با سلام .من دیدم افراد زیادی هستند که نمیدونند چجوری باید از بازی های پلی استیشن 2 خودشون Backup داشته باشن . بعضا دیدم که افراد میتونن از دی وی دی ها و یا سی دی (مربوط به بازی های اولیه Ps2) پلی استیشنشون ایمیج بگیرن .اما تو رایت اون طوری که دستگاه هم اونو راحت بخونه با مشکل روبرو هستن.
خوب بعد از کنکاش ها و جستجوهای بسیار زیاد و دیدن و انجام دادن راه حل هایی که هر کس تو فورم هی ایرانیو خارجی تو این زمینه ارائه میداد و صد البته دی وی دی های بیمصرفی که رو دستم موند.! راه حلی بسیار عالی و راحت رو پیدا کردم که خدمتتون عرض میکنم .(پس یکی از آموزش های زیر رو دانلود کنید
آموزش بوسیله :
:سید محمدحسن پور(اخوی بنده هستند )
Master.Babol@gmail.com
دنلود کامل مقالات .
how to burn ps2games(word 2003).zip
[External Link Removed for Guests]
how to burn ps2games(word 2007).zip[External Link Removed for Guests]
چگونگی رایت سی دی یا دی وی دی پلی استیشن2
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: چگونگی رایت سی دی یا دی وی دی پلی استیشن2
, از لینک زیر دانلود کنید:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
SHAHRAM نوشته شده: , از لینک زیر دانلود کنید:
لینک کار نمیکنه دوست عزیز
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
سلام دوستان.این آموزش مال 5 سال قبل هست
. الان فقط کافیه برنامه ی Ultra iso رو داشته باشید و باهاش از سی دی بازیتون ایمیج بگیرین و همون ایمیج رو با همین نرم افزار با سرعت دلخواه روی رایت بزنید
. همین.
ولی در هر صورت اگر بازم کسی خواست خود آموزش رو داشته باشه از لینک زیر دانلودش کنه.
. الان فقط کافیه برنامه ی Ultra iso رو داشته باشید و باهاش از سی دی بازیتون ایمیج بگیرین و همون ایمیج رو با همین نرم افزار با سرعت دلخواه روی رایت بزنید
. همین.
ولی در هر صورت اگر بازم کسی خواست خود آموزش رو داشته باشه از لینک زیر دانلودش کنه.
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
[quote="Master."]سلام دوستان.این آموزش مال 5 سال قبل هست
. همین.
دمت گرم با مرام!
. همین.
دمت گرم با مرام!
-
سلام ممنون از سایت خوبتون و مطالب مفیدی که در سایت قرار میدهید من یک بازی ps2 دارم میخوام در dvd رایت کنم ایمیج اون هم گرفتم رایت کردم روی dvd ولی ps2 بالا نیاورد فرمت ایمیج هم bin هست فرمت اون رو تبدیل به iso کردم ولی ps2 بالا نیاورد 7 تا dvd سوزوندم