از چه نوع سیستم عاملی استفاده می کنید؟(نظر سنجی + بحث)

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست

از چه نوع سیستم عاملی استفاده می کنید؟

98
0
بدون راي
Me
0
بدون راي
2000
0
بدون راي
xp
11
73%
xp-64bit
0
بدون راي
vista
2
13%
vista-64bit
1
7%
linux
1
7%
other(نوع را ذکر کنید)
0
بدون راي

مجموع رای گیری: 15

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

از چه نوع سیستم عاملی استفاده می کنید؟(نظر سنجی + بحث)

پست توسط Ma3ouD »

دوستان در این تاپیک قصد داریم تا در مورد سیستم عامل مورد علاقه و مورد استفاده خود صحبت و بحث کنیم و دلیل استفاده از سیستم عامل انتخابی همدیگر را نیز بدانیم... :razz: :razz: :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

من خيلي در زمينه IT وارد نيستم ولي در بين سيستم عامل هايي که باهش کار کردم(Linux-Vista-XP-98) ايکس پي رو ترجيح ميدم. لينوکس که سخته،ويستا سنگينه،98 هم خيلي ساده است ولي ايکس پي از هر لحاظ خوبه
ببخشيد خيلي فني نظر ندادم. گفتم که خيلي وارد نيستم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Ma3ouD,
بحث جالبي است.

به نظرم ويستا انتظارات را برآورده نکرد و من مجبور به بازگشت به XP شدم.بايد ديد ويندوز بعدي که ويندوز 7 نام دارد چه تغييراتي خواهد کرد.

به هر حال ويستا به دل من نچسبيد.

فعلا XP آپديت دسامبر 2008 را ترجيح ميدهم.
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

منم XP رو از هر جهت بهتر میدونم با وجود اینکه در امنیت سیستم و.... لینوکس سرتر ازش هست
ویستا رو که رسما ولش!(البته یه نوعش که الان یادم نیست نسخه خوبیه ولی بازم ضدحاله! شاید چون من عادت نکردم باهاش اینطور میگم! نمیدونم)

98 هم که یادش به خیر کار با سیستم عامل گرافیکی رو با اون یاد گرفتم و ماله عصر هجر هست!(البته تو ایران وگرنه تو خارج که به دلیل هزینه بالا سیستم عامل ادم باید به 98 هم قانع باشه!)

به نظر من ایکس پی خیلی راحت تر و بهتر از بقیه هست، هم محیط ظاهری هم کارکردیش جالب تره و با وجود اینکه حفره امنیتی ازش می باره اما واقعا ادم احساسن نزدیکی میکنه باهاش!

منم مثل دریاسالار منتظر ویندوز 7 هستم چون خدائیش بدفرم ازش تعریف کردند!

با تشکر

یا حق
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

من خودم نزدیک به 8 ماه هست که از vista ultimate 64 bit استفاده می کنم.
در این مدت من کوچکترین مشکلی با ین سیستم عامل نداشتم.
اگر نرم افزاری با این سیستم عامل مچ نبود,با یک مراجعه کوچک به سایت سازنده آن نرم افزار نسخه جدید را دانلود و در ویستا نصب می کردم ولذت می بردم.
از نظر امنیت هم خاطرم خیلی جمع شده.ویروس های زیادی که بسیار روتون هستن در ویستا عملا غیر قابل فعالیت هستند.
از نظر جذاب بودن محیط که جای برای صحبت نمی گذارد.(یک تاپیک در همین مورد باز می کنم در آینده)
از بازی کردن در ویستا واقعا لذت می برم.بازی ها بسیار روان اجرا شده و بازی کردن خیلی دل چسب شده.
ویستا با پشتیبانی از DirectX 10 واقعا انقلابی را در سطح گرافیک به عمل آورده است.
به تازگی هم سرویس پک یک را نصب کردم و سرعت ویندوزم همانند XP بالا شده(گاهی سرعت از XP هم بالاتر می رود)
در یک جمله:
چه بخواهید و چه نخواهید ویستا تکنولوژی جدید و برتر است و نمی شود از پیشرفت تکنولوژی و فناوری فرار کرد,زیرا فقط و فقط به ضرر خودمان تمام می شود....
:razz: :razz: :razz:
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

بعله اما مایکروسافت گذر از ویستا رو در دستور کار قرار داده و باید دونست که عکس العمل کاربران باب میل مایکرسافت نبود یعنی نتونست انتظارات رو براورده کنه

بهتره ویندوز هفت بیاد بعد نظر بدیم

ویستا به نظرم باید یکی دو سالی پشت خط بمونه تا شاید همه گیر بشه اما با حرفات موافقم

بعضی قابلیتهاش خوبه ولی نه برا هر سیستمی!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

linux UbUntU سيستم عامل خيلي خوبي هست.اول از اين سيستم عامل استفاده ميكنم.براي وب گردي و فيلم ديدن و ...
براي بازي و اجراي نرم افزار به Windows XP SP3 متوسل ميشم.
نميدونيد كار با سيستم عامل قانوني"منظورم لينوكسه" كه اوپن سورس هم هست چه حالي ميده.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ويستا تنها مشکلي که داره، نياز به منابع سيستمي بالا هست، تقريبا 8 برابر XP
اما براي سيستمهاي قدرتمند و امروزي، به عقيده‌ي بنده بهترين انتخاب ويستا هست، در ضمن اگر دقت کنيد مايکروسافت بجز XP به Vista که حدودا 5 سال طول کشيد، در بقيه موارد هر دو سال و بعضا هر سال يک نسخه جديد از دو پلاتفورم موازي کار NT و 9X ارائه ميکرد، اينکه چرا ويستا اينقدر دير ارائه شد هم دلايل متعددي داشت، از جمله شکايت شرکتهاي بزرگ به بهانه‌‌ها و دلايل مختلف، يا تغيير عمقي و ساختاري و بازنويسي قسمتهاي زيادي از سيستم پس از آماده سازي، ظهور استانداردهاي سخت افزاري جديد و نياز به سازگاري با اونها و مواردي از اين دست بود، پس اين مورد فکر ميکنم يک استثنا بوده و از نظر بنده ويستا در امنيت بسيار قدرتمند عمل کرده و قابل اتکا هست (حداقل در مقابله با ويروسها و عوامل مخرب خارجي، هر چند از مدتها پيش در اروپا شواهدي دال بر وجود BackDoor در WMP و برخي از اجزاي XP مشاهده شد که بحثي مجزا داره)، از نظر مهندسي و روانشناختي ويستا بسيار خوب عمل کرده و هر چيزي در جاي مناسب قرار داره
و اينکه چرا ويستا از نظر برخي به اين سرعت جاي خودش رو به Vienna ميده، يکي از دلايل اون رو در بالا اشاره کردم که اين روال مايکروسافت بوده و موضوع XP به Vista استثنا هست، و مورد ديگه هم اينه که مايکروسافت قول داده منابع سيستمي کمتري به نسبت ويستا نياز داشته باشه که نظر شخصي من رو بخواهيد بعيد هست چنين چيزي، هر چند عقيده دارم ميشه ويستا رو بسيار بهينه کرد، اما در دنياي تجارت معمولا چنين اتفاقي رخ نميده، و مورد ديگه‌اي که در Vienna مطرح شده، بحث تکنولوژي جديد و گسترش دادن اون در ويندوز هست که يکي از اونها امکانات گسترده لمسي در اين ويندوز هست

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

مهدي جان در رابطه با امکانات گسترده لمسي ويندوز 7(vienna) کمي بيشتر توضيح مي دهيد...

ضمنا نسخه Full آن کي به بازار عرض خواهد شد.؟

به شخصه فکر مي کنم ويندوز 7 به سرعت جاي ويستا را بگيرد و ويستا فراموش شود.در کشور ما نيز ويستا آنچنان که بايد و شايد مورد استقبال قرار نگرفت...
  بی  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Darya salar MILAD,
Vienna بر پايه امکانات لمسي استوار هست و در کنار اون امکانات ويندوزهاي قبلي رو هم داره، در حالي که مثلا در ويستا، مانند XP بوده و پک‌هايي براي اضافه کردن امکانات لمسي در tabletPC ها و امثال اون که قابليت سخت افزاري استفاده از امکانات لمسي رو دارند، ارائه شده (سيستمهاي عادي چنين قابليتي ندارند)
طبق اعلام مايکروسافت، نسخه‌ي نهايي تا قبل از پايان 2009 ارائه خواهد شد، اما اينکه تاخير داشته باشه چندان دور از ذهن نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”