من يک برنامه نصب کردم و بعد از کمي کار کردن قصد پاک کردن اون رو داشتم که متوجه شدم به جاي 300 مگ حدود 4.20 گيگ فضا اشغال کرده و بعد از کلي کلنجار به اين عکس زير رسيدم!
[External Link Removed for Guests]
حالا اين فلدر ها رو چه از طريق ويندور و چه از طريق DOS نتونستم پاک کنم و به اررور زير رسيدم:
FILE NOT FOUND!
چه کاري ميتونم انجام بدم تا از شر اين فايل ها خلاص بشم؟؟
زندگي زيباست... البته اگه بزارن....;)
------------------------------------------------------------
تمام مسائل مربوط به iPhone و دیگر محصولات Apple
[External Link Removed for Guests]
Shayan,
اين ممكن هست به خاطر اين باشه كه زبان سيستم با كدپيچ مورد استفاده سازگار نبوده، و يا برنامه سعي داشته چيزي شبيه فايلسيستمهاي لينوكس رو بسازه كه نتونسته روي NTFS اون رو فعال كنه، چند دليل ميتونه براي پاك نشدن اون وجود داره كه چون از داس هم قابل حذف نبوده احتمالا خطايي در درايوز ايجاد كرده، بهتره با اسكنرهاي پارتيشن مثل winndd درايو رو چك كنيد، به نظر ميرسه خطايي در HDD وجود داره
احتمال ضعيف تري هم وجود داره و اون هم اينكه كدپيچهاي XP كامل نصب نباشه، اونها رو به طور كامل نصب كنيد تا در دكود كردن استرينگها مشكلي نداشته؛ امتحان كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
من هم با گفته هاي آقا مهدي موافق . اين مشکل بيشتر اين امکان رو داره که همان طور که آقا مهدي فرمودند يک سري از کد پيچ هاي اين برنامه يا يکسري از فايل ها نصب نشده اند.
دوباره اين برنامه رو نصب کن و ببين که باز هم مين مشکل رو داري
Shayan,
من نسخهاي از Norton Disk Doctor رو دارم که با ويندوز XP مشکل داره، و بايد تحت ويندوز 9X اجرا بشه
ممکنه بتونيد در مجموعهي Norton Utilities پيداش کنيد (معمولا در پکهاي نرم افزاري ميشه پيداش کرد )
اگر پيدا نکرديد اعلام کنيد براتون آپلود کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد