همانطور که قبلا هم عرض کرده بودم ،طی صحبتی که با مدیر انجمن داشتم،قرار شد که راه اندازی چت باکس رو به شور بگذاریم.
بنابر این:
1 لطفا حتما رای بدهید.

2 نقطه نظراتتون رو جهت کمک به مدیران انجمن برای تصمیم گیری بفرمایید.

مدیر انجمن: شوراي نظارت

N@VID نوشته شده:Ra30ol, عزیز یه کم در مورد چت باکس توضیح میدید؟

Darya salar MILAD نوشته شده: مطمئنا کدورت های احتمالی فعلی بین برخی از دوستان به صفر خواهد رسید.
Voice و Webcam فراموش نشود.مثل روم های یاهو مسنجر و یا حتی بهتر و پیشرفته تر از آن.عالی است

با توضیحات داده شده بنده با این اقدام مخالفم. به عقیده ی بنده این اقدام باعث کاهش سطح علمی سایت شده و سایت را از اهداف خود میکند. ما اینجا برای یاد گرفتن دور هم جمع شده ایم نه برای چت کردن
مگه کیخوایم چیکار کنیم که سطح علمی سایت میاد پایین.تو بسیاری از سایت ها این چت باکس هست.مگه میخوایم جشن تولد و مراسم عقد و عروسی تو چت باکس راه بندازیم که به سطح علمی سایت ضربه بزنه.چت باکس فقط محلی برای گفتگوی دوستانه و صمیمانه بین اعضای فعال و شناخته شده cc ست و بس.من چیزی که از چت باکس در ذهن دارم همین است.کسی فلسفه به وجود آمدن یاهو مسنجر را می داند؟

کسی فلسفه به وجود آمدن یاهو مسنجر را می داند؟
نوید خیلی سخت میگیری مگه کیخوایم چیکار کنیم که سطح علمی سایت میاد پایین.تو بسیاری از سایت ها این چت باکس هست.مگه میخوایم جشن تولد و مراسم عقد و عروسی تو چت باکس راه بندازیم که به سطح علمی سایت ضربه بزنه.چت باکس فقط محلی برای گفتگوی دوستانه و صمیمانه بین اعضای فعال و شناخته شده cc ست و بس.من چیزی که از چت باکس در ذهن دارم همین است.