سلام به خبرگان شبکه
در یک اداره ای هستیم که 20 تا کامپیوتر شبکه شدند و منم یکی از اونها. و رئیس اداره می دونیم که admin این شبکه هست.
آیا این امکان برای جناب رئیس هست که در هرلحظه ببینه من دارم چیکار می کنم یعنی بتونه صفحه مانیتور من رو چک کنه؟
اگر هست، چطور میشه کاری کرد که نتونه؟!
ممنون
دیدن کامپیوتر شما، در اداره
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: دیدن کامپیوتر شما، در اداره
,
اين موضوع امکانپذير هست، اما در صورتي که برنامههاي مديريت کافينت يا کلاس مانند NetSupport روي تمام سيستمها نصب باشه، در اين صورت اگر دسترسي شما رو هم محدود کردند و نميتونيد برنامهي مربوطه رو غير فعال کنيد، راهي جز خارج کردن کابل شبکه (در صورتي که نياز به شبکه نداريد در اون لحظه) وجود نداره
اما بدون برنامه و فقط به صرف ادمين شبکه بودن، اين امکان ايجاد نميشه، حداقل به فعال بودن Hyper Terminal نياز هست که البته بدون اجازهي شما اين امکان با HT فراهم نخواهد شد
اين موضوع امکانپذير هست، اما در صورتي که برنامههاي مديريت کافينت يا کلاس مانند NetSupport روي تمام سيستمها نصب باشه، در اين صورت اگر دسترسي شما رو هم محدود کردند و نميتونيد برنامهي مربوطه رو غير فعال کنيد، راهي جز خارج کردن کابل شبکه (در صورتي که نياز به شبکه نداريد در اون لحظه) وجود نداره
اما بدون برنامه و فقط به صرف ادمين شبکه بودن، اين امکان ايجاد نميشه، حداقل به فعال بودن Hyper Terminal نياز هست که البته بدون اجازهي شما اين امکان با HT فراهم نخواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد