ERD Commander 2003 چيست؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Re: ERD Commander 2003 چيست؟
mashhadpix نوشته شده:ERD Commander 2003 چيست؟
یک نرم افزار فوق العاده عالی و با امکانات بسیار زیاد برای مدیریت سیسم عامل ها بروی کامپیوتر هست.
از امکانات این نرم افزار می توان به این نکات اشاره کرد:
-عوض کردن پسورد ویندوزو ,Vista, XP , 2000 , Server 2003 در عرض چند ثانیه و بدون دردسر
-تعمیر ویندوزهایی که خراب شدن و حتی بالا نمیان
-بازیابی فایل های پاک شده
-پاک کردن اطلاعات هارد به طور دائمی
-بازگرداندن ویندوز به Restore Point های قبلی
نکته جالب اینه که تمام این امکانات بر روی یک CD که به صورت Bootable هست جمع آوری شدن و با بوت کردن کامپیوتر از روی CD شما در محیط گرافیکی که بسیار شبیه ویندوز هست قرار میگیرید و حالا شما به دنیای اعجاب انگیز Winternals ERD Commander وارد شدید .GUI این برنامه بسیار قوی و زیبا هست.این برنامه حتی قادر به شناسایی اتصالات شبکه و LAN هست و در صورتی که کامپیوتر شما از طریق شبکه به اینترنت وصل باشه شما با استفاده از مرورگری که در این برنامه قرار گرفته میتونید از اینترنت هم استفاده کنید.
یاددتون نره شما اصلا وارد ویندوز خودتون نشدید و این یه ویندوز کاملا مجازی روی یک CD هست که این همه قابلیت داره.
مانند ویندوز دارای دکمه Start هست که از طریق اون میتونید از امکانات این برنامه استفاده کنید.

-
- تماس:

-
- تماس:
خیلی خیلی ممنون یه سوال دیگه این نرم افزار تو چه کینگ نرم افزاری است یعنی منظورم اینه که این همه کینگ داریم کدام از اینها را بخرم لطفا اسم کینگ را بگویید
[External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- تماس:
mashhadpix نوشته شده:خیلی خیلی ممنون یه سوال دیگه این نرم افزار تو چه کینگ نرم افزاری است یعنی منظورم اینه که این همه کینگ داریم کدام از اینها را بخرم لطفا اسم کینگ را بگویید
دوست عزیز,فکر کنم در کینگ 2008 باشد.
بهترین کار این است که شما به یک مغازه که آرشیو نرم افزاری دارد رجوع کنید و از این نرم افزار را در خواست کنید.
اگر مشهد هستید,خیابان راهنمایی فروشگاه افق توسعه رایانه یا فروشگاه ارشاد رایانه.این 2 فروشگاه حتما دارند...

-
- تماس:
اگه جای دیگه مثل تهران باشم باید کجا این نرم افزار با ورژن 2003 به بالا تهیه کنم

-
- تماس:
mashhadpix نوشته شده:اگه جای دیگه مثل تهران باشم باید کجا این نرم افزار با ورژن 2003 به بالا تهیه کنم
به این سایت مراجعه کن دوست عزیز.آدرس,شماره تلفن,همه چیز شرکت را دارد.سایت رسمی هست
Please Login or Register to see this code

-
- تماس:
از سایتی که نوشتید ممنونم ولی من هر چی گشتم این نرم افزار را پیدا نکردم حتی جستجو کردم ولی پیدا نکردم میشه آدرسش داخل سایت را برایم بنویسید
ممنون ومتشکر
ممنون ومتشکر

-
- تماس:
mashhadpix نوشته شده:از سایتی که نوشتید ممنونم ولی من هر چی گشتم این نرم افزار را پیدا نکردم حتی جستجو کردم ولی پیدا نکردم میشه آدرسش داخل سایت را برایم بنویسید
ممنون ومتشکر

-
- تماس:
mashhadpix نوشته شده:از سایتی که نوشتید ممنونم ولی من هر چی گشتم این نرم افزار را پیدا نکردم حتی جستجو کردم ولی پیدا نکردم میشه آدرسش داخل سایت را برایم بنویسید
ممنون ومتشکر
دوست عزیز,
شما با مراجه به فروشگاه های نرم افزاری معتبر می توانید این محصول را تهیه کنید....
این آدرس خود شرکت:
آدرس : تهران - چهار راه ولي عصر (ع) - ضلع جنوبي پارك دانشجو - خيابان شيرزاد - كوچه فردا - پلاك 14 (ساختمان ويزافون) - طبقه سوم - واحد پنج و شش
Please Login or Register to see this code

سلام
این برنامه کارش درسته ولی من یک سوال دارم:
برای نوت بوک های جدیدی که ورژن 2005 این برنامه نمی تونه هاردشون رو دیتکت کنه کسی پیشنهای داره یا نه؟
چونکه من خیلی با این برنامه کار کردم و واقعا ازش راضیم
اگه کسی نسخه جدیدترشو سراغ داره لطفا به من ایمیل کنه در عوض اگه کسی تو این زمینه مشکلی داشت من در خدمتم
mailto: ? subject= & body=
بای
این برنامه کارش درسته ولی من یک سوال دارم:
برای نوت بوک های جدیدی که ورژن 2005 این برنامه نمی تونه هاردشون رو دیتکت کنه کسی پیشنهای داره یا نه؟
چونکه من خیلی با این برنامه کار کردم و واقعا ازش راضیم
اگه کسی نسخه جدیدترشو سراغ داره لطفا به من ایمیل کنه در عوض اگه کسی تو این زمینه مشکلی داشت من در خدمتم
بای