نرم افزار تقويت صدا و...

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

نرم افزار تقويت صدا و...

پست توسط unknown20 »

وقتي يك قسمت از يك آهنگ رو cut مي كنيم ابتدا و انتهاي آهنگ كات شده موقع پخش يكدست و صاف نيست ! چه را ه هايي براي يكدست كردن آهنگ هست؟

لطفا يك برنامه براي تقويت صدا در كامپيوتر معرفي بفرماييد.( به عنوان مثال صدايي كه با ميكروفون ضبط ميشه و ضعيف هست ، يا يك آهنگ كه صداي ضعيفي داره....)

:) متشكرم :)  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 731 بار
سپاس‌های دریافتی: 145 بار

پست توسط HOGUO »

به نام خدا

و باسلام
unknown20 عزیز نرم افزار Cool Edit قوی ترین نرم افزار کار روی صداست که توی استودیو های صدا برداری از این نرم افزار استفاده میشه
با این نرم افزار تقریبا هر کاری رو که بخوای میتونی با فایل های صوتی انجام بدی

طریقه تقویت صدا با این نرم افزار رو به صورت تصویری برات میزارم . برای دیدن نوشته های روی نرم افزار باید یه کم روشون زوم کنی یا روی همون صفحه وب روی عکس کلیک کنی تا عکسو بزرگتر نشون بده

[External Link Removed for Guests]

محیط Cool Edit

با استفاده از حالت Normalize روی عدد 100 قدرت صدا به صورت نورمال در میاد

با استفاده از گزینه hard limiting و تغییر عددی boots input by میتونی بلندی صدا رو به اون اندازه که میخوای افزایش بدی البته باید توجه کنی که صدا رو بیش از حد بلند نکنی چون با این کار توی صدای فایل صوتی نویز ایجاد میشه و دیگه نمیشه اونو گوش داد اگر کاری رو اشتباه انجام دادی میتونی از گزینه ctrl +z برای برگشت به حالت قبلی استفاده کنی

درضمن این نرم افزار قابلیت هوا گیری از فایلهای صوتی که دارای هوا هستند ، رو هم داره
و یه عالمه کار دیگه که حوصله توضیح دادنشونو ندارم چون میخوام برم شام بخورم :grin: :grin: :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

HOGUO,

با سپاس از شما در رابطه با نرم افزار هاي تقويت صدا گوشي موبايل چه اطلاعاتي داريد؟
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط HOGUO »

Darya salar MILAD نوشته شده:HOGUO,

با سپاس از شما در رابطه با نرم افزار هاي تقويت صدا گوشي موبايل چه اطلاعاتي داريد؟

راستش درمورد نرم افزار هاي تقويت صدا گوشي موبايل هیچ گونه اطلاعاتی ندارم چون از تلفن همراه استفاده نمی کنم اینجوری دردسرم کمتره خیالم راحت تره
درضمن کسی از طریق ماهواره ردمو نمیگیره :grin: :grin:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

HOGUO ، جان

جدا كردن صداي خواننده از آهنگ با برنامه COOL EDIT به چه صورت هست؟
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط HOGUO »

unknown20 نوشته شده:HOGUO ، جان

جدا كردن صداي خواننده از آهنگ با برنامه COOL EDIT به چه صورت هست؟

unknown20 عزیز برنامه COOL EDIT چنین کاری رو انجام نمیده در واقع هیچ کدوم از برنامه های ادیت صدا یا حد اقل اونایی رو که من دیدم نمیتونن این کار رو انجام بدن اگر هم چنین کاری رو انجام بدن با اون کیفیت و اون شکلی که شما میخواید نخواهد بود این کار نیاز به برنامه های فوق حرفه ای داره که این برنامه ها توی سراسر دنیا در دسترس همه قرار نداره من یه فیلم دیدم که توی اون فیلم فرکانس صدای فرد مورد نظرشونو روی فرکانس صدای یه نفر دیگه قرار میدادن مثل اینه که من حرف بزنم اما با فرکانس و تن صدای شماحالا فکر میکنید چنین برنامه ای رو در دسترس همه قرار میدن یا شاید شما هم توی فیلمهای پلیسی دیده باشید یه تصویر مثل پلاک یه ماشین رو که اعداد روی اون واضح نیست رو به وسیله یه نرم افزار وضوحش رو چنان بالا میبرن که اون پلاک قابل خوندن باشه من با فوتو شاپ و نرم افزار های دیگه خیلی سعی کردم که این کارو انجام بدم اما نشد تصویر بزرگ می شد اما حروف همچنان ناخوانا باقی می موند و نرم افزاری هم در این رابطه پیدا نکردم . بیشتر از این برنامه ها در مراکز اطلاعاتی امنیتی ، انتظامی استفاده میکنن :razz: :razz:

البته اینها که گفتم با توجه به اطلاعات محدود خودم بود اگه بقیه دوستان چنین نرم افزاری رو سراغ دارن به بنده هم معرفی کنن خیلی دوست دارم یکی از اون ترانه های قدیمی رو که کیفیت نداره صدای خوانندشو بردارم براش یه آهنگ جدید با کمک دوستان بسازم و صدای اون خواننده رو روش ادیت کنم ::ss ::ss ::ss
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
در اين مورد فقط زماني امکان‌پذير هست که موسيقي به صورت Karaoke ضبط شده باشه، در ديگر موارد برخي کارت صوتها امکان کمرنگ کردن صداي انسان روي موسيقي رو دارند، اما قابل استفاده براي يک کار جدي نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

لطفا در مورد هواگيري و تعمير فايلهاي صوتي با cool edit pro راهنماييم كنيد يا يك برنامه براي تعمير فايلهاي mp3 معرفي كنيد.

All media fixer , mp3 validator رو امتحان كردم ولي جواب نداد! فايلها هيچ تغييري نكردن!

به طور كلي براي حذف صداهاي اضافه زير آهنگ و صدا مشكل دارم !
متشكرم :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
افکتهاي رفع نويز در Cool Edit Pro رو تست کنيد، از افکتهاي پيشفرض خود برنامه هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

Mahdi1944 عزيز

من تمام منوها رو تست كردم ولي فايلها تغيير چشمگيري نداشتند !

راه ديگه اي هم هست؟

:razz: سپاسگزارم :razz:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

فکر کنم یکی از بهترین نرم افزار های موجود برای ویرایش فایل های صوتی نرم افزار شرکت سونی به نام sound forge می باشد که فوق العاده قدرتمند در این زمینه ظاهر شده و بسیاری از نیاز های شمارا رفع می کند...
شما باید یک نکته را مد نظر داشته باشید که هیچ گاه نمی شود یک موزیک که از بعد کیفیت در درجه پایینی قرار دارد به کیفیت بالا برسانید.زیرا باید به آن موزیک کارکتر ها و الگو های اضافه شود که در هنگام ضبت ایجاد شده هست و نمی شود دوباره تغیر داده شود(در جهت بالا).
اما به شیوه های می شود این افت کیفیت را پوشانید.یعنی با استفاده از افکتهای جانبی صدای بد کیفیت را محو و افکت جدید را جایگزین کرد.
:razz: :razz: :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط HOGUO »

unknown20 نوشته شده:لطفا در مورد هواگيري و تعمير فايلهاي صوتي با cool edit pro راهنماييم كنيد يا يك برنامه براي تعمير فايلهاي mp3 معرفي كنيد.

All media fixer , mp3 validator رو امتحان كردم ولي جواب نداد! فايلها هيچ تغييري نكردن!

به طور كلي براي حذف صداهاي اضافه زير آهنگ و صدا مشكل دارم !
متشكرم :razz:

unknown20 عزیز برای هواگیری فایلهای صوتی با کول ادیت باید از افکت Hiss reduction استفاده کنید . با هواگیری هایی که من انجام دادم میتونم بگم بهترین حالت برای داده های عددی به شکل زیره

برای بالا بردن کیفیت آهنگ میتونید از افکت Parametric Eqalizer استفاده کنید . که اینکار هم از طریق افکتهای پیش فرض و هم به روش دستی انجام میشه که من روش دستی رو بیشتر می پسندم و به این صورته که در قسمت Center Frequency تمام مربع های خالی رو تیک میزنید بعد در قسمت بالا سمت راست بوسیله تغییر عددی گزینه های 1 تا 5 کیفیت آهنگ رو تغییر میدید .
البته در ابتدا قبل از انتخاب افکت یه قسمت از آهنگ رو انتخاب میکنید بعد وقتی وارد صفحه افکت شدید دکمه Preview رو میزنید تا همزمان با پخش اون قسمت از آهنگ که انتخاب کردید تغییرات رو انجام بدید و نتیجه رو همزمان با انجام تغییرات ببینید و وقتی به اندازه عددی تغییرات دلخواه رسیدید دکمه Close رو میزنید تا همزمان با بستن پنجره افکت تغییرات عددی رو برای شما حفظ کنه بعد از بستن پنجره افکت تمام آهنگ رو انتخاب میکنید تا تغیرات روی همه آهنگ اعمال بشه دو باره پنجره افکت Parametric Eqalizer رو باز میکنید و دکمه Ok رو میزنید توجه داشته باشید اگر بجای دکمه Close دکمه Cancel رو بزنید با بسته شدن پنجره تغییرات عددی شما پاک میشه و بعد از انتخاب کل آهنگ و ورود دوباره به صفحه افکت مجبور میشید دوباره تغییرات عددی رو اعمال کنید

برای بالا بردن کیفیت آهنگ با بالا بردن و تغییر گزینه های 4 و 5 میتونید تا حدی به خواسته خودتون برسید اما اگه کیفیت آهنگتون خیلی پایین بود یا خیلی هوا داشت خواهشا انتظار معجزه نداشته باشید گرچه کار هایی که با این نرم افزار روی ترانه هام انجام دادم برام شگفت آور بوده خدا بیامرزه پدرو مادر سازنده هاشو :AA: :AA: :AA:
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”