شبيه سازي حمله کوتاه مدت آمريکاوتوان دفاع ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط kid_blaze_1981 »

جنگي در کار نيست چون اکه جنگ بشه و آمريکا بخواد ايران رو تابود کنه ديگه دنيارو از کي بترسونه و اسلحه هاشو بفروشه؟
:eek:
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط Maysam_b_e »

[size=18]با سلام به نظر بنده بهترين راهکار :
1-در مرحله اول با توجه به اينکه حملات به صورت هوايي و موشکي خواهد بود استفاده از انواع پدافند هوايي و موشکي به صورت ترکيبي است مثلا استفاده از s300 براي احداف دور درکنارtor M1 براي اهداف نزديک هستش همين طور ميتونيم از ساير سلاح ها هم استفاده کنيم مثل موشک هاي دوش پرتاب.هاوک.توپ سماوات.ضد هوايي ها و... در اين مرحله هدف پايين آوردن خسارات ناشي از حمله برق آساي دشمن هستش :D

2-در مرحله دوم شناسايي دشمن و کسب اطلاعات از مراکز نظامي واستراتژيک دشمن توسط تمام امکانات شناسايي مانند عکس هاي ماهواره اي .هواپيماهاي شناسايي نيروي هوايي.هواپيماهاي بدون سرنشين. رادار هاي دريايي.ونيروهاي اطلاعاتي و... :D

3-انتقال اطلاعات به فرماندهان دسته هاي کوچک نظامي که به طور مستقل (اما هماهنگ با ساير دسته ها)عمل ميکنند.(ايران نيز طي رزمايش هاي اخير سعي کرده اين استراتژي رو سرلوحه قرار بده) وحمله اين دسته ها به اهداف مورد نظر براي نابودي اهداف و کم کردن حجم حملات تا نيروهاي کلاسيک بتوانند زمان لازم براي سازماندهي خود را براي يک نبرد همه جانبه آماده کنند.در اين مرحله ميتوان از حملات موشکي بر ضد اهدافي که دسترسي به آن ها از طريق اين نيروها امکان پذير نيست استفاده کرد(مانند موشکهاي سجيل عاشورا شهاب فاتح زلزال صياد و...) :D

4-درپايان نيز استفاده از همه ي امکانات کشور اعم از نظامي سياسي اقتصادي و... براي دقاع از کشور. :D

البته باید اینا هم اضافه کنم که مسئولینی که دکترین نظامی ایران را تعیین میکنند حتما این احتمالات را بررسی میکنن البته با مطالعه ی همه جانبه واطلاعات بسیار دقیقتر از ما در مورد توان نیروهای خودی و توان دشمن واحتمالا آزمایش راه حل های فرضی درعمل(در ابعاد کوچکتر) :D

به امید روزی که انقدر قدرتمند بشیم که فکر حمله به ایران نیز برای دشمنای ما هراس آور باشه :-) که البته آن روز زیاد دور هم نیست :razz:
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

سلام

متن این دوستمون جالب بود و برعکس اینکه خیلی ها بهش حمله کردند که شما تخیل پردازی اما باید بگم خود دوستان تخیل پرداز هستند :grin:
عزیزان قبل اظهار نظر لطف بفرمایند مرقوم نمایند برند اطلاعات جنگها رو در بیارند ببینید نحوه حمله چطور بوده؟!
ما همونطور که میگیم تاریخ امریکا جوری هست که به ایران به خاطر حمایت مردمی که داره حمله نمیکنه رو اینم تاکید داریم که نحوه جنگیدن امریکا تقریبا مشخصه همونطور که نحوه جنگیدن چین و روسیه ....
اما حالا من به یه سری صحبتهای دوستان جواب میدم و لا به لاش هم یه توضیحاتی میدم و در پایان هم دلیل حمله نکردن و البته اگر حمله کرد چی میشه رو میگم!
البته این اشتباه رو نکنید که من عقیده ام اینه ایران مقاومت نمیکنه اما میگم رو هوا حرف زدن هم اصلا خوب نیست!

صحبتهای زیادی در این مورد شده که به نظر من تاحد زیادی دور از واقعیت بعضی از دوستان تاحدی توان دفاعی ایران را بالا نشان میدهند که ما فکر میکنیم
آمریکا توان مقابله با ایران را نداره! برعکس بعضی از دوستان هم به حدی این توان را پایین میارن که فکر میکونیم آمریکا میتونه ظرف چند ساعت مارو فلج کنه!

افرین، دقیقا موافقم و درست میگی، نه سیاه سیاه نه سفید سفید، نه غربی نه شرقی!(شعاری که معناش زیاده اما ما فقط یه تعبیر ازش میکنیم اونم ناقص! و هیچگاه هم البته عملی نمیشه)

دوست عزيز در حمله به عراق تعداد هواپيماهاي شرکت کننده در نبرد که شامل کشورهاي امريکا.انگليس.ژاپن.کانادا.استراليا.فرانسه.هلند.يونان.لهستان.ايتاليا.ترکيه.نيوزلند.هندوستان بود 1685 فروند به علاوه 282 فروند جنگنده که متعلق به نيروي دريايي اين کشور ها بود که در کل ميشود 1986 فروند شرکت داشتند.
اونوقت چطور ميگيد امريکا بدون اين متحدان ميتونه 2000 جنگنده وارد عمل کنه.؟

حق با ایشونه البته نه اینکه تو کدوم عملیات بلکه منظور ایشون که 2000 جنگنده نمیاد اونم به تنهایی از طرف امریکا
یه کار میتونیم بکنیم: تعداد دقیق جنگنده های فعال امریکا چند تاست؟! بگیریم 1800 نه حالا 2000 تا!
از این تعداد چند فروند حاضره بفرسته ایران و مرزهای هوائی خودش رو برای هر خطری باز بزاره؟! یعنی اسمان خودش خالی بمونه؟!
اینو باید دقت داشت بهش و مطمئن باشید امریکا هیچگاه این تعداد جنگنده به تنهایی وارد نمیکنه مگر اینکه از ذخائر بازنشسته اش استفاده کنه(که دل ادم رو واقعا میبره چون همه شون خفن بیدن! فقط امریکا اسقاطشون کرد مثل اف14)

امریکا احتمالا از متحدینش هم کمک میگیره حتی اگر در بدترین وضع روابط نظامی باشه با متحدینش و ما نباید هیچگاه رو این موضوع حساب کنیم که مثلا انگلیس به امریکا کمک نمیکنه
شما تنها منافع امریکا رو نبینید بلکه ببینید که انگلیس میخواد روز به روز به اوج امپراطوریش برگرده و نقش خودش رو در جهان افزایش بده و....
درسته که مردمش ناراضی هستند اما ناراضی از حمله به عراق نبودند بلکه ناراضی از وضعیت اداره عراق هستند
تمامی مردم کشورهای متحد باور کنید اگر سربازاشون در نبرد زمینی اونم چریکی کشته نشند حتی ککشون نمیگزه تو عراق چه خبره ، حالا امریکا میگه من میخوام به کشوری حمله کنم که وضعیت هوائیش این هست و.... و مطمئن باشید تلفاتش کم هست...
همونطور که یه بار 6 میلیارد ادم رو خر کرد این بار هم میتونه... :grin:

ميشه بگي شما اين اطلاعات کامل از تعداد ادوات هوايي و ضد هوايي ما رو از کجا اوردي؟

خدائیش رو بگم تازه خیلی زیاد هم حساب کرده و خوش بینانه
دوست من نهایت عداد اف14 اعلامی 30 تا هست که ایشون گفتن 50 تا (انشالله بیشتر باشه!)
اما واسه اینکه شما ناراحت نشی:

تمامی جنگنده های زمان شاه (تمامشون) همین دیروز از کارخونه هاشون اومدن بیرون و همه هم شرائط رزمی دارند یعنی فعال فعال و تازه امروز بردیم کارواش
خوب الان با توجه به این تعداد و امادگی هاشون و شرائط امریکا نظرت چیه؟!
خوب شرائط از این برابر تر؟!
ایا ایران میتونه مقاومت کنه!؟ چگونه؟! نبرد متقارن یا نامتقارن؟!
اینو جواب بده تا من نظر خودم رو بعدا در این مورد بگم
این دیگه اینقدر تیکه انداختن به این نیوسنده تایپیک نداشت .....

دوست عزيز اگه خود امريکا هم مي خواست مثل شما شبيه سازي کنه مطمعن باش قبل از حمله به عراق يه راست مي امد سراغ ايران.تازه اون موقع صدام هم که دل پري از دست ايران داشت بهش کمک ميکرد
.

به نظر شما دلیل عدم حمله امریکا قدرت نظامی ایران بود؟! یا نه بهتر بگم، به نظرتون چرا به ما حمله نکرد؟!
من بگم؟!
1. حمایت مردمی فراوانی که به خصوص در دولت خاتمی به وجود اومد و در دو انتخابات نشون داد که مردم پشتیبان نظام هستند با وجود فجایع 18 تیر و...(بعضیا هم میگم خیانت دانشجوها! به هر صورت یه تراژدی بود و هرکس عقیده خودش رو داره)
شما اینو نبین خاتمی اصلح طلب بالا اومد اینو ببین که مردم به یه روحانی که میگه اولویت من حفظ نظام جمهوری اسلامی هست رای دادند یعنی اینکه امریکا مهمترین اصل در غافلگیری نظامیش رو ازدست داد!
2.ایران در طی مدت یازده سپتامبر تا عراق عین غاز ننشست تماشا کنه بلکه سیاست رو به پیش گرفت که نظام جمهوری اسلامی نشون داده وقت بنیانش در خطر هست به شدت در عرصه سیاسی خوب عمل میکنه و اینده بینانه(حتی به مخالفان نظام هم اجازه میده دخالت کنند تا به هدف خودش برسه)
دوست من ایران در جنگ افغانستان کمک شایان توجهی از نظر اطلاعاتی به صورت واسطه به امریکا کرد به نحویکه افتخار ایران هست که میگه اگر من نبودم امریکا نمیتونست اونطور افغانستان رو تسخیر کنه
ایران معامله اطلاعاتی کرد و میشه گفت امریکا هم سرش شیر مالیده شد و اگر میدونست حقیقت چیه شاید هیچگاه وارد دام نمیشد..
حالا دام چی بوده!؟ باید سخنرانی هایی که نمایندگان مجلس در امنیت ملی کردند رو بخونی تا بدونی که ایران چی کار کرد!
ایران تو منطقه چند تا دشمن داشت که اولیش که خونی ما هم بود همین افغانستان طالبانی بود که تا پای جنگ باهاش پیش رفتیم و بعدیشم عراق بود که هر دو به شدت توسط همین امریکا حمایت میشدند و گرنه بارها کارشون در مقابل ایران تموم بود
حالا ایران با یه تیر دو نشان رو زد و با استفاده یا به عبارت بهتر سواستفاده! از وضعیت اشوب زده امریکا کاری کرد که این دو دشمن توسط خود حامیشون نابود بشن.
توصیه میکنم یه سر به سخنرانی های کمیسیون امنیت ملی مجلس بزنی

بد نیصت صحبت های ژنرال آنتونی زینی از فرماندهان آمریکایی روبیان کنم که عنوان کرده بودما برای حمله به ایران به حدود 2000 جنگنده و پایگاههای منطقه وناتو احتیاج داریم

به عبارت بهتر تا این شرائط مهیا نشه امریکا دست به حمله در هیچ شرائطی نمیزنه و اینهام تازه بعد اینه که چند شرط غیرنظامی و منحصرا سیاسی اتفاق بیافته تا بعد وارد بعد عملیاتیش بشن که گویا شدن...!

حالا مثلا انتهاش کجاست

سقوط ایران در عین ناباوری!

سلام خيلي خنده داره دوست عزيز تخيل خوبي داري ولي سياست نه اگه مسولين ما ميگن امريکا هيچ غلطي نميکنه اين دليلي براي ضعيف شمردن امريکا نيست

حرفاش تخیلی نبود و در مورده سیاست هم حرفی نزد که بدونیم چند مرده حلاج هست

ساده اين سياسته اين جنگي رواني هست و دلگرمي براي مردم فکر ميکني

دقیبقا درست گفتی و این فقط یه حرفه اما....
اماش رو توی نقل قول بعدی میگم!

همه دکترين نظامي ما نشستن و منتظر نظر شما بودن نه عزيز جون اطلاعات شما هم در مورد جنگنده ها ايران ناقصه هيچ کس نميدونه وضعيت ايران چيه بعد مثل اينکه فيلم زياد ميبيني نترس مسولين ما دکترين نظامي ما خودشون کارشون رو بلدن نيازي به نظر شما نبود

بله حق با شمسات و دکرتین های نظامی ایران بیکار ننشتسند هرچند باید توجه دشات بین همون دکترین ها هم اختلاف نظر هست
ارتش و سپاه به اضافه سیاسیون
اینا سه راس هرم استراتژیست های ایران رو تشکیل میدن
نتیجه کاراشونم تو دفاع مقدس مشخص و مبرهنه!

عزیزم شما تعداد جنگنتده های ایران رو 500 تا جنگنده به روز که دیروز تحخیول داده شدند با 500 تا خلبان مجرب حساب کن
حالا نظرت چیه؟!
در ضمن عزیزم نظر ایشون واسه خودش محترمه اما نظر ایشون نبود بلکه فقط ایشون چیزی رو که عملا امریکا پیاده کرد حدس زد
خیلی سخته درکش؟! عراق رو نگاه کن میفهمی...

در ضمن ببین وقتی جنگ روانی که به عمد خودت راه انداختی باور کردی سقوط اون شکور حتمیه، رضاشاه هم زیاد فکر میکرد اما در عمل دیدم که خبری نیست
با هارت و پورت کردن یه کشور قدرتمند نمیشه بلکه باید در عمل تلاش کرد (نمیگم ایران الان اینجوره اما داریم میشیم متاسفانه، یه نگاه به بیانات پرفیض مسئولین بکن همچین میگن ما فلان چیز رو ساختیم ویا خبر ندراند واقعا چی ساختند و البته در مواردی مطمئنم که خودشونم خبر ندارند چون محققان راستش رو نمیگن)

درمورد هواپيما شما تعدادي بيخودي دادي چون فقط 180 فروند جنگنده در روز ارتش در اسمان تهران پرواز کرد چه طور شما اينگونه صبحت ميکني شايد شما تعداد جنگنده هاي سپاه رو حساب کردي

از اون 180 تا چند تا عملیاتی بود؟! چند تاشم قرن بوقی؟!
ببین من مخالف حرف شما نیستم اما اینطور با اطمینان صحبت کردن و اینکه میگی اطلاعات این اقا ناقصه و.... اشتباهه شاید درست باشه اما خودتونم داری ناقص میگی!
سپاه رو هم بی خیال چون بیش از جنگنده، هلیکوپتر و هواپمای باری داره... تازه دیدگاه سپاه در هوا یه چیز دیگه است...

عراق هم اگه شکست خورد بخاطر سياست بود امريکا به اون نخبه اي جرات حمله نداره بعد شما ...

در مورده عراق موافقم و عراق با وجود تمام مشکلات میتونست یه مقاومتی بکنه که باعث اقتخار 7 نسل عراق باشه هرچند نه امکاناتش خوب بود نه فرماندهانش ادمهای درستی بودند
بارها تو فاروم ها گفتم الانم میگم عراق 20 سال تحریم بود و بعدشم از نظر عرق ملی در هیچ حدی نبودند به اضافه اینکه بزرگترین ایرادشون عدم پشتیبانی مردمی و محبوبیت بود
امریکا واسه این جرات پیدا کرد چون میدونست مردم حامی عراق نیستند بعدم به فرماندهانش امیدی نیست و.... وگرنه به همون عراقم حمله نمیکرد...
باوجود اینکه اگرم همه شرائط واسه عراق خوب بود بعد امریکا تصمیم میگرفت حمله کنه عراق بازنده بود هرچند واسه امریکا گرون تموم میشد...

اینا باشه تا ماله بقیه رو هم نقل قول کنم!

زیادی طولانی شد!

یا حق
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

چون خودم يکبار تاپيک درباره حمله امارات به ابوموسي زدم حرف خاصي به ميان نمي آورم.

ولي اين تاپيک را که ديدم متوجه شدم افراد متخيل و متوهم بسيارند.

دوستان يک اصل را فراموش نکنيد.

دشمن را در حد دشمن ببينيد.

ايران را نيز در حد ايران.

بزرگنمايي و کوچکنمايي خيالي هر کدام از آنها هر گونه بحثي را به مضحکه و بيراهه مي برد.
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 381 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار

پست توسط viper »

Ernesto_Rommelدوست عزیز :razz: :razz: :razz: :razz:
بااینکه مدت زیادی ازمطرح شدن این موضوع گذشته برام جالب بود که دوباره راجبش صحبت شد
از شما بابت دید منطقی تری که داشتید ممنونم من خیلی سعی کردم دوستانی رو که جواب دادند رو متوجه بکنم این فقط یک مثال بوده برای رسیدن نظراتی راجب راههای مقابله
ولی خوب نتیجه ای نداشت درهر حال می خواستم ازتون بخوام راجب سوال من هم جوابی بدید :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

Please Login or Register to see this code

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

دارم همین کار رو میکنم فقط یه کم به دوستان پاسخ میدم و البته همزمان توضیحاتی در مورده نحوه مقابله و اخر مطلبم هم حتما نظریاتم رو میگم(فقط به صورت خلاصه و اونم چند تا نظریه که معمولا بیش از بقیه احتمال اتفاقش هست)

تهرک

اتش

پدافند قير ع امل

فکر کنم درست ترش:

تحرک
آتش
پدافند غیر عامل

باشه!

در بعد پدافند غیرعامل فقط یه چیز میگم:

ایران بسیار بسیار عقب هست و هرچی هم بگه من اینم باور نکنید! چون با چشمان خودم دیدم!

وقتی ظرف 24 ساعت برادر جناب رئیس جمهور میشه سردار و بعد میکنندش یه کاره ایی تو پدافند غیرعامل .... چی بگیم؟!

طرح خوبیه و فکر کنم واسه اولین بار که موفق از اب دراومد تو جنگ جهانی دوم بود توسط متفقین(فکر میکنم البته!)

این طرح خوبه و اگر نخوام دروغ بگم الان ایران داره ازش در خیلی جاها استفاده میکنه ! و چنان شایعه انداخته که ادم میگه این کم کم چهار تا سایت پدافندی و 400 تا تانک هست اما....!

اما ببینید ما میخواهیم چی رو ماکت بکنیم؟! یعنی اون تجهیزات حیاتی چی ها هستند!؟
به نظر من موشک هامون به اضافه رادارها(اگر بخوام بی انصافی کنم باید بگم رسما تانکهایی که داریم ماکت هستند! چشمک!)
خوب واسه اولی هم، رادار و تجهیزاتی داره که شبیه راداره ...
امریکا واسه فهمیدن هدف دروغین و واقعی از چی استفاده میکنه؟!
از طرف دیگه هم باید دونست عراق تو جنگ از این راهکار استفاده کرد و در کمال تعجب جواب گرفت که خوب بعضیا حدسیات مختلفی زدند یعنی یکی گفت امریکا فکر نمیکرده که عراق همچین راهکاری رو به کار ببره!!!!(که به نظر من درست نیست!) یکی دیگه اینکه تجهیزات امریکایی یا کلا هر نوع تجهیزات شناسایی هدف دروغین از واقعی اون قدرهام که تعریفش رو میکنند نیستند و میشه گولشون زد ولی بعضی چیزا رو نمیشه
تازه این در صورتیه که اهداف ماکت به صورت چشمی توسط ماهواره یا دیده بان دیده بشه وگرنه یه چیزی مثل رادار میشه از موشک هارم و... استفاده کرد واسه شناسایی و انهدامش و البته یه راه دیگه که الان یادم نیست اسمش متاسفانه..

با اتش بالا موافقم اما از استشهادی تعجب میکنم!
باور کن الان خیلی از عزیزان که صاحب منصب نظامی هستند وقتی میشنوند میگن ایران با توجه به توان استشهادیش این کار رو میکنه و.... خیلی خیلی نارحت میشن
ببین فلسطین رو با ایران مقایسه نکن .. شرائط کاملا یه جور دیگه هست و امکان استشهاد در بدترین بدترین حالت هست که کاربرد داره و البته ایران ازش استفاده میکنه و بعید میدونم به این راحتی ها ما واسه استشهادی بریم و بیشتر این حرفا رو خبرگزاری های خارجی واسه ایجاد ترس از ما میزنند..

اما یه نکته: واسه اینکه بشه تحرک نیروهای امریکائی و احیانا متحدینش رو بررسی کرد باید حتما یا دیده ور پیشرو داشت یا رادار ...
دومی رو که نداریم( البته سردار سلامی فرمانده نیرو هوایی سپاه مدعی شده که ساختیم!) ولی اولی روش به شدت کار میشه به خصوص تو نیرو هوائی و زمینی
تجهیزات اپتیکال زیادی هم وارد ایران شده که میتونه در این امر کمک شایان توجهی بکنه به اضافه اینکه دستگاه های نقطه یاب لیزری و هدف گذار لیزری هم در ایران موجوده و میشه با استفاده از یه نفوذی نقاط تجمع رو نشانه گذاری کرد و زد(البته خدائیش با موشک زدنش خیلی سخته مگر کروز وگرنه بهترین راه هواپیماست که اونم معذوریم!)

فکر دیگر اهرمها مثل تنگه هرمز افتاد

باید از همون اول به فکر تنگه هرمز باشیم اما نه برا بستنش! بلکه برای دفاع
تنگه هرمز علاوه بر عبور نفت و... راه عبور ناوشکن و... خیلی چیزای دیگه هست که باید زمنیه ها رو برای تصرفش اماده کرد و حقیقت نظری که من میگم نیروهای ایران روش کار میکنند همینه... در اخر بیشتر توضیح میدم...

من نظر دیگهای هم دارم چون در این چنین حملاتی سیستم های مخابراتی دچار اخلال می شوند بهتر با برنامه ریزی ازقبل وپیشبینی اتفاقات ممکن اختیار عمل رابه فرماندهان هر بخش داد

جنگ الکترونیک صد درصد قطعی هست و بعدشم یه بمباران مخوف که فلک صدای فلک رو نشنوه!

مخابرات ایران به نظر من وضعش خوبه برعکس بعضی بخشها که خوب نیست اما تاکتیک ابهام افکنی به منظور بزرگنمایی روانی داریم(و متاسفانه بعضی مواقع خود عزیزان هم باورشون میشه شایعاتی که ساختن! رو!)

از طرف دیگه بازم سردار سلامی خبر از ساخت وسیله ای برای دیده وری داده که نیاز به بیسیم های فعلی رو مرتفع میکنه(خدائیش من که چیز زیادی ازش حالیم نشد وقتی توضح میداد فقط هی میگفت ارایه فازی ارایه فازی! بدون اینکه دقیقا توضیح بده!)
ولی تا اونجا که میدونم اختیار عمل با شخص دیده ور هست در این مواقع نه فرمانده گروهان (با توجه به گفته های سردار سلامی ایشون گفتند کمتر از 2 ثانیه برای رد و بدل کردن اطلاعات بین دیده ور با فرماندهی هست میشه امیدوار بود به اینکه تصمیم دقیقی گرفت)

یا مثلاً با برقرار کردن ارتباط رنجهای پدافندی با هم دیگه از قابلیت اونا بهصورت مشترک استفاده کرد
البته من شنیدم همچین کاری انجام شده سامانه های پدافندی را بافیبرهای نوری به هم مرتبط میکنند که کمتر دوچار اخلال شوند

اره منم شنیدم اما باید توجه داشت ما چند تا سیستم پدافندی داریم تا یه حلقه مناسب و خوب که پوشش امن رو درست کنه داریم؟!
توی منطقه ما که عین لب مرزیم تا اونجا که کاوش های من قد داده! فقط و فقط zu-23 به وفور یافت میشه روی تپه های حساس و مهم که بعید میدونم هیچ جنگنده ای بدون بمب هدایت شونده بتونه بزندشون! ولی از اون طرفم این اتشبار قدرت انچنانی نداره
سایت های موشکی هم به دور مرکز استان هست اونم قسمتی که نیرو هوائی هست....!(اقا اطلاعات سری مملکت! چشمک!)
.
.
.
بگذریم!

فکر کنم منظورت مثل پدافند روس هاست؟!
نمیدونم کلیپهاش رو دیدی یا نه اما خدائیش با توجه به طیف متفاوت پدافندی که اونا دارند امکان پذیره اما ما.....!
من کلا پدافند از نوع روسی رو شدیدا قبول دارم و بعید میدونم هیچ مگسی بتونه از توش رد بشه!
مثلا سیستم راداری اس 300 و تور ام 1 کنار همدیگه هستند به اضافه یه سیستم که هر دو تا پدافند رو بهم مرتبط میکنه بعد جالب اینه هر کدوم جداگانه شناسایی میکنند وقتی هدف رو دیدن بلافاصله به رادر مرکزی اطلاع یدن و رادار مرکزی با توجه به برد و نوع هدف میده یکیشون بزنه و البته میشه به صورت خودکار و سرخود هرکدوم که نزدیکترند اقدام به دفاع کنند....
کلا ته ته هرچی پدافند عالمند! البته اگر یه موشک ضدرادار نیاد براشون( که البته ضد ضد رادار هم هست و استفاده میشه بکنند)
در مورده ایران..... اس 300 به وفور باشه شاید.....

اینو هستم ! :smile:
یادمه بچگیام تو خونه میگفتم جنگ اینه و جنگ اونه هی میگفتن بچه بتمرگ سرجات تو جنگ ندیدی ببینی چه مصیبتی هست و.... اما:

اما به نظرم مردمی که واسه جنگ اماده نباشند از پیش بازنده هستند
باید واسه هر حالتی اماده شد هرچند نباید بی جهت شر به پا کرد مثل بعضی پریزیدنت ها...!

حیف گفتن فقط در مورده نحوه جنگ بگو وگرنه من عاشق این بحثم!
تو سایت دانشجو نزدیکه 13 صفحه فقط در این مورد بحث کردیم!
لذت بردم!

خوب فکر کنم مطالب دوستان ته کشید! (البته معمولا خیلی ها وارد این بحثا نمیشن چون تکراریه! اما خوب این بار بازم ارنستو رومل ...!)

نظرم رو در مورده نحوه جنگ بگم:

ببینید امریکا در این 2 دهه هیچ جنگی نداشته که نتوانسته باشه پشتیبانی هوائی رو کامل تامین بکنه(وقتی میگم کامل یعنی کامل کامل!) و اگر نتونست یا بدونه نمیتونه حمله رو اونقدر عقب میندازه تا بشه یا اینکه از نیروهای دیگر کشورها هم به نحوی کمک بگیره که عمرا کسی رویاروئی کبنه!
از بعد جنگ جهانی دوم عقیده از رو نیرو زمینی و بعد دریائیی که میگفتند میتونند امپراطوری رو تضمین کنند برگشت و به نیروی هوائی به عنوانی نیروی قوی و کارا در هر شرائطی رسید
از سردمداران این امر خود امریکا بود با وجود اینکه بسیاری از مارشال های ارتش امریکا ابتدا بر روی نیرو دریایی نظر داشتند به مانند بریتانیا اما خوب به هر دلیل نیرو هوایی حرف اول و شاید اخر! رو میزنه تو یه جنگ
امریکا در جنگ 1991 ابتدا کامل صاف کرد! هرچی دم دستش بود با نیروی هوائی و تمامی پدافندها رو هم قبلش از کار انداخت(توجه داشته باشیم که در کویت مواضع پدافندی به خوبی مستتر و نیز تشکیل نشده بودند و فقط مسلسل های زد یو 23 بودند در اکثر مواقع بودند و یا نهایت سام 2)
البته بغداد و عراق خودش جداگانه پدافند قدرتمندی داشت که میگفتند جز بهترین پدافندهاست اما حقیقتش رو بگم این پدافند قبل هرچیزی توسط فرانسه اسخته شده بود که اونم همون اول جنگ نقاط کور راداری رو در ازای منافع پولی و.. به امریکا فروخت و رسما از کار افتاد
سامانه های روسی هم که هیچی....
وقتی هوا رو در دست گرفت به مدت یه هفته دو هفته خوب خوب کشور روزیر پا له کردمیکنه بعد اجازه داد نیرو زمینی وارد بشه اما بازم در پوشش نزدیک هوائی
در جنگ دوم خلیج هم همین کار رو کرد اینبار با کمک موشک کروز و نیروی هوائی و جنگ الکترونیک (که تقریبا همه اش برعهده نیرو هوایی بود)
در نبرد بالکان هم اول دو هفته یوگسلاوی زیر هواپیماها له و لورده شد بعد حمله کردند
چرا؟! دلیل این کار چیه؟!
خلاصه میشه گفت:
1.ایجاد رعب و وحشت به نحوی که هیچ کس جرات مقابله نداشته باشه
2. برای زدن منابع تاسیساتی و زیرساخت برای هرچه غیرقابل تحمل کردن نبرد برای کشور هدف
3. از هم پاشیده کردن نیروهای دشمن در هر قسمتی
4. متلاشی کردن یگان های زرهی و فرودگاه ها و...

خلاص بگم هرکی در نبرد هوایی شکست بخوره و فکری برای تنسلط هوایی دشمن نکرده باشه رسما گوز پیچ میشه!(با عرض معذرت!)
خوب حالا در مقابل ایران امریکا چه راهکارهایی واسه حمله داره؟! پاشنه اشیلش چیه؟!
از بعد جنگ جهانی دوم ناوهای هواپمابر به موازات ارزش یافتن نیرو هوائی ارزش پیدا کردند و هم اکنون تو خلیج هم سه تا هست و مطمئنا امریکا اگر جنگی صورت بگیره ازشون به نحو ملموسی استفاده میکنه
ولی فعلا این به کنار
یادمه تو سایت دانشجو یه بار در این مورد گفتم که با توجه به اوضاع منطقه(اوضاع دو سال پیش نه الان!) امریکا برای حمله و سناریو اولین ساعات حمله باید نیرو هوائیش رو از پایگاه های زمینی و دریائی بلند کنه
خوب کشورهایی که میتونند این امکان رو در اختیارش بزارند کی ها هستند؟!
1.ترکیه
2.اذربایجان
3.عراق
4.تمامی دول حاشیه خلیج!
5.پاکستان
6.افغانستان

اینا ملموس ترین کشورهای مدنظر هستند
خوب از بین اینا پاکستان بیش از بقیه کمتر احتمال در اختیار نهاد پایگاه رو داره (روابط ما با پاکستان از قبل انقلابم خوب بود) البته این ماله دو سال پیش بود نه الان که امریکا میخواد پاکستان رو کله ملق بکنه و یه کودتا توش انجام بده.......
ترکیه هم که اون زمان تحت فشار امریکا حاضر نشد بهش برای عراق راه بده چه برسه به ایران و چه برسه به الان که حکومت اسلامگرا برسرکار هست(البته باید دونست امکان معامله بین این حکومت و امریکا هست چون به هر حال همه میدونند دیر یا زود ترکیه توسط ارتش لائیک دوباره تسخیر میشه و حکومت برکنار و شاید اسلامگراها در ازای کمک امریکا برای دفع این فتنه .... امیدوارم که اینجور نشه!)
اذربایجان جز گزینه های مطرح در دو سال پش بود (و البته بعد جنگ عراق که همه فکر میکردند نوبت کشور سوم رسیده که .. که امریکا در عراق و افغانستان با سیاستهای مستقیم ایران و البته اشتباهات استراتژیک خود امریکا رفت تو باتلاق و نشد... )
با توجه به شدت ارتباط امریکا با اذربایجان که واقعا نگران کننده هست باید روی این کشور تمرکز کرد و به جرات میشه گفت با توجه به روابط کنونی امریکا و اذربایجان اوضاع در این منطقه واسه ما خیط بید!(گویا سمند سفارشی دادن هم افاقه نکرده! چشمک! احتمالا امریکا جت اختصاصی به عنوان تحفه به رهبرشون داده! چشمک)

عراق هم که رسما تحت اشغال هست و میتونند هرلحظه اراده کنند از فرودگاه هاش استفاده کنند و مهمترین نقطه اتکاشونم همینه(البته یه نظری هست و اونم اینه که فرودگاه های عراق اماده بهره برداری در چنین جنگی نیستند ولی با توجه به این دو سال اخیر بعید میدونم اماده به کار نشده باشند!)
افغانستان که در سالهای خیلی دور، جنگنده داشت از نوع روسی اما بعد این همه جنگ و خونریزی چیزی ازش باقی نمونده ولی میشه روی فرودگاه هایی که خود نیروهای سازمان ملل و... ایجاد کردند برای این کار حساب کرد
البته شاید با دخالت دولت افغانستان رو به رو بشن اما چیزیکه مشخصه اینه: تو افغانستان طالبان قدرتش از دولت ملی بیشتره! پس بی خیال مخالفت!
کشورهای خلیج هم که الی ماشالله اماده بهره برداری هستند و اکثر جنگنده هاشونم غربی هست و نیاز چندانی واسه تعمیر فرودگاه و... نیست!

خوب اینا از این
حالا باید بگم که احتمالا اگر جنگی بخواد اتفاق بیافته(به دور باد) ایران تمام سعیش رو میکنه از هر راهی این کشورها رو منصرف کنه (تطمیع یا تهدید)
رو کدومها بیشتر میشه حساب کرد؟! تطمیع یا تهدید؟!
به نظر من واسه اعراب تهدید به خصوص موشکی میتونه سبب بشه یه کم فکر کنن بعد فرودگاه هاشون رو بزارند در اختیار امریکا و احتمال زیاد متحدینش!
البته خدائیش رو بگم من نظر شخصیم اینه قبل همه اینها ایران یه سیاست مخوف! به کار ببره و مخ اعراب رو بیش از پیش بزنه به نحوی که خودشون نخوان امکانات در اخیتار امریکا نزارند
بگذریم! بحث این طولانی هست و پیچیده. ..

خوب از دریا هم میشه از ناوهای هواپیمابرشون استفاده کرد که به نظر من پاشنه اشیل اصلی امریکاست و میشه در حد یه معجزه! جنگ رو به نفع خودمون تغییر بدیم با زدنشون...
حالا خیلی ها که این متن رو میخونند میگن ببین این چه توهمی زده و.... خیال باف تو کی هستی؟! مگر استراتژیست های ایرانی خوابن که تو بگی و...
اما یه جواب ساده هست براشون:

وقتی این اطلاعات روبه فرمول اضافه کردی وبعد جواب درست داد مطمئن باش همین هست که من گفتم!
الان فرمول چیه؟!
ایران راهکارهای نظامیش چیه؟! در چه زمینه هایی داره سرمایه گزاریم کنه!؟ استراتژی نظامیش چیه؟

شاید خیلی ها رزمایش های پر سر وصدای ایران رو دیده باشند و البته بگم که این رزمایش ها پیش از اینکه جنبه نظامی داشته باشه جنبه سیاسی داشته اما خوب به هر صورت سمت و سو و جت گیری نظامی ایران رو مشخص میکنه و دقیقا به امریکا فهموند ایران رو چی سرمایه گذاری کرده، روی چیزی که امریکا میدونه ضربه پذیر هست
ایا تو این رزمایش ها دیدید ایران روی تانک سرمایه گذاری به صورت گسترده کرده باشه؟! ایا روی نیروی زمینی سرمایه گذاری کرده؟!

بهتون میگم همونجور که مطمئنم خودتونم میدونید و اون اینه که ایران روی موشک های دریا به ساحل و بالعکس و موشک های زمین به زمین و راکت های توپخانه ای سرمایه گذاری کرده
چرا؟! دلیلش چیه؟!
برای اینکه ایران میدونه نحوه حمله امریکا چیه و پاشنه اشیلش کجاست؟!
ایا ایران اگر روی ناوچه و... سرمایه گذاری کنه میتونه با امریکا رقابت کنه!؟
به جرات میگم خیر! یعنی در حال حاضر خیر (و خیر تا زمانیکه ایران از نظر تکنولوژی و کمیت ناوچه و... خودش رو به شدت ارتقا ببخشه)
ایران میدونه امریکا از ناوهای هواپیمابرش برای بمباران در هر شرائطی استفاده میکنه پس باید ناوها رو نزدیک ساحل بکنه و البته با استفاده از همون پوشش هائی رو میتونه بچینه
خوب برای خنثی کردنش چیکار باید کرد؟! (البته من فقط از بعد دریایی و استفاده از هواپیمابرها میگم در این قسمت وگرنه واسه فرودگاه زمینی هم مطلب هست)
ایران بهترین روشی که تشخیص داده استفاده از موشک هست تا بتونه هواپیمابرها رو در فاصله ای منطقی قرار بده یا اگر شد هدفشون قرار بده به اضافه ناوشکن ها و... دیگر نیروهای دریائی رو
خواص این کار یکی برد پروازی بیشتردر نتیجه شناسایی به هنگام تر و دیگری ایجاد جو رعب و وحشت در میان نظامیان هست چون قبلا سابقه نداشته یه کشور بتونه از این سلاح ها به نحو مطلوب استفاده بکنه و البته به جز اینها باید هدف ایران از بستن تنگه هرمز رو هم در نظر داشت که با این امکانات میشه
از طرف دیگه ایران قایق های تندرو رو به مقدار فراوان در اخیتار داره با انواع تسلیحات که میشه ازشون در مواقع گوناگونی استفاده کرد
البته اینها هیچ کدام تضمین دهنده امنیت دریایی و هوائی واسه ایران نیست و فقط و فقط یه ایده و استراتژی هست که به جرات میگم داره توسط سپاه اجرا میشه!
اینکه جواب میده یا نه باید دید....

در کل به نظر من جنگ تو دریا و تو خلیج فارس هست و اونجا سرنوشت جنگ مشخص میشه (قسمت اعظم جنگ حداقل حداقل)
حالا فرض بگیریم امریکا از فرودگاه های زمینی استفاده میکنه، خوب از این طرفم ایران این فرض رو گذاشته و روی سیستم های موشکی تهاجمی از هر نوع(بالستیک و توپخانه ای و..) سرمایه گذاری کرده و البته در اینجا بازم یه عده میگن واسه دزن شهرهای کشورهایی هست که جرات کنند با امریکا مشارکت کنند!
این از نظر من ممکنه اما در بدترین شرائط شاید ایران از این کار استفاده بکنه چون ما حتی زمان جنگ ایران و عراق میتونستیم شهرهای مرزی عراق رو با خاک یکسان کنیم اما..... اما ... بی خیال!
به نظر من این حجم سرمایه گذاری داره از پاشنه اشیل امریکا و البته یه تاکتیک نظامی روسی پیروی میکنه
روس ها هم عقیده بر اتش تهیه فراوان و سنگین دارند(چیزی که امریکا معمولا به صورت متمرکز و دقیق و البته سنگین توسط نیرو هوایی انجام میده ولی روس ها به وسیله موشک!)

ایران با استفاده از گراگیری یه سر نفوذی (و چند روش دیگه که بازم تو سایت دانشجو پیرامونش بحث شده و الان حوصله ندارم بگم!) فرودگاه ها رو زیر اتش بگیره
که میتونه نتایج مختلفی داشته باشه از خرابی باند پرواز تا توقف پروازها از ترس موشک و... تا به هدف نخوردن یا 100 کیلومتر اون طرف تر خوردنش!!!
اینجوری میشه تقریبا جلو حجم شدید حمله هوائی رو گرفت اما واقع بینانه نگاه کنیم ایران به هرصورت میره زیر بمباران هوائی و زمینی و... به مدت دو هفته الی یک ماه و باید بعد پاشنه اشیل امریکا فکر پاشنه اشیل خودمون باشیم که امریکا برامون مهیا کرده!
یعنی زیر و رو کردن و شخم زدن ایران واسه سرکوب هرنوع مقاومتی....
باید واسه این راه چاره پیدا کرد که خوب متاسفانه تو اینش موندیم! یا حداقل به نظر من موندیم!
الان با یه گوگل ارث مجانی هم میشه به مشخصات بسیاری از پادگانها دسترسی پیدا کرد و اگر طرف دو روز مدام بپلکه دور و بر یه پادگان با کمک گوگل ارث رسما پادگان دستش هست!

لازم به ذکره که من به صورت کاملا خلاصه و گذرا از رو مطالبی که در اخر عرائضم! بیان کردم گذشتم وگرنه برای هر خط میشه 500 صفحه توضیح نوشت و رد یا تائیدش کرد!
راستی حقیقتش رو بگم به نظر من امریکا اهدافی رو که با بمباران میزنه بیشتر شامل تهران! و مراکز تجمع سران نظام هست(منظورم سران اصلی نظام هست نه اونائی که ما فکر میکنیم سران هستند!)
بعدشم احتمالا جنگ تموم میشه به همون دلیلی که هدفش اونجاست!(چشششششششششمک!)
جدا از شوخی فرودگاه ها و مراکز نظامی ایران به خصوص تو همدان و تبریز اول میرن زیر اتش به صورت خردکننده (که از اینجا ایران تازه داره فکر جواب موشکی توپخانه ای میکنه!) بعدم نوبت شهرهای اصفهان و تهران هست.....

حقیقتش رو بگم من با توجه به تحقیقی که روی سیستم های پدافندی غرب کشور داشتم و یه کم هم اون طرف تر!!! تمامی سیستم ها روی غرب قفل شدند یعنی 100 درصد از غرب حمله میشه و البته جنوب رو هم از یادمون نبریم! که اصل کار نیرو هوائی هست...
اگر با اغراق بگم ایران میتونه جلوشون رو بگیره اما اگر ضعیف نمائی کنم ایران خورد میشه تو همون دو هفته! اگر واقع بین باشم! ایران اگر تمامی تاکتیکها و استراتژی ها (که همه شم نامتقارن هست) به درستی اجرا کنه میتونه تا نهایت 50 درصد حجم حمله رو کاهش بده و کمتر زیر فشار باشه

اخ خدا خسته شدم از بس تایپیدم!

ممنون از همه دوستان
ببخشید زیاد شد(البته خدائیش اصلا هم زیاد نیست چون باید برا هر خط 10 خط اضافه تر مینوشتم!)

یا حق
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط DARK.EMPIRE »

با تشکر از دوستان عزيز
لازم ديدم چند نکته را ياد آور شوم

با توجه به سيستم اطلاعاتي قوي و منسجم کشور بايد اين اميد را داشته باشيم که دچار غافل گيري در زمان حمله نشويم
که اگر اين امر تحقق يابد در بسياري از موارد براي ما حياتي است.

در صورت وقوع جنگ نبايد انتظار يک جنگ تمام عيار و همه جانبه و فرسايشي را داشته باشيم چون اين کاملا با منافع امريکا در تضاد است و بلعکس خواست ايران است که جنگ را از يک تهاجم موشکي به يک درگيري زميني تمام عيار بکشد چون امريکا به هيچ وجه در شرايط فعلي توانايي چنين درگيري گسترده اي را ندارد و از سوي ديگر با روي کار آمدن رييس جمهور دمکرات جديد ايالات متحده امکان جنين تهاجمي بسيار کمرنگ شده است البته به احتمال قوي اوباما شرايط را براي ايران بسيار سخت خواهد کرد و بسيار راحت تر خواهد توانست که يک اجماع جهاني بر عليه ايران به وجود آورد و بر عکس گروهي ساده انديش که فکر مي کردند اين شخص بهترين گزينه براي ايران است هنوز هيچي نشده ثابت کرده است که باري ايران بسيار خطر ناک تر از جرج بوش است مخصوصا با پيشنهاد جديدي که به اسرائيل در رابطه با تضمين هسته اي داده است.

البته در خود کشور نيز متعصفانه عده اي به دليل منافع شخصي و جناحي به دنبال جنگ هستند تا بتوانند با به وجود آمدن شرايط جنگي وضعيت ايران را به سالهاي ابتداي انقلاب بازگردانند.....

اگر کمي با ديد نظامي به جريان نگاه کنيم:

در ابتدا امريکا (همراه و يا بدون) متحدان خود از طريق ناوگان دريايي خود با پرتاب صد ها موشک کروز ضربات سنگيني بر پيکره ي زير ساختها از جمله نيرو گاه هاي برق و ... و سيستم هاي مخابراطي و سيستم هاي پدافندي فرود گاه هاو ... مي زنند

در مرحله دوم با کمک بمب افکن ها و جنگنده هاي ضربتي خود ضربات مهلک اصلي را بر بدنه اهداف خود که مهمترين انها تاسيسات هسته اي پايگاه هاي موشکي و اماکن نظامي خطر آفرين براي آنها مي زنند .

امريکا تمام سعي خود را ميکند تا مدت در گيري به کمتر از يک هفته کاهش يابد.

البته ايران نيز کاملا دست و پا بسته نيست و به خواب خرگوشي کامل!!! نيز فرو نرفته است
خط مقدم درگيري ها در درون درياست و با توجه اي که تازگي ها مسئولين به اين موضوع کرده اند جاي بسيار اميد واري دارد
زيرا اگر دشمن نتواند موشک هاي کروز خود را از کشتي هاي جنگي و زير دريايي هاي خود پرتاب نکند و با نتوتند به راحتي هواپيما ها و هليکوپتر ها خود را از ناو هاي هواپيما بر خود پرواز دهد سرنوشت جنگ به کلي تغيير ميکند زيرا هم هزينه ي جنگ بسيار افزايش مي يابد و هم دشمن محدود به فرودگاه هاي زميني کشور هاي منطقه و فرود گاه هاي واقع در اقيانوس مي شود و با توجه به نفوز غير قابل انکار ايران بر کشور ها و مردم کشور هاي منطقه مي تواند ضربات مهلکي بر پيکره ي نيروي هوايي دشمن بر رئي زمين بزند از سوي ديگر با توجه به مقالاتي که دوست عزيزمان جناب ميلاد در رابطه با ناوگان امريکايي مستقر در بحرين و موقعيت و وضعيت جزاير سه گانه مي توان به موقعيت مساعد ايران پي برد زيرا ساکنان بحرين هيچ گاه به سرزمين مادري خود خيانت نخواهند کرد زيرا ايران بيشترين نفوذ را به دليل بافت قوميتي در اين سرزمين دارد و به قول مولانا
هر کسي کاو دور ماند از اصل خويش بازجويد روزگار وصل خويش (اگر تو شعر اشتباه نکرده باشم)

و در ضمن مي تواند با کمک جزاير سه گانه ضربات دهشتناکي به متجاوزان بدهد.
از سوي ديگر ايران از جنگ هاي خليج هميشه پارس درس هاي زيادي آموخته براي مثال در مورد نداشتن وابستگي شديد واحد هاي عملياتي به فرماندهي و داشتن انعطاف پذيري بالاي اين واحد ها چيزي که نبود آن در جنگ اول خليج پارس بيشترين ضربه را به نيروهاي عراقي وارد کرد.
و يا اهميت بسيار حياتي جنگ الکتريک و پاد کار آن در جنگ هاي هزاره ي جديد.
البته ايران اهرم هاي حياتي ديگر مانند نفت . تنگه ي هرمز. نيروي قدس . حزب الله لبنان . حماس و ...... در اخيار دارد ولي اميد وارم که سردمداران به موقع از اين کارتها در بازي استفاده کند و نگذارد اين کارته مفت بسوزند.
در ضمن با توجه به صحبت هايي که جديدا از طرف سران امارات و امريکا مبني بر تجهيز امارات به پيشرفته ترين سيستم ضد موشک عملياتي امريکا شده است بايد دقت بيشتري در زمينه ي مبارزه و پادکار اين سيستم ها داشته باشيم تا موشک هاي ما وسايل بازي بي مصرفي تبديل نشوند.
در هر صورت

جاويد باد ايران
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Ernesto_Rommel,

تحليل جالبي بود ولي نقايصي هم داشت يه سري به بخش ادوات دريايي بزن تحليل هاي منم بخون.

البته در يک تاپيک مجزا به بحث رزم نامتقارن و اصل بزن در رو در جنگ مفصلا خواهم پرداخت.

چيزي که ديدم دوستان نسبت به اين مساله بي توجه اند.بارها و بارها خوانده ام که ايران استراتژي شبيه به حزب الله در رابطه با حفر صدها تونل زير زميني در سراسر نقاط حساس ايران کرده است.

فعلا موضوع را داغ نگه مي دارم..مفصلا به اين موضوع مي پردازم.از همه دوستان علاقه مند به مسائل نظامي عاجزانه مي خواهم از ايران ابرقدرت نسازيد...از آمريکا نيز غول چراغ جادو...

در جنگي محدود که محتمل هم نيست و سر وصدا خوابيده است وقايع پيش بيني نشده زيادي اتفاق مي افتد.

که....ان شالله يعد
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

دریاسالار جان ممنون از نظرت

در مورده شیوه عمل حزب الله باید بگم این حزب الله هست داره مثل ما عمل میکنه!

البته یه مغز متفکر داشتند اونم مغنیه بود که.... نمیدونم ما از اینا داریم یا نه؟!!!!

بعدم شیوه عمل اونها فقط و فقط تو شمال و غرب کشور قابل اجراست (شمال بیشتر!) نه تو شرق و جنوب

منتظریم

راستی من فقط یه گوشه کوچیک رو گفتم در مورده جنگ دریائی وگرنه صدتا پیش بینی دیگه هم هست .... کلا گور بابای جنگ!

امیدوارم هیچ وقت جنگ نشه چون بعضی چیزا عیان میشه...!

یا حق
Fast Poster
Fast Poster
محل اقامت: network
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

Re: شبيه سازي حمله کوتاه مدت آمريکاوتوان دفاع ايران

پست توسط snifferman »

تصویرتحلیل ها جالب بود
به نظر من امریکا اگه می توانست به ایران حمله کنه تا حالا کرده بود البته یه نظریه هست که میگوید وجود یک ایران سرکش برای نفوذ امریکا و پروژه ایران هراسی اعراب مفید است و فروس سیستم های نظامی به همسایگان
اما ایران زیادی موی دماغ امریکا است. اگر روزی امریکا تصمیم به حمله بگیرد یعنی براوردی بدست اورده که ما نقاط ضعفی داریم.
این که ما فعلا در هوا هیچ حرفی برای گفتن نداریم حرف بی ربطی نیست
با سامانه های زمین به هوا و پدافند هم 100 هواپیما را بزنیم اما بعد چه؟ بعد از 100 هواپیما دیگر سایتی برای ما نمی ماند و فرودگاهی و هواپیمایی.
تا اینجا بد بود اما حالا کجا رو بزنه؟ میشیم افغانستان جلو شوروی
اما به مراتب خطرناکتر
کاملا نظر شخصی: امریکا از اینجا به بعد می ترسه
ایران نشان داده در جنگ کاری به اینکه این کشتی امریکایی هست یا عراقی نداره (نمی ترسه)
امریکا نیروی نظامی تمی تونه پیاده کنه => به شدت بمباران موشک باران و خسارتها
قدم اول ایران (نمی دونم چی است همانطور که امریکا نمی دونه) و از این می ترسه
قدم دوم دفاع موزاییکی و منطقه ای
موشکها و ... که برخلاف نیروی هوایی عزیز اینجا کاریرد داره
کله پایگاه ها در حوزه خلیج فارس موشک باران می شود. در عراق و افغانستان نا امنی و حمله به پایگاه های امریکا و متحدان
موشکهای ایران با کلاهک خوشه ای و ...
راستی می دانید شرط عضویت در حزب الله لبنان چیست؟ اعتقاد به ولایت مطلقه فقیه و رهبری امام خامنه ای
علاوه بر ایران در لبنان و عراق (جیش المهدی) حکم جهاد داده می شود
به اهداف اسراییل و امریکا حمله می شود و ..
هسته های مخفی سپاه قدس فعال شده در کلیه کشورهای اروپایی و خلیج فارس و امریکای جنوبی و اسیا و خلاصه همه جا
طرح های سری بعد از سالها روی میز قرار می گیرد. هدف ضربه منافع امریکا در سرتاسر جهان
عملیاتهای استشهادی در قلب خاک دشمن و ....
و فعالیت جوانهای ایرانی خارج از قالب نیروهای از پیش برنامه ریزی شده در سراسر دنیا
کسانی رو میشناسم در 5 6 سال پیش که امریکا می گفت به ایران حمله می کنه مقدماتی برای جنگ خیابانی در قلب امریکا انجام داده بودند (جدی نگیرید)
تنگه هرمز همچنان بسته است و ریسک بالایی داره
جریان نفت قطع شده
پیشروی به صفر رسیده و جنگ فرسایشی برای امریکا غیر قابل تحمل. مردم امریکا شاکی شدن و اسراییل به شدت خسارت دیده
تاسیسات ایران کلا نابود شده و ایران 100 سال عقب افتاده
سناریو جنگ هسته ای رو مطرح نکنید چون با اولین شلیک هسته ای دشمن ایران با استفاده از سالها تحقیقات اتمی طی چند هفته ساخت بمب رو تمام کرده و مقابله به مثل می کند.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

Ernesto_Rommel,
ممنون از تحلیل خوبتون فقط یک چیز:
باید بگم که آمریکا دارای 3700 هواپیمای جنگنده هست ! اصلآ نیازی نیست از خود آمریکا هواپبما بفرسته !پش این همه ناو هواپیمابر که دورو ورمون هست چی هستند ! دورو ورمون با این همه پایگاههای آمریکایی که هست + همون ناوهای هواپیمابر شاید 1000 تا هواپیمای مدرن وجود داره بنظرم این مقدار با وجود نیروی هوایی نچندان کارامد ما کافی هست .
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط account74 »

دورود

دوستان به نظر من جنگ امروز اونم از نوع هواییش , هوا فضایی شده ما که تو هواش بتونیم دوام بیاریم فضاشو چه میکنیم

این رو باید بدونیم که در اونور برای حل یه مسئله چندین راهکار برا زمانهای مختلف پیش بینی میشه و در موقع مناسب راه حل همون زمان بکار گرفته میشه
باید مجله شورای روابط خارجی آمریکا تو شماره های مربوط به سالهای ده 1920 رو بخونی که تو اون موقع رو یک قطبی شدن جهان و دهکده جهانی بحث میکنه یا اون دیالوگ معروف تو فیلم (فکر کنم) ناو نمیتس که بین کاپیتان و روزنامه نگار رد وبدل میشه که تاریخ 40 سال آینده جهان نوشته شده !!

به نظر من اول با قطع ارتباط شبکه ای با قطع اینترنت و اعمال پارازیت رو شبکه مخابرات بیسیم و باسیم و اعمال پارازیت رو شبکه های مکان یابی (که امروزه به وفور در تمام تجهیزات حتی تو ماشین هامون کاربرد داره) gps و البته گلوناس (برا احتیاط و از کار انداختن تجهیزات روسی) و ایجاد یک گسستگس اطلاعاتی یگانها شروع میشه
بعد حمله حالا میتونه از طرف شمال باشه که با حرف دوستمون Ernesto_Rommel بسیار موافقم با توجه به روابط چند سال اخیر با آذریها
و یا جنوب و دریا اونم نه فقط از خلیج که نزدیکی مسافت و رد شدن از تنگه براشون مسئله ساز بشه میشه از دریای عمان وقبل از تنگه و به دور از تجمع نظامی انجام بشه البته به نظرم یه پای ثابت دیگه حمله غربه اونم با انجام بمباران به روی هدفهایی نظیر نیروگاههای برق با بمبهای حاوی فویل نظیر اونچه در یوگوسلاوی انجام شدو قطع شریان اصلی انرژی(به نظرم تو جنگ روانی و نظامی بسیار با اهمیته) به طوری که بعد از اون هم برا بازسازیش هزینه نشه و پالایشگاهها و پایگاهای هوایی البته زیر چتر الکترونیکی که AWACS ها و پهبادها و و ماهواره های جاسوس و نقشه برداری و استفاده از شبکه مخوف اشلون اخلال و.... , استفاده از موشکهای کروز شلیک شده از زیر دریای ها اتمی که در دریای عمان کارای دارن ولی تو خلیج نه (عمق کم و خطر کشف بسیار بالا و ....) و ناوهای هواپیمابر و بمب افکنهای سنگین و دور پرواز B52 و B1&2 که فک کنم B52 ها از پایگاهای جنوب شرق بیان ! فاصله رو دقیق نمیدونم
و بعد از ضربه اولیه موج بعدی پس از چند ساعت و تحلیل داده ای تخریب و ..... نوبت به هواپیماهای سبک میرسه
با اون نظر هم که با تسلیحات ما میشه یه ناو تو کلاس نمیتز رو زد موافق نیستم با در نظر گرفت یه دسته شناور که همواره با اون حرکت میکنن و تجهیزات افندی که خود ناو داره از فالانکس و شبیه ساز رادرای و ...... بگیر تا نمیدونم چی چی که الان دارن نصب میکنن
عجب تخیلی
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”