به این روز نمی افتاد 
قرار نيست هميشه از اصطلاحات صحيح استفاده شود گاهي کمي تنوع لازم است:
ضمنا از اصابت موشک به هواپیما بحثی به عمل نیامد
ولی موشک اگر نبود هواپیما که به این روز نمی افتاد 
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
بی

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار

F-14 Fan,
دوست عزيز اين سوال من را جواب بده...اگر موشک ايراني نبود آيا هواپيما به اين روز در مي آمد که در موزه خاک بخورد...
هدف من از اين نوشتار نوعي قدرداني غير مستقيم از پرسنل زحمتکش پدافند هوايي ارتش است که بسيار بي نام نشان در بدترين منطاق آب و هوايي وعملياتي به صورت 15 روز کار 15 روز استراحت مشغول خدمت به ايران و ايراني و پاسداري از حريم مقدس آسمان ايران هستند.
اميدوارم روزي در شرايط هواي بسيار يخبندان 30 درجه زير صفر کوهستان هاي صعب العبور آذربايجان و همچنين گرماي 60 درجه ابوموسي قرار بگيريد تا بهتر متوجه حرف من شويد...
به هر حال از همه دوستان عذر خواهي مي کنم که کمي در تيتر زياده روي کردم ولي منظور بد و سويي نداشتم...
soheil_riazi,
فرصت ترجمه کامل مقاله اي در اين رابطه را نداشتم ولي مختصرا عرض کردم که اين هواپيما براي رهگيري موشکهاي ساحل به درياي نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به سمت ايران پرواز مي کند و يکي از سايتهاي پدافندي جونب کشور به سمت آن شليک مي کند موشک به هواپيما اصابت نمي کند ولي فشار شديد وارده به موتور هاي هواپيما که قصد فرار سريع از مهلکه خطر را داشت باعث ايجاد مشکل براي آن مي شود و مجبور به فرود اضطراري مي شود... ولي ديگر هيچگاه به پرواز در نيامده و براي هميشه بلا استفاده ماند...
يا علي.........
دوست عزيز اين سوال من را جواب بده...اگر موشک ايراني نبود آيا هواپيما به اين روز در مي آمد که در موزه خاک بخورد...
هدف من از اين نوشتار نوعي قدرداني غير مستقيم از پرسنل زحمتکش پدافند هوايي ارتش است که بسيار بي نام نشان در بدترين منطاق آب و هوايي وعملياتي به صورت 15 روز کار 15 روز استراحت مشغول خدمت به ايران و ايراني و پاسداري از حريم مقدس آسمان ايران هستند.
اميدوارم روزي در شرايط هواي بسيار يخبندان 30 درجه زير صفر کوهستان هاي صعب العبور آذربايجان و همچنين گرماي 60 درجه ابوموسي قرار بگيريد تا بهتر متوجه حرف من شويد...
به هر حال از همه دوستان عذر خواهي مي کنم که کمي در تيتر زياده روي کردم ولي منظور بد و سويي نداشتم...
soheil_riazi,
فرصت ترجمه کامل مقاله اي در اين رابطه را نداشتم ولي مختصرا عرض کردم که اين هواپيما براي رهگيري موشکهاي ساحل به درياي نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به سمت ايران پرواز مي کند و يکي از سايتهاي پدافندي جونب کشور به سمت آن شليک مي کند موشک به هواپيما اصابت نمي کند ولي فشار شديد وارده به موتور هاي هواپيما که قصد فرار سريع از مهلکه خطر را داشت باعث ايجاد مشکل براي آن مي شود و مجبور به فرود اضطراري مي شود... ولي ديگر هيچگاه به پرواز در نيامده و براي هميشه بلا استفاده ماند...
يا علي.........
بی

-
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
در ماهنامه نوآور نوشته بود که به علت نوع طراحي موتور اين هواپيما مي تواند به سرعت 15 ماخ هم دست پيدا کند ولي به علت آلياژ به کار رفته نمي تواند گرماي بيشتري رو تحمل کند و اگر در سرعت بالاتر از 3.2 ماخ حرکت کند باعث ذوب شدن موتور مي شود و هنوز آلياژي ساخته نشده است که بتواند گرماي بالاتري را تحمل کند

: در اين جا هم صحبتي از ساقط شدن نيامده...بنده هم پذيرفتم که ساقط نشده ولي اصل موضوع صحت دارد...اگر موشک نبود که مجبور به فرود اضطراري نمي شد.نمي گويم آمريکا قوي نيست و تکنولوژي برتر ندارد...ولي بزرگ کردن حبابي قدرت نظامي اين کشور
آمريکا را در حد آمريکا ببينيد..نه کمتر نه بيشتر...
ايران را نيز در حد ايران ببينيد..نه کمتر نه بيشتر...
نه مبالغه کنيد ونه ضعيف پنداري...واقعيات را بگوييم...تيتر نيز جنيه تزييني داشت ولي در داخل تاپيک فکر کنم موضوع روشن شده باشد..
اين متن کوتاهي از توضيح انگليسي..بنده هيچ نمي گويم..خود بخوانيد...اميدوارم کسي نگويد موشک از ايران نبوده و احتمالا افرادي از شوروي آمده اند و به سمت هواپيما شليک کرده اند
In 1987 our SR-71 flew an 11-hour mission over Iran searching for unfriendly missiles overlooking the Gulf of Hormuz. Their revelation enabled a warning to the U.S. Navy and neighboring countries. The red scimitars on her tail are evidence of missions over the Persian Gulf prior to the Gulf War. After Shayne Meder, Aircraft Restoration Manager, tracked down a former crew chief of 975, she got the real story behind the skin patches on the right engine nacelle. It seems our Blackbird was performing a high mach outrun of a SAM (Surface to Air Missile) in 1987 and shelled a turbine blade. She outran the missile, but had to make an emergency landing at a Naval air station in the Key West area
مقالات ديگري نيز در اين رابطه وجود دارد چرخي در گوگل بزنيد ..خواهيد ديد..
آمريکا را در حد آمريکا ببينيد..نه کمتر نه بيشتر...
ايران را نيز در حد ايران ببينيد..نه کمتر نه بيشتر...
نه مبالغه کنيد ونه ضعيف پنداري...واقعيات را بگوييم...تيتر نيز جنيه تزييني داشت ولي در داخل تاپيک فکر کنم موضوع روشن شده باشد..
اين متن کوتاهي از توضيح انگليسي..بنده هيچ نمي گويم..خود بخوانيد...اميدوارم کسي نگويد موشک از ايران نبوده و احتمالا افرادي از شوروي آمده اند و به سمت هواپيما شليک کرده اند
In 1987 our SR-71 flew an 11-hour mission over Iran searching for unfriendly missiles overlooking the Gulf of Hormuz. Their revelation enabled a warning to the U.S. Navy and neighboring countries. The red scimitars on her tail are evidence of missions over the Persian Gulf prior to the Gulf War. After Shayne Meder, Aircraft Restoration Manager, tracked down a former crew chief of 975, she got the real story behind the skin patches on the right engine nacelle. It seems our Blackbird was performing a high mach outrun of a SAM (Surface to Air Missile) in 1987 and shelled a turbine blade. She outran the missile, but had to make an emergency landing at a Naval air station in the Key West area
مقالات ديگري نيز در اين رابطه وجود دارد چرخي در گوگل بزنيد ..خواهيد ديد..
بی

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار